Ακολουθήστε μας

Ροή Ειδήσεων

Χρηματοδοτείται από το “Αντώνης Τρίτσης” η Καμαρίτσα!

Στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» θα ενταχθεί το Στάδιο της Καμαρίτσας.

Με πρωτοβουλία του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα και σε συνεργασία με το δήμο Λαμιέων, η Καμαρίτσα θα είναι ένα από τα πρώτα έργα που θα ενταχθεί στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και θα χρηματοδοτηθεί όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Υπουργός στο STAR Κεντρκής Ελλάδος και την εκπομπή “Βήμα Για Όλους”.

Πλέον αυτό που απομένει είναι η ένταξη και τυπικά του σταδίου της Καμαρίτσας στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” το ερχόμενο διάστημα. Από εκεί και έπειτα ο Δήμος Λαμιέων θα προκηρύξει διαγωνισμό προκειμένου να πάρει σάρκα και οστά ένα σημαντικό έργο για την πόλη μας.

Λίγο πριν τις εκλογές του περασμένου Μαΐου, ο τότε δήμαρχος Λαμίεων Νίκος Σταυρογιάννης είχε αποκαλύψει τα σχέδια για την διαμόρφωση της Καμαρίτσας στα οποία συμπεριλαμβανόταν σχεδιασμός για κερκίδες, στέγαστρο, αποδυτήρια και ηλεκτροφωτισμό! (Θυμηθείτε ΕΔΩ)

Πλέον μένει να δούμε αν η διαμόρφωσή του σταδίου θα κινηθεί στα πλαίσια της ήδη υπάρχουσας μελέτης ή θα προκύψει νέα.

Δείτε το ρεπορτάζ του STAR Κεντρικής Ελλάδας:


Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γ' Εθνική

Θεσπρωτός – ΠΑΣ Λαμία : Ορίστηκε διαιτητής ο Καραγιάννης από την Άρτα

Η 13η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής φέρνει μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στην Ηγουμενίτσα, όπου o ΠΑΣ Λαμία φιλοξενείται από τον Θεσπρωτό στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης. Οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικές στοχεύσεις, ωστόσο αμφότερες θέλουν πάση θυσία τους τρεις βαθμούς, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων.

Ο ΠΑΣ Λαμία ταξιδεύει με στόχο να συνεχίσει την πορεία του προς τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Θεόδωρος Καραγιάννης από την Άρτα, με βοηθούς τους Παναγιώτη Δανιά και Πέτρο Ραφαήλ Ντρελιά από την Αιτωλοακαρνανία. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Δημήτριος Γούκος από την Ήπειρο.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή