Ακολουθήστε μας

Μεταγραφές

Προς επιστροφή στον Απόλλωνα ο Μπεντινέλι!


Στον Απόλλων Σμύρνης θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τόμας Μπεντινέλι, σύμφωνα με δημοσίευμα της sportime, αποδεχόμενος πρόταση μικρότερη από αυτή που του κατέθεσε η Λαμία!


Ο 26χρονος Βραζιλιάνος ήταν ο MVP του Απόλλωνα, αποχώρησε(;) μετά τον υποβιβασμό της ομάδας και το όνομά του ήταν γραμμένο στη μεταγραφική λίστα αρκετών Σουπερλιγκάτων ομάδων.

Δύο εξ αυτών η Λαμία και ο ΝΠΣ Βόλος. Εμπρακτο ενδιαφέρον με επίσημες προτάσεις, αλλά ο Βραζιλιάνος μπαλαντέρ, αφού μπορεί να παίξει με ευκολία τόσο ως 10άρι, όσο και ως εξτρέμ, τις απέρριψε αμφότερες.

Μάλιστα οι κυανόλευκοι του χτύπησαν και δεύτερη φορά την πόρτα, με πρόταση που έφτανε τις 125 χιλιάδες ευρώ! Εκ νέου «όχι» ήταν η απάντηση που εισέπραξαν από τον παίκτη. 

Μάλιστα, στη Λαμία, έπεσαν από τα… σύννεφα, αφού θεωρούσαν δεδομένη τη συμφωνία με τον Βραζιλιάνο, που όμως έχει άλλα πράγματα στο μυαλό του. 

Σκέψεις επιστροφής από τον Μπεντινέλι

Ο Μπεντινέλι, κάτοχος Ιταλικού διαβατηρίου που απέκτησε τη σεζόν 2006-2007 που βρισκόταν στις ακαδημίες της Ρόμα, δεν θέλει να αφήσει την Ελλάδα. Ολα δείχνουν ότι θα συνεχίσει να βγάζει το ψωμί του στη χώρα μας. 

Και σε γνώριμα λημέρια, αφού είναι πολύ πιθανό, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime να επιστρέψει στον Απόλλωνα, αφού προτεραιότητά του είναι η Αθήνα για προσωπικούς λόγους! 

Και μάλιστα με λιγότερα χρήματα από εκείνα που πήρε την περσινή σεζόν (120 χιλιάδες ευρώ). 

Ο Βραζιλιάνος έχει κάνει άνοιγμα προς Ριζούπολη μεριά, με τον Απόλλων να μην λέει όχι σε νέα συνεργασία, αλλά με ένα ποσό που ταβάνι θα φτάνει τα 100 χιλιάρικα.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: Συνχίζει στην ΑΕ Ευόσμου ο Σαρρής

SARRIS

Μία ακόμη αποχώρηση νεαρού ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Λαμία έγινε γνωστή σε συνέχεια του ρεπορτάζ περί 3 άμεσων αποχωρήσεων από το ροστερ των κυανόλευκων

Ο λόγος για τον Μιχάλη Σαρρή. Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει την καριέρα του, όπως όλα δείχνουν, στην Α.Ε Ευόσμου.

Η ομάδα της Δυτικής Θεσσαλονίκης αγωνίζεται και αυτή στη Γ’ Εθνική, με τον νεαρό στόπερ να αφήνει τη Λαμία για να διεκδικήσει καλύτερο χρόνο συμμετοχής στην Α.Ε Ευόσμου.

Εκτός από τον ΠΑΣ, ο Σαρρής έχει αγωνιστεί στις υποδομές της ΑΕΚ αλλά και του Ατρομήτου.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή