Ακολουθήστε μας

Ροή Ειδήσεων

Χρηματοδοτείται από το “Αντώνης Τρίτσης” η Καμαρίτσα!

Lamiara

Στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» θα ενταχθεί το Στάδιο της Καμαρίτσας.

Με πρωτοβουλία του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα και σε συνεργασία με το δήμο Λαμιέων, η Καμαρίτσα θα είναι ένα από τα πρώτα έργα που θα ενταχθεί στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και θα χρηματοδοτηθεί όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Υπουργός στο STAR Κεντρκής Ελλάδος και την εκπομπή “Βήμα Για Όλους”.

Πλέον αυτό που απομένει είναι η ένταξη και τυπικά του σταδίου της Καμαρίτσας στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” το ερχόμενο διάστημα. Από εκεί και έπειτα ο Δήμος Λαμιέων θα προκηρύξει διαγωνισμό προκειμένου να πάρει σάρκα και οστά ένα σημαντικό έργο για την πόλη μας.

Λίγο πριν τις εκλογές του περασμένου Μαΐου, ο τότε δήμαρχος Λαμίεων Νίκος Σταυρογιάννης είχε αποκαλύψει τα σχέδια για την διαμόρφωση της Καμαρίτσας στα οποία συμπεριλαμβανόταν σχεδιασμός για κερκίδες, στέγαστρο, αποδυτήρια και ηλεκτροφωτισμό! (Θυμηθείτε ΕΔΩ)

Πλέον μένει να δούμε αν η διαμόρφωσή του σταδίου θα κινηθεί στα πλαίσια της ήδη υπάρχουσας μελέτης ή θα προκύψει νέα.

Δείτε το ρεπορτάζ του STAR Κεντρικής Ελλάδας:


Μεταγραφές

Μεταγραφικά (8/8) Πάει για 1-2 ακόμη προσθήκες….

Lamiara

Η σεζόν και επίσημα ξεκίνησε για τον ΠΑΣ Λαμία και πρόκειται να είναι μία χρονιά εντελώς διαφορετική σε σχέση με τις άλλες…

Από τη στιγμή που ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου έχει αποφασίσει να φύγει και να ρίξει το μπάτζετ στο μισό… και ίσως πιο κάτω, τότε οι μεταγραφές θα κινηθούν αναλόγως!

Μέχρι στιγμής, η Λαμία έχει πάρει δύο ποδοσφαιριστές, τον αριστερό μπακ Γιώργο Σαραμαντά και τον δεξιό μπακ, Κώστα Προβυδάκη! Καλύπτει έτσι, τα κενά του Βάντερσον Σκαρντοβέλι από τη μία και του Μανώλη Σάλιακα από την άλλη.

Θα έλεγε κανείς, ρίχνοντας μία ματιά στο ρόστερ αυτή τη στιγμή, πως θα πρέπει ο ΠΑΣ Λαμία να κινηθεί για τουλάχιστον 5 ακόμη μεταγραφές και μάλιστα ενδεκαδάτες! #NOT!

Το υπογραμμίζουμε ξανά! Η φετινή χρονιά δεν θα μοιάζει με τις προηγούμενες της Λαμίας και στον τομέα των μεταγραφών!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Τρίο Μπελκάντο» μεταγραφές αναμένονται να γίνουν στην ομάδα… πολύ λιγότερες όμως απ΄όσες θα πίστευε κανείς πως χρειάζεται ο σύλλογος!

Θα σας αναφέρουμε πως η Λαμία με τα τωρινά δεδομένα, θα προχωρήσει σε μία προσθήκη…. «βαριά» δύο!

Αναφέρουμε ξανά, ΜΕ ΤΑ ΤΩΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ και τον Παπαϊωάννου να έχει βάλει πωλητήριο στις μετοχές του στην ΠΑΕ, η Λαμία θα προχωρήσει σε ΜΙΑ, βαριά ΔΥΟ μεταγραφές! Εννοείται, πως αν τα πράγματα αλλάξουν, για παράδειγμα βρει η ομάδα ένα καλό τηλεοπτικό συμβόλαιο, ίσως προχωρήσει και σε άλλες προσθήκες!

Οι θέσεις που “καίνε” τώρα είναι σίγουρα ενός δεκαριού, ενός παίκτη που θα δημιουργεί παιχνίδι και θα αναλάβει τον ρόλο του οργανωτή!

Επίσης, θα πρέπει να αποκτηθεί και ένας μέσος, ένα οχτάρι που θα αντικαταστήσει επί της ουσίας τον Ελίνι Δημούτσο.

Περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ “ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ”

Πρόγραμμα

homadamou

Δημοφιλή

>