Τοπικές Ειδήσεις
Έκτακτο – Δήλωση Καραϊσκου για τα νέα κρούσματα στη Λαμία: “Να σεβόμαστε τον δίπλα μας- Κάποιοι δεν σεβάστηκαν – Τίποτα δεν έχει περάσει…” – ΒΙΝΤΕΟ
Έκτακτη δήλωση του δημάρχου Λαμιέων Θύμιου Καραϊσκου για τα 8 νέα κρούσματα στην πόλη της Λαμίας, τις τελευταίες μέρες.
“Η κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί είναι βέβαιο ότι μας προβληματίζει ιδιαίτερα και μας δημιουργεί ανησυχίες. Να πω βέβαια ότι σε αυτές τις περιπτώσεις ότι ο πανικός είναι ο χειρότερος σύμβουλος. Αναμένουμε τα αποτελέσματα και μέχρι τότε θα παρακαλέσω να μην κάνουμε σενάρια ούτε να ακούμε ψιθύρους. Είναι γεγονός ότι υπάρχει μια διασπορά. Ελπίζω να είναι μικρή και να είναι περιορισμένη. Για να υπάρξει αυτή η διασπορά, αυτό σημαίνει ότι κάποιοι δεν τήρησαν τις οδηγίες της πολιτείας και κυρίως δεν σεβάστηκαν τις θυσίες και τις προσπάθειες των δημοτών. Αυτό είναι και το μήνυμα που θέλουμε να δώσουμε. Τίποτα δεν έχει περάσει. Οφείλουμε να σεβόμαστε τον εαυτό μας αλλά κυρίως τον δίπλα μας. Πρέπει να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα γιατί όπως βλέπετε δεν είμαστε σε θέση να ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει αύριο.
Σε ερώτηση του Lamianow.gr για το σενάριο του τοπικού Lockdown απάντησε: “Όσον αφορά το σενάριο του τοπικού Lockdown είναι ένα σενάριο το οποίο πιστεύουμε ότι μπορούμε να το αποφύγουμε. Και αυτό θα συμβεί αν αυτοπεριοριστούμε αν έχουμε την παραμικρή υποψία ότι μπορεί να είχαμε κάποια επαφή με κάποιο άτομο το οποίο έχει προσβληθεί…”
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Ροή Ειδήσεων
Τοπικά: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Θανάση Παπακώστα


Η ποδοσφαιρική κοινότητα της Φθιώτιδας βυθίστηκε στη θλίψη στο άκουσμα της είδησης για τον ξαφνικό χαμό του Θανάση Παπακώστα, ενός ανθρώπου που για δεκαετίες υπηρέτησε με αφοσίωση το τοπικό ποδόσφαιρο και άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του.
Επί χρόνια υπήρξε ένας από τους πλέον διακεκριμένους διαιτητές του Συνδέσμου Διαιτητών Φθιώτιδας, ενώ η ενεργή του παρουσία στα διοικητικά όργανα επιβεβαίωνε τη βαθιά του αγάπη για τον χώρο. Γνωστός για την καλοσύνη, την ηρεμία και το πάντοτε ζεστό χαμόγελό του, ο Θανάσης είχε κερδίσει τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων.
Παράλληλα, στην επαγγελματική του ζωή ως τραπεζικός υπάλληλος, ήταν πάντα πρόθυμος να εξυπηρετήσει και να στηρίξει τους πολίτες, γεγονός που ενίσχυσε ακόμη περισσότερο την εικόνα ενός ανθρώπου προσιτού και αξιαγάπητου.
Το πρωί της Πέμπτης, η ΕΠΣ Φθιώτιδας εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση, αποτίοντας φόρο τιμής στην πολυετή προσφορά του στην τοπική διαιτησία και το φθιωτικό ποδόσφαιρο. Στην ανακοίνωση γινόταν αναφορά στην πορεία του τόσο σε εθνικές όσο και σε τοπικές κατηγορίες, αλλά και στη συμμετοχή του στον Σύνδεσμο Διαιτητών και την Επιτροπή Διαιτησίας.
«Καλό Παράδεισο φίλε Θανάση…», καταλήγει η ανακοίνωση, αποτυπώνοντας το συναίσθημα της απώλειας για έναν άνθρωπο που είχε γίνει κομμάτι του ποδοσφαιρικού οικοσυστήματος της περιοχής.
Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, Πέμπτη 20 Μαρτίου, στις 15:30, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στη Μεγάλη Βρύση Λαμίας, όπου συγγενείς, φίλοι και άνθρωποι του ποδοσφαίρου θα τον αποχαιρετήσουν.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Aud Στουρνάρας: «Θέλουμε γεμάτο τον ΔΑΚ – το πρώτο ματς μπορεί να αλλάξει τα πάντα»
-




ΠΑΣ Λαμία: Φιλικό με Παρνασσό Αμφίκλειας πριν τα Play Offs
-




ΠΑΣ Λαμία: Μεγάλος για την κατηγορία, μικρός για τον εαυτό του / Του Νίκου Μώκου
-




Play Offs Γ’ Εθνικής: Πρεμιέρα εντός έδρας με Άρη Φιλιατών ο ΠΑΣ Λαμία / Το πλήρες πρόγραμμα
-




Παρασκευή 13/3 η κλήρωση για τη 2η και 3η φάση της Γ’ Εθνικής
-




Στουρνάρας: «H ομάδα δημιουργήθηκε τελευταία στιγμή δεν ήταν αρχικός στόχος η άνοδος – Δώσαμε το 100%»
-




Πλήρης και αποφασισμένος ο ΠΑΣ Λαμία για το ξεκίνημα των Play Offs
-




«Ανώτερη αλλά άστοχη η Λαμία, “κόλλησε” στο 0-0 με τον Άρη Φιλιατών»
-




Live Streaming: Η Κλήρωση της Γ’ Εθνικης (Playoffs & Playout)
-




Ορισμός – Πρόκληση: Ο Τσίντζας στο ΠΑΣ Λαμία – Άρης Φιλιατών
-




Pics | «Άγρια Δύση» στη Λαμία καταγγέλει η Ελασσόνα / Στο Νοσοκομείο Λαμίας ο Σαραφίδης – Τι αναφέρει το Φύλλο Αγώνα
-




Στουρνάρας: «Δίνουμε το 200%, αλλά το γκολ δεν έρχεται – Must win τα επόμενα παιχνίδια»
-




Aud | Μουρούτης: «Σεβασμός στη Λαμία, αλλά στόχος το θετικό αποτέλεσμα»
-




Τοπικά: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Θανάση Παπακώστα
-




Ντέρμπι με τα όλα του, χωρίς νικητή / Αστέρας Σταυρού – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Έ(Χ)ασε τεράστια ευκαιρία για κορυφή / ΠΑΣ Λαμία – Ελασσόνα 1-1
-




Live Chat & Ραδιοφωνική Μετάδοση: ΠΑΣ Λαμία – Άρης Φιλιατών
-




Γ’ Εθνική: Το διαιτητικό τρίο στο Αστέρας Σταυρού – ΠΑΣ Λαμία
-




Aud | Πριν το πρώτο σφύριγμα: Οι προπονητές της πρώτης εξάδας μοιράζονται τις σκέψεις τους για τα Play Offs της Γ’ Εθνικής
-




Απόδραση με Φράγκο και την Κυριακή έχει “τελικό” / Τηλυκράτης – ΠΑΣ Λαμία 0-1




















