Νέα
Χατζηστραβός: “Πιστεύω ότι θα ανακάμψουμε / Να κερδίσω τον Τεννέ! “


Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Ζήσης Χατζηστραβός παραμονές της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό….
Ο μεσοεπιθετικός της ομάδας μας που ανήκει στον ΠΑΟΚ δήλωσε αισιόδοξος πως η ομάδα θα ανακάμψει ενώ τόνισε πως στόχος του είναι να κερδίσει τον Μπάμπη Τεννέ.
Επίσης, μίλησε για τον άλλοτε προπονητή του στην Κ-19 του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου μετά την αποχώρηση του Αμπέλ Φερέιρα για την Παλμέιρας.
Μεταξύ άλλων, ο Ζήσης Χατζηστραβός δήλωσε:
Για τη Λάμια: «Δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά είμαστε αισιόδοξοι, έχουμε καλή ομάδα και πιστεύω ότι θα ανακάμψουμε. Ελπίζω αρχής γενομένης από το ματς με τον Παναθηναϊκό».
Για τον Πάμπλο Γκαρσία: «Ξέρω τον κόουτς από τις ακαδημίες, συνεργαστήκαμε για 4 χρόνια. Ελπίζω να τα πάει καλά όπως στις ακαδημίες. Ζητάει πάθος ένταση να παλεύεις για την ομάδα, δεν τον ενδιαφέρει τόσο αν γίνουν κάποια λάθη τακτικά αλλά να παλεύεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο».
Για τον Αμπέλ Φερέιρα: «Είχα έναν τραυματισμό στο γόνατο πριν φύγει ο ΠΑΟΚ για προετοιμασία στην Πορταριά και δεν πρόλαβα να τον γνωρίσω ως τεχνικό».
Για το σύστημα που προτιμά ο Πάμπλο Γκαρσία: «Δοκίμασε κάποια πράγματα στην αρχή αλλά πλέον προτιμά το 4-3-3».
Για το αν θα έχουν ευκαιρίες για την πρώτη ομάδα τα παιδιά των ακαδημιών του ΠΑΟΚ με τον Πάμπλο Γκαρσία: «Το καλό είναι ότι γνωρίζει τα παιδιά των ακαδημιών. Εμείς πρέπει να τους αποδείξουμε ότι αξίζουμε να αγωνιστούμε στον ΠΑΟΚ είναι άλλο το επίπεδο και πρέπει να δείχνεις καθημερινά ότι αξίζεις να είσαι εκεί».
Πως είναι εντός και εκτός γηπέδου: «Ως άνθρωπος είναι, ήρεμος δεν είναι όπως ήταν στο γήπεδο. Κάποιες φορές ανέβαζε τους τόνους σε λογικά πλαίσια όπως κάνει ένας προπονητής».
Ποια ήταν η ατάκα του: «Μας έλεγε να παίζουμε με κάρδια και με το μαχαίρι στα δόντια».
Για το αν θα δώσει πνεύμα μαχητή στον ΠΑΟΚ: «Νομίζω ότι αυτό θα προσπαθήσει να περάσει στους παίκτες του, όπως ήταν και αυτός. Θέλει να τα δίνουν όλα στο γήπεδο και να παίζουν για την ομάδα».
Για τον στόχο του: «Δεν βάζω μακροπρόθεσμους στόχους. Όσο περνάν οι αγώνες θέλω να γίνομαι καλύτερος και ελπίζω να κερδίσω και τον νέο προπονητή».
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Μεταγραφές
Μεταγραφικά: Αποχωρήσεις στον ΠΑΣ Λαμία – Συνεχίζει στον Αστέρα Σταυρού ο Λιοπύρης


Εξελίξεις αναμένονται άμεσα στο ρόστερ του ΠΑΣ Λαμία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Διπλό Μαρκάρισμα», την Δευτέρα 26/1 τρεις ποδοσφαιριστές βρίσκονται πολύ κοντά στην αποχώρησή τους από την ομάδα.
Πρόκειται για ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν έχουν καταφέρει να πάρουν σχεδόν καθόλου η καθόλου χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν, με την παρουσία τους στις αγωνιστικές υποχρεώσεις να είναι από ελάχιστη έως ανύπαρκτη.
Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, η απόφαση έχει ουσιαστικά «κλειδώσει» μετά από εσωτερικές συζητήσεις της διοίκησης με την τεχνική ηγεσία, στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης του ρόστερ. Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές δεν βρίσκονται στα πλάνα του προπονητικού επιτελείου, γεγονός που οδηγεί τις δύο πλευρές σε «διαζύγιο».
Οι εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν μέσα στις επόμενες ημέρες, με τον ΠΑΣ Λαμία να συνεχίζει με το υπάρχον ρόστερ τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, ενώ οι τρεις παίκτες θα αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους, με στόχο περισσότερο ενεργό ρόλο.
Συνεχίζει στον Αστέρα Σταυρού ο Λιοπύρης
Σημαντική ενίσχυση στην επιθετική του γραμμή ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο Αστέρας Σταυρού, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaSports, στην ομάδα της Φθιώτιδας θα συνεχίσει την καριέρα του ο νεαρός φορ Δημοσθένης Λιοπύρης που αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΣ Λαμία.
Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής (γεννημένος στις 04/05/2006) αγωνίζεται ως σέντερ φορ και προέρχεται από τα τμήματα υποδομών της Λαμίας, όπου ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του τα προηγούμενα χρόνια. Μάλιστα, αποτέλεσε βασικό μέλος της Κ19 της Λαμίας στη Super League 1, αποκτώντας πολύτιμες παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο.
Πλέον και ένα νέο βήμα στην καριέρα του με τον Αστέρα Σταυρού, θέλοντας να βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Ποδαρικό στο 2026 με “φθιωτικό ντέρμπι” – Στις 3/1 το ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας Σταυρού
-




Vid | To μάρς πέναλτι που ζητά ο ΠΑΣ Λαμία
-




Γυναικεία Ομάδα: Επιστροφή στις νίκες
-




Μεταγραφικά: Δύο παίκτες του ΠΑΣ Λαμία στον Αστέρα Σταυρού
-




Παραιτήθηκε από τον ΠΑΣ Λαμία ο Λάκης Παπανικολάου
-




ΠΑΣ Λαμία: Ανοίγει η επόμενη μέρα – Υποστηρικτές για Στουρνάρα
-




Επιστρέφει στον ΠΑΣ Λαμία ο Ντούβας
-




Γυναικεία Ομάδα: Ποδαρικό στη Ρόδο το Σάββατο για τις κυανόλευκες
-




Ριφιφί (Το) / Γράφει ο Νίκος Μώκος
-




ΠΑΣ Λαμία: Τέλος η ανοχή!
-




Live από τα Τρίκαλα: Η εξέδρα της Λαμίας!
-




Επίσημο: Στουρνάρας στον πάγκο του ΠΑΣ Λαμία
-




Ποδαρικό στο 2026 με…αποκλεισμό / ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας Σταυρού 0-3
-




Ήττα με υπογραφή Τσίντζα / ΑΟ Τρίκαλα – ΠΑΣ Λαμία 1-0
-




ΕΠΙΣΗΜΟ: Πρώτη χειμερινή μεταγραφή του ΠΑΣ Λαμία ο Τσόφλιος
-




Γ’ Εθνική: Έσωσε το βαθμό και έπιασε κορυφή ο Αστέρας Σταυρου / Τα αποτελέσματα
-




Ο Τουλούμης ορίστηκε στο ΠΑΣ Λαμία – Άρης Φιλιατών
-




Τέλος εποχής με μήνυμα στήριξης από Παπανικολάου – Σήμερα ξανά στο γήπεδο η Λαμία
-




VID | Στουρνάρας: “Η Λαμία έχει δύο ήττες για τους ίδιους εξωαγωνιστικούς λόγους”
-




Έτσι θα δείτε το ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας Σταυρού / Τα εισιτήρια του αγώνα


















