Μεταγραφές
Στο στόχαστρο και της ΑΕΚ ο Σαράνοφ
Μία ακόμη πρωτοκλασσάτη ομάδα φαίνεται πως έχει στα πλάνα της τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ Λαμία, Μπόγιαν Σαράνοφ. Το «άδειασμα» του Χιμένεθ σε Τσιντώτα, η «κρούση» στον Σέρβο της Λαμίας και η «σιγή ιχθύος» της «κυανόλευκης» ΠΑΕ.
Το πλάνο της ΑΕΚ για τη θέση κάτω από τα δοκάρια της την επόμενη σεζόν το έχουμε καταγράψει αρκετό διάστημα νωρίτερα. Παρότι δεν προβλέπεται να πιάσει το αντίτιμο που προσδοκούσαν στην Ενωση, ειδικά στο ξεκίνημα της σεζόν, ο Βασίλης Μπάρκας είναι πρόθεση του club να πωληθεί. Και, θέση βασικού στα δοκάρια των “κιτρινόμαυρων” να πάρει ο Παναγιώτης Τσιντώντας, για τον οποίο υπήρχε μια πολύ καλή άποψη απ’ όλους στην ομάδα.
Πίσω του, σε ρόλο αναπληρωματικού (και ίσως στην καλύτερη και ισότιμου ανταγωνιστή) ο Γιώργος Αθανασιάδης, ο οποίος παρά τη μετριότητη σεζόν του στον Αστέρα Τρίπολης, έπεισε τους ανθρώπους της ΑΕΚ, οι οποίοι και έγκαιρα φρόντισαν να κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις και να τον “κλείσουν”.
Το πρόβλημα όμως έχει προκύψει από τις πρόσφατες εμφανίσεις του Τσιντώντα. Και χθες, ο Ελληνας τερματοφύλακας φέρει ακέραια ευθύνη στο γκολ που κόστισε την ήττα από την ΑΕΛ και ήταν συνέχεια μιας σειράς λαθών και μετριότατης (στην καλύτερη) απόδοσης του στα όσα -λιγοστά είναι η αλήθεια- πήρε τα γάντια από τον Μανόλο Χιμένεθ. Και προφανώς, αυτή του η εικόνα είναι ικανή να διαφοροποιήσει τα πλάνα της ΠΑΕ.
Θέμα αλλαγής στην ιεραρχία της επόμενης περιόδου, ακόμη τουλάχιστον, δεν τίθεται. Ο Αθανασιάδης δεν προαλείφεται σε καμία περίπτωση τη δεδομένη στιγμή για βασικός. Ωστόσο, υπάρχουν σκέψεις, που ολοένα ύστερα από τις εμφανίσεις του Τσιντώντα αυξάνονται και διογκώνονται, πως θα ήταν προτιμότερο για την Ένωση σε περίπτωση που όντως επιτευχθεί η επιθυμητή πώληση Μπάρκα, να κινηθεί για μια πιο safe λύση, μια επιλογή που θα «σκοτώσει» τον ανταγωνισμό και θα ενταχθεί στο ρόστερ με τη λογική του να είναι αυτός ο βασικός τερματοφύλακας.
Η Λαμία και η περίπτωση του Σαράνοφ!Σε καμία περίπτωση δεν εντάσσεται σε αυτή την κατηγορία ο Μπόγιαν Σαράνοφ, ο Σέρβος τερματοφύλακας της Λαμίας, για τον οποίο τις τελευταίες μέρες διέρρευσε πως έχει δεχθεί κρούση από τους “κιτρινόμαυρους” (αν και ο Άρης φέρεται να έχει τον πρώτο λόγο). Ο Σαράνοφ είναι περίπτωση… Αθανασιάδη, ενός δηλαδή τερματοφύλακα που μπορεί να πλαισιώσει μια καλή τριάδα γκολκίπερς, όχι όμως να λογίζεται ως βασική λύση (όπως άλλωστε και ο Αθανασιάδης) σε μια ομάδα πρωταθλητισμού.
Σε κάθε περίπτωση, η συγκεκριμένη θέση και η εν λόγω κάλυψη του κενού που -ενδεχομένως- αφήσει ο Μπάρκας, φαίνεται πως από εκεί που ήταν τελειωμένη υπόθεση, πλέον αποκτά μπόλικο “ψωμί” εν όψει της επερχόμενης καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.
Τώρα, όσο αφορά την πλευρά της Λαμίας και της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, δεν έχει βγει τίποτα επίσημο αλλά ούτε και ανεπίσημο (συνηθίζεται από ορισμένα σάιτ να βγαίνει η ανεπίσημη-επίσημα θέση της ΠΑΕ με διαψεύσεις και μη) τηρώντας σιγή ιχθύος…
Πηγή:LamiaSports
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Μεταγραφές
Μεταγραφικά: Συνχίζει στην ΑΕ Ευόσμου ο Σαρρής


Μία ακόμη αποχώρηση νεαρού ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Λαμία έγινε γνωστή σε συνέχεια του ρεπορτάζ περί 3 άμεσων αποχωρήσεων από το ροστερ των κυανόλευκων
Ο λόγος για τον Μιχάλη Σαρρή. Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει την καριέρα του, όπως όλα δείχνουν, στην Α.Ε Ευόσμου.
Η ομάδα της Δυτικής Θεσσαλονίκης αγωνίζεται και αυτή στη Γ’ Εθνική, με τον νεαρό στόπερ να αφήνει τη Λαμία για να διεκδικήσει καλύτερο χρόνο συμμετοχής στην Α.Ε Ευόσμου.
Εκτός από τον ΠΑΣ, ο Σαρρής έχει αγωνιστεί στις υποδομές της ΑΕΚ αλλά και του Ατρομήτου.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Ποδαρικό στο 2026 με “φθιωτικό ντέρμπι” – Στις 3/1 το ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας Σταυρού
-




Vid | To μάρς πέναλτι που ζητά ο ΠΑΣ Λαμία
-




Γυναικεία Ομάδα: Επιστροφή στις νίκες
-




Μεταγραφικά: Δύο παίκτες του ΠΑΣ Λαμία στον Αστέρα Σταυρού
-




Παραιτήθηκε από τον ΠΑΣ Λαμία ο Λάκης Παπανικολάου
-




ΠΑΣ Λαμία: Ανοίγει η επόμενη μέρα – Υποστηρικτές για Στουρνάρα
-




Επιστρέφει στον ΠΑΣ Λαμία ο Ντούβας
-




Γυναικεία Ομάδα: Ποδαρικό στη Ρόδο το Σάββατο για τις κυανόλευκες
-




Ριφιφί (Το) / Γράφει ο Νίκος Μώκος
-




ΠΑΣ Λαμία: Τέλος η ανοχή!
-




Live από τα Τρίκαλα: Η εξέδρα της Λαμίας!
-




Επίσημο: Στουρνάρας στον πάγκο του ΠΑΣ Λαμία
-




Ποδαρικό στο 2026 με…αποκλεισμό / ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας Σταυρού 0-3
-




Ήττα με υπογραφή Τσίντζα / ΑΟ Τρίκαλα – ΠΑΣ Λαμία 1-0
-




Ο Τουλούμης ορίστηκε στο ΠΑΣ Λαμία – Άρης Φιλιατών
-




Γ’ Εθνική: Έσωσε το βαθμό και έπιασε κορυφή ο Αστέρας Σταυρου / Τα αποτελέσματα
-




ΕΠΙΣΗΜΟ: Πρώτη χειμερινή μεταγραφή του ΠΑΣ Λαμία ο Τσόφλιος
-




Ανώτερος αλλά άσφαιρος / ΠΑΣ Λαμία – Άρης Φιλιατών 0-0
-




VID | Στουρνάρας: “Η Λαμία έχει δύο ήττες για τους ίδιους εξωαγωνιστικούς λόγους”
-




Τέλος εποχής με μήνυμα στήριξης από Παπανικολάου – Σήμερα ξανά στο γήπεδο η Λαμία




















