Ακολουθήστε μας

Νέα

Χωρίς δύο αλλά με Μπεχαράνο στη Ξάνθη Ο ΠΑΣ Λαμία

Έναν δύσκολο εκτός έδρας αγώνα έχει να δώσει την Κυριακή το απόγευμα ο ΠΑΣ Λαμία, καθώς στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής θα φιλοξενηθεί στα “Πηγάδια” από την Ξάνθη.

Ο Άκης Μάντζιος δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Βάντερσον Σκαρντοβέλι και του Λάζαρ Ρόμανιτς καθώς οι δύο ποδοσφαιριστές είναι τιμωρημένοι.

Αντίθετα ο Μπεχαράνο θα είναι κανονικά στην αποστολή. Σας είχαμε ενημερώσει ότι ο Βολιβιανός χαφ είχε συμπληρώσει 7 κίτρινες κάρτες και δεν θα ήταν διαθέσιμος για το ματς με τους Ακρίτες.

Ωστόσο θα δώσει κανονικά το παρόν και αυτό διότι μπορεί στο επίσημο σαιτ της Super League να αναγράφεται ότι έχει 7 κίτρινες κάρτες ωστόσο οι δύο είναι στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο οποίο αντίκρυσε την κόκκινη. Συνεπώς είναι άκυρες, συνεπώς έχει 5 κάρτες και είναι κανονικά στη διάθεση του Άκη Μάντζιου.

Οι παρακάτω ποδοσφαιριστές δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής την 24η αγωνιστική:

Ονοματεπώνυμο-Ομάδα

ΑΝΤΡΕ ΣΙΜΟΕΣ-ΑΕΚ
ΕΛΝΤΕΡ ΛΟΠΕΣ-ΑΕΚ
ΑΛΕΞΗΣ ΜΙΧΑΗΛ-ΑΕΛ
ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ-ΑΕΛ
ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΜΠΟΥΣΤΟΣ-ΑΕΛ
ΡΑΝΤΟΜΙΡ ΜΙΛΟΣΑΒΛΙΕΒΙΤΣ-ΑΕΛ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΠΕΡΤΟΣ-ΑΕΛ
ΜΑΤΙΑΣ ΙΓΚΛΕΣΙΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΧΑΡΙΣΗΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΒΑΣΙΛΗΣ-ΕΦΡΑΙΜ ΜΑΝΤΖΗΣ-ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ
ΒΑΝΤΕΡΣΟΝ ΣΚΑΡΝΤΟΒΕΛΙ-ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ
ΛΑΖΑΡ ΡΟΜΑΝΙΤΣ-ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ
ΟΜΑΡ ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΤΟΡΕΣ ΓΚΙΛΙΕΡΜΕ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ-ΟΦΗ
ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ-ΟΦΗ
ΜΑΤΙΑΣ ΕΡΙΚ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΜΠΑΡΤ ΣΕΝΚΕΦΕΛΝΤ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΧΟΡΧΕ ΝΤΙΑΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ-ΠΑΟΚ
ΓΙΟΣΙΠ ΜΙΣΙΤΣ-ΠΑΟΚ

Δήλωση ΠΑΕ για έκτιση ποινών ποδοσφαιριστών, σύμφωνα με το άρθρο 7 παρ. 4 του Πειθαρχικού Κώδικα:

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Νέα

Pic | Ξανά με τον 12ο παίκτη του ο ΠΑΣ Λαμία

Στο τελευταίο (;) παιχνίδι της σεζόν, με την ελπίδα να έχει και συνέχεια ο ΠΑΣ Λαμία φιλοεξενείται στα Τρίκαλα από τον τοπικό ΑΟΤ αυτή την ώρα.

Οι οργανωμένοι φίλοι των κυανόλευκων, δεν γινόταν να αφήσουν την ομάδα μόνη της σε αυτή την δοκιμασία και έχουν πάρει τη θέση τους, αυτή τη φορά όχι στο πέταλο αλλά στην μεσαία κερκίδα, για να γίνουν ο 12ος παίκτης τους.

Δείτε φώτο:

 

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή