Ακολουθήστε μας

Μεταγραφές

Στην Λαμία ο Μάκης Χάβος;


Φαίνεται πως η προπονητολογία δεν είναι μόνο στα χαρτιά για τον ΠΑΣ Λαμία. 


Οι “κυανόλευκοι” σύμφωνα με πληροφορίες του Lamianow.gr συζητάνε ήδη για τον αντικαταστάτη του Μπάμπη Τεννέ και δεν αποκλείεται και εντός της ημέρας να υπάρξουν και εξελίξεις όσον αφορά τον πάγκο της ομάδας.

Το βαρύ κλίμα που έχει δημιουργηθεί μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές -από την κακή εικόνα και τα αρνητικά αποτελέσματα- ώθησαν στην διοίκηση στην αναζήτηση του αντικαταστάτη. Ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου Πανουργιάς Παπαϊωάννου έχει αναλάβει προσωπικά το θέμα και οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως το προβάδισμα αυτή την στιγμή για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας το έχει ο Μάκης Χάβος.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως η ομάδα έχει φέρει… ινγκόγκνιτο τον 49χρονο τεχνικό στην πόλη μας προκειμένου να προχωρήσουν ακόμη περισσότερο οι συζητήσεις.

Το αν θα προχωρήσει ή όχι το θέμα Χάβος θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες. Άλλωστε η διοίκηση φέρεται να είχε επαφές τόσο με τον Γιώργο Παράσχο αλλά και τον Τάκη Λεμονή.

Τίποτα δεν θεωρειται σίγουρο αυτή την ώρα ωστόσο το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ για τον Μπάμπη Τεννέ!

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε…

Πηγή:lamianow.gr

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: Υπογράφει στον ΠΑΣ Λαμία ο Μαγκλάρας!

Την θέση κάτω από τα γκολποστ θωρακίζει ο ΠΑΣ Λαμία ο οποίος αναμένεται να ανακοινώσει την απόκτηση του τερματοφύλακα Νίκου Μαγκλάρα.

Ο 25χρονος πορτιέρο  έμεινε ελεύθερος από την Ένωση 2010 και υπογράφει στον ΠΑΣ Λαμία όπου έκανε τα πρώτα επαγγελματικά βήματά του. Μάλιστα έχει κάνει ήδη προπονήσεις με την ομάδα και πιθανότατα θα βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Πρόοδο Ρωγών.

Τέλος υπενθυμίζουμε πως ο Μαγκλάρας είχε αγωνιστεί ξανά στο πρωτάθλημα της Γ’΄Εθνικής με τον Αστέρα Σταυρού.

Οι εμπλεκόμενες πλευρές κινήθηκαν μεθοδικά προκειμένου να καταφέρουν να λύσουν το πρόβλημα που είχε προκύψει και τελικά ο ποδοσφαιριστής να φορέσει τα κυανόλευκα!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή