Ακολουθήστε μας

Μεταγραφές

Έτσι ήρθε το ναυάγιο με τον Ασίγκμπα.


Και εκεί που όλα έδειχναν πως Λαμία και Ασίγκμπα θα συνεχίσουν να συμπορεύονται και τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League, εν τέλει σήμερα με μια αιφνίδια ανακοίνωση η ΠΑΕ γνωστοποίησε πως αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον ποδοσφαιριστή. Πως φτάσαμε όμως μέχρι εκεί…

Μετά την λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου ο Μαρκ Ασίγκμπα ήταν ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα ήθελε. Η ΑΕΛ τον προσέγγισε αλλά ο μπακ της Λαμίας δεν συμφώνησε με τους βυσσινί με την κυανόλευκη ΠΑΕ να επιχειρεί να τον διατηρήσει κάτοικο Φθιώτιδας.


Σας είχαμε ενημερώσει άλλωστε πως η ομάδα πρότεινε συμβόλαιο διετούς διάρκειας στον ποδοσφαιριστή θέλοντας να τον διατηρήσει στο ρλοστερ της.

Σήμερα το πρωί σας ενημερώσαμε πως η ομάδα τα είχε βρει σε όλα με τον Ασίγκμπα για την ανανέωση της συνεργασίας τους, όπως προέκυπτε τουλάχιστον από το ρεπορτάζ μέχρι χθες το βράδυ.

Οι πληροφορίες ωστόσο του Lamianow έρχονται να επαληθεύσουν τη δική μας πληροφόρηση φέρνοντας παράλληλα στο φως της δημοσιότητας τι “χάλασε” την συμφωνία με τον Γκανέζο μπακ.


Πιο συγκεκριμένα το ρεπορτάζ αναφέρει:

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως κάποιες τελευταίες οικονομικές… απαιτήσεις χάλασαν την συνεργασία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην συνάντηση που είχε ο παίκτης με τον μεγαλομέτοχο υπήρξε διαφωνία για τα πριμ. Η ΠΑΕ αφού είδε ότι δεν μπορεί να βρει σημείο επαφής με τον ποδοσφαιριστή στον οποίο είχε προτείνει διετές συμβόλαιο συνεργασίας (και τα είχαν βρει) αποφάσισε να σταματήσει τις συζητήσεις και να στραφεί σε άλλες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: Αποχωρήσεις στον ΠΑΣ Λαμία – Συνεχίζει στον Αστέρα Σταυρού ο Λιοπύρης

Εξελίξεις αναμένονται άμεσα στο ρόστερ του ΠΑΣ Λαμία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Διπλό Μαρκάρισμα», την Δευτέρα 26/1 τρεις ποδοσφαιριστές βρίσκονται πολύ κοντά στην αποχώρησή τους από την ομάδα.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν έχουν καταφέρει να πάρουν σχεδόν καθόλου η καθόλου χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν, με την παρουσία τους στις αγωνιστικές υποχρεώσεις να είναι από ελάχιστη έως ανύπαρκτη.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, η απόφαση έχει ουσιαστικά «κλειδώσει» μετά από εσωτερικές συζητήσεις της διοίκησης με την τεχνική ηγεσία, στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης του ρόστερ. Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές δεν βρίσκονται στα πλάνα του προπονητικού επιτελείου, γεγονός που οδηγεί τις δύο πλευρές σε «διαζύγιο».

Οι εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν μέσα στις επόμενες ημέρες, με τον ΠΑΣ Λαμία να συνεχίζει με το υπάρχον ρόστερ τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, ενώ οι τρεις παίκτες θα αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους, με στόχο περισσότερο ενεργό ρόλο.

Συνεχίζει στον Αστέρα Σταυρού ο Λιοπύρης 

Σημαντική ενίσχυση στην επιθετική του γραμμή ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο Αστέρας Σταυρού, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaSports, στην ομάδα της Φθιώτιδας θα συνεχίσει την καριέρα του ο νεαρός φορ Δημοσθένης Λιοπύρης που αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΣ Λαμία.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής (γεννημένος στις 04/05/2006) αγωνίζεται ως σέντερ φορ και προέρχεται από τα τμήματα υποδομών της Λαμίας, όπου ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του τα προηγούμενα χρόνια. Μάλιστα, αποτέλεσε βασικό μέλος της Κ19 της Λαμίας στη Super League 1, αποκτώντας πολύτιμες παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο.

Πλέον και ένα νέο βήμα στην καριέρα του με τον Αστέρα Σταυρού, θέλοντας να βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή