Ακολουθήστε μας

Νέα

Η συνέντευξη τύπου…

Διαβάστε τι δήλωσαν στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής του Απόλλων δμΣμύρν Γιώργος Παράσχος, και ο βοηθός προπονητή της Λαμίας Γιώργος Κόλτσης…Γιώργος Παράσχος:

Ένα μέτριο παιχνίδι χωρίς ευκαιρίες.  Και οι δύο  ομάδες ηθέλαν τον ένα βαθμό. Και για τους δύο είναι πολύτιμος αυτός ο βαθμός. Πιστεύω πως αυτή η βαθμολογική διαφορά που πήραμε από την Κέρκυρα είναι κρίσιμη.

Κοιτάζουμε τα επόμενα παιχνίδι που είναι αρκετά κρίσιμα, περισσότερο για εμάς γιατί η Λαμία έχει πιο εύκολο πρόγραμμα. Αν πάρουμε ένα βαθμό στη συνέχεια θα καταφέρουμε να σωθούμε. Να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Λαμία και να πετύχει τον στόχο της.

Αν είναι κάτι παραπάνω από ένας βαθμός:
Δεν είναι πάνω από ένας βαθμός. Χρειαζόμαστε κάτι παραπάνω. Θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια.


Γιώργος Κολτσης:

Ένας ακόμα πολύτιμος βαθμός στη προσπάθεια να παραμείνουμε στην κατηγορια.

Νομίζω πρέπει να κρατήσουμε μόνο αυτό από το σημερινό παιχνίδι το οποίο δεν είχε πολλές ευκαιρίες και έτσι όπως εξελίχθηκε ο βαθμός είναι σημαντικός.

Με τον βαθμό που πήραμε και το πρόγραμμα των άλλων ομάδων είμαστε πιο κοντά στη παραμονή. Μια παραμονή που  θα κάνει ευτυχισμένους και εμάς και την πόλη και το φίλαθλο κόσμο της Λαμίας.

Κύπελλο

Επίσημο! Στις 20:00 το ΠΑΣ Λαμία – Άρης

Πριν από λίγη ώρα σας ενημερώσαμε για το αίτημα της Cosmote Tv για αλλαγή ώρας στον επαναληπτικό του κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΣ Λαμία και τον Άρη, αναμέτρηση η οποία ήταν  προγραμματισμένη για την Τετάρτη, 26/1 στις 21:30.

Όπως φαίνεται το αίτημα έγινε δεκτό από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία η οποία προχώρησε στην σχετική αλλαγή στο καλεντάρι της όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία:

Περισσότερα

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: Ημέρα Νταβίντ Σιμόν στον ΠΑΣ Λαμία

Εντός της ημέρας οι ανακοινώσεις για την απόκτηση του Νταβίντ Σιμόν

Η εβδομάδα ξεκινά με μεταγραφή για τον ΠΑΣ Λαμία αφού εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτηση του Νταβίντ Σιμόν για τα επόμενα 2 χρόνια.

Ο 33χρονος ακραίος αμυντικός βρίσκεται από χθες στη χώρα μας και την Λαμία και σήμερα θα περάσει από τα απαραίτητα εργομετρικά τεστ και στη συνέχεια θα βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Έτσι θα αποτελέσει την 2η χειμερινή μεταγραφή του ΠΑΣ Λαμία, μετά τον Λας Μπανγκουρά ο οποίος μετρά ήδη 1 γκολ σε 3 αναμετρήσεις!

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

ClickInSite.GR

Πρόγραμμα

homadamou

Δημοφιλή

>