Ακολουθήστε μας

Νέα από Κόσμο

Έγινε….”σαμουράι” ο Βάντερσον [pic]

Στη 3η κατηγορία της Ιαπωνίας και την Ιουάτε Μοριόκα θα συνεχίσει την καριέρα του ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Κόστα Βιάνα Βάντερσον.

Lamiara

Για νέες πολιτείες έφυγε ο Κόστα Βιάνα Βάντερσον, με τον άλλοτε μεσοεπιθετικό της Λαμίας να αφήνει την Βουλγαρία και την Μπερόε για την Ιαπωνία και την Ιουάτε Μοριόκα.

Η νέα ομάδα του “Βάντε” βρίσκεται στη τρίτη τη τάξη κατηγορία της Ιαπωνίας και ξεκινά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στις 8 Μαρτίου δηλαδή σε κάτι λιγότερο από 2 μήνες.

Υπενθυμίζουμε, πως η περίπτωσή του είχε “παίξει” για τα μεταγραφικά της ομάδας μας όμως δεν τελεσφόρησε η κίνηση αυτή…

Σχόλια

Νέα από Κόσμο

“Χρόνια Πολλά Ελλάδα”! Ο εγκλωβισμένος στο Ισραήλ -Λαμιώτης- Σ. Ζουμπουλιάς μας μιλάει για την καθημερινότητα του – ΒΙΝΤΕΟ

Lamiara

“Από τον Φεβρουάριο ειδοποιούσαν τον κόσμο με sms στο Ισραήλ για τον κορωνοϊο, έχουν βγάλει ειδική εφαρμογή για να βλέπουμε άπαντες που είναι το κρούσμα ή οι φορείς…”

Αποτέλεσμα εικόνας για σωτηρης ζουμπουλιας

“Για την ώρα είμαι εγκλωβισμένος στο Ισραήλ. Δεν μπορώ να ταξιδέψω μετά τις απαγορεύσεις που υπάρχουν οπότε παραμένουμε σε καραντίνα μέχρι να τελειώσει όλο αυτό…” λέει ο Σωτήρης Ζουμπουλιάς στον Πάνο Κατσώνη και συνεχίζει: “….έχουν σταματήσει οι απευθείας πτήσεις προς Ελλάδα, μπορώ να ταξιδέψω μέσω άλλων χωρών αλλά δεν θα το διακινδυνεύσω. Θα μείνω εδώ μέχρι να περάσει όλη αυτή η καταιγίδα”.

Ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης όσων νοσούν ή είναι φορείς…

“Εδώ δεν έχουμε πολλούς θανάτους, 2 νομίζω έχει, τα κρούσματα είναι γύρω στα 500 αλλά είχαν καταλάβει τι επρόκειτο να συμβεί και από τον Φλεβάρη κιόλας υπήρχε ενημέρωση με sms προς τους πολίτες από το Υπουργείο Υγείας μέσω κινητών όπως για παράδειγμα αυτοί που έρχονται από το εξωτερικό να μείνουν σπίτι τους για 14 μέρες και αυτό που έχουν κάνει τώρα εδώ και σε συνεργασία με τις μυστικές τους υπηρεσίες έχουν βγάλει ένα λογισμικό το οποίο έχει συνδεθεί με τα smartphone είτε τα απλά κινητά των ανθρώπων που νοσούν ή είναι φορείς του κορωνοιου και μπορείς να μπεις σε μια εφαρμογή του Υπουργείου Υγείας, να βάλεις τα στοιχεία σου και από εκεί να δεις αν είσαι σε επαφή σε ακτίνα 6χλμ με τον άνθρωπο που είναι φορέας ή νοσεί οπότε μπορείς να πας να ελεγχθείς ή να μείνεις σε καραντίνα…”.

Αποτέλεσμα εικόνας για σωτηρης ζουμπουλιας

Συν τις άλλοις ο Σωτήρης Ζουμπουλιάς μας μίλησε για το πως βιώνει και ψυχολογικά σε μια ξένη χώρα μακριά από την οικογένεια του όλο αυτό, το οικονομικό αποτύπωμα που θα αφήσει στον αθλητισμό η πανδημία και πολλά ακόμη.

Δείτε την συνέντευξη παρακάτω.

Περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ “ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ”

radiolamia_onair

Πρόγραμμα

homadamou

Δημοφιλή

>