Χωρίς κατηγορία
Προς χιονόνερο και όχι με χιόνι η σέντρα στο Λαμία – ΑΕΛ


Tελικά η “Ωκεανίδα” δεν θα έρθει με τόσο άγριες διαθέσεις όσο όλοι περίμεναν με τις εκτιμήσεις των περισσότερων ιστοσελίδων που ασχολούνται με τον καιρό να αλλάζουν συνεχώς.
Πλεόν και ενώ απομένουν λίγοτερες από 48 ώρες για τη σέντρα του παιχνιδιού βλέπουμε πως η πιθανότητα χιονόπτωσης έχει μειωθεί αισθητά και το πιθανότερο σενάριο αυτή τη στιγμή, σύμφωνα πάντα με τις καιρικές προβλέψεις είναι να υπάρχει χιονόνερο την ώρα του παιχνιδιού.
Οι εκτιμήσεις διαφοροποιούνται συνεχώς όσο περνούν οι ώρες και σίγουρα αύριο θα έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση την ημέρα και ώρα διεξαγωγής της αναμέτρησης…
Δείτε προβλέψεις από διάφορες ιστοσελίδες της χώρας:
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Χωρίς κατηγορία
Aνατροπή και τελικά….κυανόλευκος και του χρόνο ο Σαραμαντάς!


Και τελικά….παραμονή για τον Γιώργο Σαραμαντά στον ΠΑΣ Λαμία! Οι κυανόλευκοι πραγματοποίησαν νέα συνάντηση το απόγευμα της Τρίτης με τον Έλληνα αριστερό μπακ, συζήτησαν σε νέα βάση και τελικά τα…βρήκαν για ανανέωση της συνεργασίας τους.
Και όλα αυτά σε συνέχεια της χθεσινής εικόνας στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης, με τον Γιώργο Σαραμαντά να αποχωρεί λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης, ευχόμενος καλή συνέχεια στους παρευρισκόμενους!
Η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 32χρονο (29.01.1992) αριστερό μπακ, Γιώργο Σαραμαντά, ο οποίος ενσωματώθηκε στην ομάδα μας, από τον Πανιώνιο, τον Αύγουστο του 2020, καταγράφοντας συνολικά αυτά τα 4 χρόνια, 66 συμμετοχές.
Η οικογένεια της Λαμίας του εύχεται να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο!
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-
Μεταγραφικός οργασμός στον ΠΑΣ Λαμία: Τελειώνει ο Φουρταδο – Τη Δευτέρα στη Λαμία ο Μπιλάλ – Τα υπόλοιπα μέτωπα!
-
Του Νίκου Μώκου: Μια ιστορική αδιαφορία και ένα γυαλί που έχει ραγίσει!
-
Mεταγραφικά: Κοντά σε συμφωνία με τον “Κομαντάντε” Τσάβες ο ΠΑΣ Λαμία!
-
Φαντομάδες: “Εμείς θα απέχουμε σήμερα γιατί το σπίτι μας σε άλλους νοικιάστηκε”
-
Aποκάλυψη! Τελειώνει από τον ΠΑΣ Λαμία ο Νούνιες!
-
ΠΑΣ Λαμία: Προχωρά ο σχεδιασμός για ενίσχυση και αποχωρήσεις / “Κοντά στην έξοδο ο Άνχελο Ενρίκεζ”
-
Μεταγραφικά: Μια ανάσα από Σαπρίσα ο Νούνιες – Τι είπε για τον ΠΑΣ Λαμία!
-
Το ποδόσφαιρο σε τιμωρεί όταν πας κόντρα στη λογική!
-
ΠΑΣ Λαμία: Στην έξοδο ο Βόκολος – Φαβορί ο Στάικος
-
Αποχαιρέτησε ο Βόκολος / Πρώτη προπόνηση Στάικου τη Τετάρτη
-
Μεταγραφικά: Αποχωρεί από τον ΠΑΣ Λαμία ο Αντράντε / Κοντά στον αντικαταστάτη του οι κυανόλευκοι
-
Μεταγραφικά: “Η Λαμία δίνει Φουρτάδο ως αντάλλαγμα για τον Χασάν!”
-
Μεταγραφικά: Αποχωρούν από τον ΠΑΣ Λαμία Σαραμαντάς και Σιόβας
-
Μεταγραφικά: Φέρνει ξανά στην Ελλάδα τον Σαλβαδόρ Σάντσες ο ΠΑΣ Λαμία!
-
Παπαϊωάννου: «Προκαλώ τον Γκαγκάτση να πει ποιος κάνει κουμάντο στην ΚΕΔ» (video)
-
Διπλό Μαρκάρισμα: Τα μεταγραφικά σενάρια, ο Σάμαρης και η περίπτωση Ανσαριφάρντ!
-
Μεταγραφικά: Συμφώνησε και έρχεται ο Τσάβες
-
Μεταγραφικά: “Συμφώνησε με Ηρακλή ο Σιμόνι”
-
Pics | Το χειροκρότημα για τους 2 ήρωες του ΟΑΚΑ!
-
“Γκάζια” Παπαϊωάννου στην πρωινή προπόνηση του ΠΑΣ Λαμία!