ΠΑΣ Λαμία
ΠΑΣ Λαμία: Αυτές είναι οι ομάδες στο τουρνουά του Βόλου


Ο Βόλος, η Λαμία, ο Πανσερραϊκός και η Νίκη Βόλου θα συμμετάσχουν το τριήμερο 5-7 Αυγούστου σε φιλανθρωπιικό τουρνουά.
Γι’ ακόμη μία χρονιά, λίγο πριν από την έναρξη της Stoiximan Super League, θα διεξαχθεί το φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου του Βόλου. Μαζί με την θεσσαλική ΠΑΕ θα συμμετάσχουν επίσης Πανσερραϊκός, Λαμία και Νίκη Βόλου. Τα παιχνίδια θα γίνουν το τριήμερο 5-7 Αυγούστου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος:
“Για μία ακόμη χρονιά η ΠΑΕ Βόλος σε συνεργασία με ιδρύματα της πόλης διοργανώνει τουρνουά ποδοσφαίρου φιλανθρωπικού χαρακτήρα.
Συγκεκριμένα, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος θα διεξαχθεί τουρνουά ποδοσφαίρου στο Πανθεσσαλικό στάδιo, όπου όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε ιδρύματα της πόλης.
Το τουρνουά ποδοσφαίρου θα διεξαχθεί το τριήμερο 5-7 Αυγούστου και εκτός από τον Βόλο, θα συμμετάσχουν ο Πανσερραϊκός, η Λαμία και η Νίκη Βόλου.
Το πρόγραμμα των αγώνων του τουρνουά έχει ως εξής:
Δευτέρα 5 Αυγούστου (Ημιτελικοί)
- Βόλος – Λαμία (6.45 μ.μ.)
- Νίκη Βόλου – Πανσερραϊκός (9.00 μ.μ.)
Τετάρτη 7 Αυγούστου
- Μικρός τελικός (6.45 μ.μ.)
- Μεγάλος τελικός (9.00 μ.μ.)
*Λεπτομέρειες του τουρνουά τόσο για τη διάθεση των εισιτηρίων όσο και για το πρόγραμμα της διοργάνωσης θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες”.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Γ' Εθνική
Γ’ Εθνική 2026-2027: Αυτός είναι ο όμιλος των ομάδων της Φθιώτιδας


Στον ίδιο όμιλο τοποθετήθηκαν και οι τρεις εκπρόσωποι του νομού Φθιώτιδας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής 2026-2027. Ο ΠΑΣ Λαμία, ο Αστέρας Σταυρού και ο ΑΠΣ Κηφισσός θα αναμετρηθούν με στόχο μια όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο 5ος όμιλος αποτελείται συνολικά από 11 ομάδες, με έντονη παρουσία συλλόγων από τη Στερεά Ελλάδα και την Εύβοια. Εκτός από τις τρεις ομάδες της Φθιώτιδας, συμμετέχουν επίσης η Αναγέννηση Σχηματαρίου, ο ΑΟ Θήβα, ο ΑΟ Νέας Αρτάκης, ο ΑΟ Καρύστου, ο Ταμυναϊκός, ο Φωκικός, ο Κατσαντώνης Αγράφων και ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής.
Ο 5ος όμιλος της Γ’ Εθνικής 2026-2027:
- Αστέρας Σταυρού
- ΠΑΣ Λαμία
- ΑΠΣ Κηφισσός
- Αναγέννηση Σχηματαρίου
- ΑΟ Θήβα
- ΑΟ Νέας Αρτάκης
- ΑΟ Καρύστου
- Ταμυναϊκός
- Φωκικός
- Κατσαντώνης Αγράφων
- Διαγόρας Αγίας Παρασκευής
Σημείωση: Σε περίπτωση που προκύψουν αλλαγές από τη διοργανώτρια αρχή, το άρθρο θα ενημερωθεί αναλόγως.
Πηγή: SportsUp.gr
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Στη λίστα του Ρήγα Φεραίου ο Λάκης Παπανικολάου
-




Φίλαθλοι: Στο πλευρό των παικτών οι οργανωμένοι του ΠΑΣ Λαμία: «Δώστε άμεσα απαντήσεις»
-






Aud | Διπλό Μαρκάρισμα»: Όλο το μεταγραφικό ρεπορτάζ για Κηφισσό, Αστέρα Σταυρού και ΠΑΣ Λαμία
-




Vid | ΠΑΣ Λαμία: Κατατέθηκε ο φάκελος συμμετοχής στη Γ’ Εθνική – Ξεκινά ο σχεδιασμός της νέας σεζόν
-




Μεταγραφικά: Στον Φωκικό από τον ΠΑΣ Λαμία ο Φυτόπουλος
-




ΠΑΣ Λαμία: Οι ποδοσφαιριστές «φωνάζουν» για τα δεδουλευμένα και την επόμενη μέρα
-




Ποδοσφαιρική νοσταλγία και θέαμα στο φιλικό των Βετεράνων Άρη Αγίου Κωνσταντίνου – Α.Σ. Λαμία
-






ΠΑΣ Λαμία: Εγγυητής ο Παπαϊωάννου – Οι προϋποθέσεις και τα αισιόδοξα μηνύματά του για την επιστροφή στη Super League | Vid
-






Γ’ Εθνική 2026-2027: Αυτός είναι ο όμιλος των ομάδων της Φθιώτιδας







