Ακολουθήστε μας

Νέα

Σαράνοφ: Πολύ κρίσιμο το ματς με τον Απόλλων Σμύρνης…

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΑΕ ΚΑΛΥΒΙΩΝΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


O Μπόγιαν Σαράνοφ μίλησε στο gazzetta.gr μετά το τέλος του αγώνα της Λαμίας με την ΑΕΚ, εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Πρίγιοβιτς και υπογράμμισε πως η ομάδα του κοιτάζει να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί απέναντι στους δυνατούς αντιπάλους και να επικεντρωθεί στα παιχνίδια που ακολουθούν.

Hρθε το καλοκαίρι, ενέπνευσε εμπιστοσύνη και πήρε τα γάντια του βασικού… σπίτι του! Ο Μπόγιαν Σαράνοφ αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τη Λαμία και δεσπόζει κάτω από την εστία της, δείχνοντας ποιότητα κι ετοιμότητα ανά πάσα ώρα και στιγμή, προσόν σημαντικό για το «Νο.1» μιας ομάδας που εκ των πραγμάτων καλείται να αμυνθεί στην πλειοψηφία των παιχνιδιών της.

Απέναντι στην ΑΕΚ έκανε μια «γεμάτη» εμφάνιση, με τέσσερις αποκρούσεις, δυο κλεψίματα και μία επέμβαση. Μπορεί η φάση του 47’ με το… τσαφ στη μπάλα να έφερε τον Μάνταλο στην περιοχή και το αυτογκόλ του Αναστασιάδη για το 2-0 να έδωσε τεράστιο προβάδισμα στην Ένωση, όμως η προσπάθεια του Σέρβου στο ΟΑΚΑ έκανε τον Πόνσε να τραβήξει ουκ ολίγες φορές τα… μαλλιά του με τις χαμένες ευκαιρίες του.


Mετά το τέλος του παιχνιδιού και πριν το πούλμαν των «κυανόλευκων» αναχωρήσει για τη Φθιώτιδα, ο 31χρονος (22/10/87) τερματοφύλακας μίλησε στο gazzetta.gr για την προσπάθεια της Λαμίας να κερδίσει ό,τι μπορεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, που ακολουθεί την επόμενη αγωνιστική, έχρισε φαβορί για το πρωτάθλημα τους Θεσσαλονικείς κι έβγαλε το «καπέλο» του στον συμπατριώτη του, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, τον οποίο χαρακτήρισε ως τον «δυσκολότερο επιθετικό της Super League.

Πόσο δύσκολο είναι να αντιμετωπίζεις ομάδες όπως η ΑΕΚ, που επιτίθενται συνεχώς και καλείσαι να επέμβεις συχνά;

«Αυτή είναι η δουλειά μου! Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, η ΑΕΚ έπαιξε εξαιρετικά και στο πρώτο ημίχρονο ειδικά νομίζω πως παίξαμε χειρότερα από κάθε άλλο ματς φέτος, ίσως μόνο με τον Άρη παίξαμε πιο άσχημα. Το 1-0 διατηρήθηκε και λόγω της τύχης, η ΑΕΚ άξιζε να νικήσει. Εμείς προσπαθούμε να πάρουμε πράγματα από αυτά τα δύσκολα παιχνίδια, όμως στην πραγματικότητα κοιτάμε το τελευταίο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, το τελευταίο πριν τη διακοπή».

Κάνεις κάποια ειδική προετοιμασία για αγώνες απέναντι σε ομάδες όπως η ΑΕΚ, που έχει πολλούς καλούς επιθετικούς, καλύτερους από τον μέσο όρο;

«Πρέπει φυσικά να είμαι φρέσκος. Ξέρω από πριν πως έχω δύσκολο έργο. Πιο δύσκολα όμως είναι τα παιχνίδια που ένας τερματοφύλακας δέχεται πολλά σουτ. Σε αγώνες που ξέρεις ότι θα δεχθείς πίεση, μπορείς να ανταπεξέλθεις καλύτερα γενικά».

Πως βρίσκεις το επίπεδο των σέντερ φορ στο ελληνικό πρωτάθλημα;

«Νομίζω πως είναι καλοί, αλλά οι ομάδες παίζουν κλειστά. Δεν είναι όπως στο Βέλγιο ή στην Ολλανδία, είναι δύσκολη η δουλειά του επιθετικού στην Ελλάδα, γιατί οι περισσότερες ομάδες στήνουν… πούλμαν και τους κάνουν τη ζωή ζόρικη. Ο Πρίγιοβιτς πάντως για μένα είναι ο καλύτερος επιθετικός. Έχει τα πάντα, δεξί, αριστερό, είναι δυνατός. Είναι μοντέρνος φορ, ολοκληρωμένος».

Ποιος πιστεύεις ότι θα πάρει το πρωτάθλημα;

«Ο ΠΑΟΚ! Έχει 16-17 παίκτες που μπορούν να παίξουν ανά πάσα ώρα και στιγμή, είναι όλοι τους ποιοτικοί. Η ΑΕΚ είναι καλή, όμως και λόγω του Champions League, δεν μπορεί να ανταπεξέλθει με 11-12-13 παίκτες, δεν έχει το βάθος που απαιτείται. Για τον ΠΑΟΚ είναι πιο εύκολο, μπορεί να παίρνει τα μικρά παιχνίδια, που στο τέλος σου δίνουν τον τίτλο».

Είσαι ικανοποιημένος από την πορεία της Λαμίας;

«Είμαστε καλή ομάδα, καλό γκρουπ. Ήρθα στην ομάδα για να τη βοηθήσω και πιστεύω πως τα καταφέρνω καλά ως τώρα.Διανύσαμε αήττητο επτά αγώνων, αυτό μας έδωσε ώθηση. Τώρα περιμένουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ώστε στη συνέχεια να επικεντρωθούμε στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Λαμία. Είναι σίγουρα πολύ κρίσιμος για εμάς».

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις στον ΠΑΣ Λαμία – Στον Σαρωνικό Αναβύσσου οι Τρούμπουλος και Στάγκος

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΑΕ ΚΑΛΥΒΙΩΝΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Η κινητικότητα στο ρόστερ του ΠΑΣ Λαμία συνεχίζεται, καθώς ακόμη δύο ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας την περασμένη σεζόν βρήκαν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Ο λόγος για τον Βασίλη Τρούμπουλο και τον Χρυσόστομο Στάγκο, οι οποίοι θα συνεχίσουν μαζί την ποδοσφαιρική τους πορεία στον Σαρωνικό Αναβύσσου, με τον σύλλογο να ανακοινώνει επίσημα την απόκτησή τους.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η περίπτωση του Βασίλη Τρούμπουλου, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών ομάδων το φετινό καλοκαίρι. Ανάμεσα στους συλλόγους που ενδιαφέρθηκαν έντονα για την απόκτησή του ήταν η Κόρινθος και ο Ιωνικός, με την ομάδα της Κορίνθου να εμφανίζεται για μεγάλο χρονικό διάστημα ως το φαβορί για την υπογραφή του. Ωστόσο, η εξέλιξη ήταν διαφορετική, καθώς ο 23χρονος αμυντικός επέλεξε τελικά τον Σαρωνικό Αναβύσσου, όπου θα συναντήσει ξανά τον πρώην συμπαίκτη του στον ΠΑΣ Λαμία, Χρυσόστομο Στάγκο.

Η ανακοίνωση για τον Βασίλη Τρούμπουλο

«Ο Α.Ο. Σαρωνικός Αναβύσσου ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Βασίλη Τρούμπουλου.

Ο Βασίλης, ο οποίος είναι 23 χρονών (γεννημένος το 2003), αγωνίζεται ως στόπερ και αμυντικός μέσος και την περσινή σεζόν πραγματοποίησε γεμάτη χρονιά στη Γ’ Εθνική με τα χρώματα του ΠΑΣ Λαμία.

Στο παρελθόν αγωνίστηκε στην ΑΕΚ Β’, με την οποία κατέγραψε 10 συμμετοχές στη Super League 2, καθώς επίσης σε Εθνικό και Ζάκυνθο. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Λαμία, φτάνοντας μέχρι την πρώτη ομάδα, με την οποία πραγματοποίησε συμμετοχή στη Super League απέναντι στον Παναιτωλικό στις 26 Σεπτεμβρίου 2021.

Καλωσορίζουμε τον Βασίλη στην οικογένεια του Σαρωνικού και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.»

 

Η ανακοίνωση για τον Χρυσόστομο Στάγκο

«Ο Α.Ο. Σαρωνικός Αναβύσσου ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Χρυσόστομου Στάγκου.

Ο 24χρονος τερματοφύλακας (γεννημένος στις 27/06/2002) προέρχεται επίσης από μία γεμάτη χρονιά στη Γ’ Εθνική με τον ΠΑΣ Λαμία. Στο παρελθόν αγωνίστηκε στον Λεβαδειακό, ενώ πέρασε και από ομάδες της Serie D στην Ιταλία, όπως οι Nocerina, S. Maria Cilento και Castrovillari, έχοντας ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του διαδρομή από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Σαρωνικού και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.»

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή