Ακολουθήστε μας

Μεταγραφές

Σε διαπραγματεύσεις με Μπαργκάν και Ανάκογλου ο ΠΑΣ Λαμία


 Τρέχουν οι εξελίξεις
προκειμένου να γεμίσει το ρόστερ του ο ΠΑΣ Λαμία ενόψει της έναρξης της
προετοιμασίας του την επόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές
πληροφορίες του LamiaNOW οι “κυανόλευκοι” βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Δημήτρη Ανάκογλου και τον Κενάν Μπαργκάν και οι ίδιες πηγές τονίζουν πως οι δύο παίκτες είναι κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΣ Λαμία.

0 Δημήτρης Ανάκογλου είναι 28 ετών, αγωνίζεται ως
μεσοεπιθετικός αλλά και ως αμυντικός χαφ και τα τελευταία χρόνια, από το
2016 ως και σήμερα έπαιζε στον Άρη.

Όσον αφορά τον Κενάν Μπαργκάν που είχε ξανακουστεί στο ρεπορτάζ του ΠΑΣ Λαμία είναι 31ετών αγωνίζεται ως φορ και τελευταία έπαιζε στην Λάρισα.

Μένει να δούμε αν οι δύο περιπτώσεις των παραπάνω ποδοσφαιριστών θα
υπογράψουν στους “κυανόλευκους” ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου
μιας και όπως είναι γνωστό αν δεν πέσουν οι υπογραφές καμία μεταγραφή
δεν θεωρείται τελειωμένη όσο και αν έχει προχωρήσει.



Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: Κοντά στον Ηρακλή ο Βιτλής!

VITLIS

Ο Ηρακλής ετοιμάζεται να κινηθεί μεθοδικότητα και αποφασιστικότητα στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, με φόντο τη συμμετοχή του στη Super League 2 και τον μακροπρόθεσμο στόχο της επιστροφής στα “σαλόνια” του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το πλάνο του Μπάμπη Τεννέ περιλαμβάνει την ενίσχυση του ρόστερ με Έλληνες ποδοσφαιριστές που διαθέτουν εμπειρία και αποδεδειγμένη ποιότητα, ώστε να προσδώσουν σταθερότητα και ουσία στο αγωνιστικό σχήμα. Κύρια προτεραιότητα αυτή την περίοδο είναι η ενδυνάμωση των αμυντικών γραμμών, κυρίως στα άκρα.

Στην αριστερή πλευρά της άμυνας, ο Βασίλης Βιτλής βρίσκεται κοντά στο να φορέσει τη φανέλα του Γηραιού, καθώς οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο σύμφωνα με το Monobala.gr. Αντίθετα, στη δεξιά πτέρυγα αναζητείται ο αντικαταστάτης του Καλουτσικίδη, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Καλαμάτα.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κινείται με προσεκτικά βήματα, χτίζοντας μια ανταγωνιστική και φιλόδοξη ομάδα που θα διεκδικήσει με αξιώσεις την επιστροφή της στην κορυφαία κατηγορία.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή