Ακολουθήστε μας

Νέα

Εμβόλιμη η 3η αγωνιστική, μεσοβδόμαδα το ΑΕΚ – ΠΑΣ Λαμία

Τις μέρες και ώρες της 1ης αγωνιστικής τις ξέρουμε. Από κει και πέρα όμως;

Θα μάθουμε αρκετά το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν θα γίνει η συνεδρίαση του ΔΣ της Λίγκας. Που όπως ανακοίνωσε θα ορίσει τους αγώνες έως και την 5η αγωνιστική.

Μάλιστα επειδή το πρωτάθλημα καθυστέρησε ν’ αρχίσει, πρέπει να αποφασιστεί πότε θα γίνουν δύο εμβόλιμες αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί ομαλά. Η μία θα είναι πολύ κοντινή, την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου. Η άλλη πάει για Δεκέμβρη.

Οπότε μεθαύριο Πέμπτη ο ΠΑΣ Λαμία θα μάθει ποιες ημέρες και ώρες θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό εντός (18 ή 19/9), την ΑΕΚ εκτός (μάλλον εμβόλιμα Τετάρτη 22 ή Πέμπτη 23/9), τον Παναιτωλικό εντός (25 ή 26/9) και τον Ιωνικό εκτός (2 ή 3/10).

Αμέσως μετά ακολουθεί νέα διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων και η 6η αγωνιστική θα γίνει το Σαββατοκύριακο 10 – 11 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Νέα

Vid | ΠΑΣ Λαμία: Κατατέθηκε ο φάκελος συμμετοχής στη Γ’ Εθνική – Ξεκινά ο σχεδιασμός της νέας σεζόν

Με την κατάθεση του φακέλου συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής σηματοδοτήθηκε το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου για τον ΠΑΣ Λαμία, με τη διοίκηση να στρέφει πλέον την προσοχή της στον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Διπλό Μαρκάρισμα», στον Lamia Polis 87,7 ο φάκελος συμμετοχής κατατέθηκε επιτυχώς, ανοίγοντας τον δρόμο για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς σε όλα τα επίπεδα.

Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη αυτή διαδραμάτισε και φέτος η οικονομική στήριξη της οικογένειας Παπαϊωάννου, η οποία αναμένεται να αποτελέσει για ακόμη μία σεζόν τον βασικό χρηματοδότη της ομάδας, εξασφαλίζοντας τη σταθερότητα που απαιτείται για την ομαλή λειτουργία του συλλόγου.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως αποκάλυψε το «Διπλό Μαρκάρισμα» προηγήθηκε κύκλος επαφών ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τις συζητήσεις να οδηγούν στη συνέχιση της συνεργασίας και να δίνουν το «πράσινο φως» για την έναρξη του αγωνιστικού σχεδιασμού.

Σε ό,τι αφορά το θέμα της τεχνικής ηγεσίας, πληροφορίες αναφέρουν πως η περίπτωση του Γιώργου Ζαχαρόπουλου έχει αρκετούς υποστηρικτές.

Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης των Λάκη Παπανικολάου και Βαγγέλη Στουρνάρα, καθώς και προπονητής της ομάδας Κ-16, φέρεται να έχει σημαντική υποστήριξη εντός του συλλόγου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει, προς το παρόν, κάποια οριστική ή προχωρημένη συμφωνία.

Οι επόμενες ημέρες αναμένονται ιδιαίτερα κρίσιμες για τον ΠΑΣ Λαμία, καθώς αναμένεται να δρομολογηθούν οι πρώτες ουσιαστικές αποφάσεις ενόψει της νέας σεζόν.

Με την οικονομική στήριξη να θεωρείται δεδομένη, η ομάδα αποκτά ένα σημαντικό εφόδιο, πάνω στο οποίο θα επιχειρήσει να χτίσει την αγωνιστική της πορεία στη Γ’ Εθνική.

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή