Ακολουθήστε μας

Νέα

Δοϊρανλής: “Εύκολη απόφαση να έρθω στη Λαμία – Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη – Στόχος να εξελιχθώ”

Τις πρώτες του εντυπώσεις από την νέα πρόκληση στη καριέρα του που λέγεται ΠΑΣ Λαμία αποτύπωσε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Focus 103,6” της Θεσσαλονίκης ο Γιάννης Δοϊρανλής!

Ο νεαρός μέσος, αγαπήθηκε στη Θεσσαλονίκη φορώντας τη φανέλα του Ηρακλή και κλήθηκε να μιλήσει για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον ΠΑΣ Λαμία: Σίγουρα είναι ένα μεγάλο βήμα για μένα θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Λαμίας που με εμπιστεύτηκαν για να κάνω αυτό το βήμα στην καριέρα μου. Σίγουρα και ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα, ανήκει και αυτός πιστεύω στη πρώτη κατηγορία αλλά ταλαιπωρείται τα τελευταία χρόνια με κάποια θέματα….

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΣ Γιάννενα και την συμφωνία με τον ΠΑΣ Λαμία: Η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά ακούω για το ενδιαφέρον του ΠΑΣ Γιάννενα! Κοιτάξτε εμένα προτεραιότητά μου ήταν η Super League, αν μπορούσα να βρω κάτι. Mε πήραν οι άνθρωποι της Λαμίας και τους ευχαριστώ πολύ και μετά, από εκεί και πέρα ήταν εύκολο να να πάρω την απόφαση να έρθω! H Λαμία είναι μία πολύ καλή ομάδα! Βλέπω ότι υπάρχει μια ανοδική πορεία στη Λαμία, πέρυσι έπαιξε στα play offs και χρόνο με το χρόνο θεωρώ θα είναι καλύτερη.

Για τους στόχους του: Πρώτος στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους δικούς της στόχους και από εκεί και πέρα να εξελιχθώ και εγώ. Η Super League είναι πολύ διαφορετικό πρωτάθλημα από τη Β Εθνική και θα επιδιώξω να εξελιχθώ και εγώ!

Αν έχει μιλήσει με τον προπονητή: Έχω μιλήσει με τον προπονητή. Είναι από τη Κύπρο, με γνώριζε από τη θητεία μου εκεί. Όλα καλά!

Για την προετοιμασία: Είναι ημέρες προσαρμογής αυτές, περνάμε ιατρικά και εργομετρικά και την Δευτέρα θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Νέα

Pic | Ξανά με τον 12ο παίκτη του ο ΠΑΣ Λαμία

Στο τελευταίο (;) παιχνίδι της σεζόν, με την ελπίδα να έχει και συνέχεια ο ΠΑΣ Λαμία φιλοεξενείται στα Τρίκαλα από τον τοπικό ΑΟΤ αυτή την ώρα.

Οι οργανωμένοι φίλοι των κυανόλευκων, δεν γινόταν να αφήσουν την ομάδα μόνη της σε αυτή την δοκιμασία και έχουν πάρει τη θέση τους, αυτή τη φορά όχι στο πέταλο αλλά στην μεσαία κερκίδα, για να γίνουν ο 12ος παίκτης τους.

Δείτε φώτο:

 

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή