Χωρίς κατηγορία
Επέστρεψαν τα χαμόγελα…
Νίκη άγχους για την Λαμία η οποία σαφώς επηρεασμένη από τα δύο συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα κατάφερε με δυσκολία να επικρατήσει των Χανίων με σκορ 2-1.
Ή Λαμία υποδέχτηκε τα Χάνια για την 23η αγωνιστική ψάχνοντας την νίκη που θα την επανέφερε στα νικηφόρα αποτελέσματα με στόχο να διατηρήσει φυσικά την απόστασή της από την κορυφή αλλά και από τον τρίτο Άρη.
Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της η ομάδα μας μπροστά σε περίπου 2000 φιλάθλους της αν και μπήκε δυνατά στο παιχνίδι δέχτηκε το γκολ σε μία ανυποψίαστη φάση όμως δεν επηρεάστηκε και πάλεψε για την ανατροπή η οποία ήρθε.
Ο Μπάμπης Τεννές ξεκίνησε με ένα πιο επιθετικό σχήμα με τον Πιτκα κάτω από τα δοκάρια, τους Βαλλιό και Χριστοφιλέα στο κέντρο της άμυνας, τον Σπυρόπουλο δεξιά και τον Παπαργυρίου αριστερά. Στα αμυντικά χαφ αγωνιστικά οι Όμο και Μπλάζιτς με τον Καραγιάννη να αγωνίζεται πιο μπροστά σε ρόλο επιτελικού μέσου. Στην τριπλέτα της επίθεσης βρέθηκαν οι Βασιλόγιαννης Βάντερσον και Ματσούκας.
Ή Λαμιια ξεκίνησε το παιχνίδι όντας κυρίαρχη με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να σημειώνουν την πρώτη απειλητική στιγμή στο 2 με τον Σταματήσει να κάνει μία σέντρα και τον Αποστολόπουλο να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό η Λαμία απείλησε με τον Βασιλόγιαννη να εκτελεί απευθείας ένα φάουλ και την μπάλα να περνά λίγο άουτ. Όμως στο 20′ και σε μία ανυποψίαστη στιγμή τα Χάνια ευτύχισαν να προηγηθούν με τον Τσουκάνη να κάνει μία σέντρα και ύστερα από αδράνεια των αμυντικών της Λαμίας ο Σταματήσει βρέθηκε με την.μπάλα στα πόδια και την έστειλε στα δίχτυα του Πιτκα για το 0-1. Ή Λαμία δεν αιφνιδιάστηκε και βγήκε μπροστά με στόχο την γρήγορη ισοφάριση. Ο Βάντερσον στο 22′ πήρε την μπάλα και με μία ατομική ενέργεια την κουβάλησε μέχρι την αντίπαλη περιοχή όμως ο Βασιλείου τον ανέκοψε αντικανονικά και αντίκρυσε την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 25′ ή πίεση της ομάδας μας απέφερε καρπούς αφού σε μία σέντρα από τα αριστερά ο Τσουκάνη σταμάτησε την μπάλα με το.χέρι προ του επερχόμενου Βάντερσον με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Βασιλόγιαννης ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γεωργίου για το 1-1. Ή Λαμία ανέβαζε τι ρυθμό της συνεχώς και στο 37′ σε μία φάση διάρκειας ο Καραγιάννη δεν μπόρεσε να κάνει το 2-1 με το ημίχρονο να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες.
Στην επανάληψη το παιχνίδι μετατράπηκε σε παράσταση για ένα ρόλο με την Λαμία να είναι καθολικά ανώτερη των Χανίων. Ο Μπαμης Τεννές πέρασε στο παιχνίδι τον Φερφελή και αυτός τον δικαίωσε καθώς στο 50′ και μετά από σέντρα του Σπυρόπουλο πήρε την κεφαλιά και έκανε το 2-1 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Ο χρόνος περνούσε η Λαμία έχανε την μία ευκαιρία μετά την άλλη με σπουδαιότερη αυτή του 67′ όταν ο Καραγιάννη πίεσε τον Γεωργίου αυτός έκανε το λάθος και η μπάλα έφτασε στον Φερφελή ο οποίος προ κενής εστίας θέλησε να κρεμάσει και έστειλε την μπάλα άουτ. Τα Χανιά πάντως θα μπορούσαν να έχουν κλέψει τον βαθμό της ισοπαλίας όταν ο Αποστολόπουλος ύστερα από μπαλιά του Σταματήσει βρέθηκε μόνος στην περιοχή και ο Όμο τον έκοψε πολύ όμορφα λίγο πριν κάνει το σουτ.
Στο 83′ ο Όμο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα όμως υποδείχθηκε σωστά σε θέση οφσάιντ με το 2-1 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Χωρίς κατηγορία
VID | Στουρνάρας: “Η Λαμία έχει δύο ήττες για τους ίδιους εξωαγωνιστικούς λόγους”


Την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του εξήρε ο προπονητής του ΠΑΣ Λαμία Βαγγέλης Στουρνάρας ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις αποφάσεις που έκριναν το παιχνίδι!
Δείτε το βίντεο:
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Ποδαρικό στο 2026 με “φθιωτικό ντέρμπι” – Στις 3/1 το ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας Σταυρού
-




Vid | To μάρς πέναλτι που ζητά ο ΠΑΣ Λαμία
-




Γυναικεία Ομάδα: Επιστροφή στις νίκες
-




Μεταγραφικά: Δύο παίκτες του ΠΑΣ Λαμία στον Αστέρα Σταυρού
-




Παραιτήθηκε από τον ΠΑΣ Λαμία ο Λάκης Παπανικολάου
-




ΠΑΣ Λαμία: Ανοίγει η επόμενη μέρα – Υποστηρικτές για Στουρνάρα
-




Επιστρέφει στον ΠΑΣ Λαμία ο Ντούβας
-




Γυναικεία Ομάδα: Ποδαρικό στη Ρόδο το Σάββατο για τις κυανόλευκες
-




Ριφιφί (Το) / Γράφει ο Νίκος Μώκος
-




ΠΑΣ Λαμία: Τέλος η ανοχή!
-




Live από τα Τρίκαλα: Η εξέδρα της Λαμίας!
-




Επίσημο: Στουρνάρας στον πάγκο του ΠΑΣ Λαμία
-




Ποδαρικό στο 2026 με…αποκλεισμό / ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας Σταυρού 0-3
-




Ήττα με υπογραφή Τσίντζα / ΑΟ Τρίκαλα – ΠΑΣ Λαμία 1-0
-




Γ’ Εθνική: Έσωσε το βαθμό και έπιασε κορυφή ο Αστέρας Σταυρου / Τα αποτελέσματα
-




ΕΠΙΣΗΜΟ: Πρώτη χειμερινή μεταγραφή του ΠΑΣ Λαμία ο Τσόφλιος
-




Ο Τουλούμης ορίστηκε στο ΠΑΣ Λαμία – Άρης Φιλιατών
-




Τέλος εποχής με μήνυμα στήριξης από Παπανικολάου – Σήμερα ξανά στο γήπεδο η Λαμία
-




VID | Στουρνάρας: “Η Λαμία έχει δύο ήττες για τους ίδιους εξωαγωνιστικούς λόγους”
-




Ανώτερος αλλά άσφαιρος / ΠΑΣ Λαμία – Άρης Φιλιατών 0-0
















