Ακολουθήστε μας

Αντίπαλοι

Επιστροφή στη δράση για τα Τρίκαλα – Προετοιμασία με φόντο το δύσκολο ματς στη Λαμία

aotrikala

Επέστρεψαν στο γήπεδο οι κυανέρυθροι του ΑΟΤ μετά το χθεσινό ρεπό που έδωσε ο Νίκος Θεοδοσιάδης στους ποδοσφαιριστές του.

Φυσικά το κλίμα δεν είχε καμία σχέση με αυτό μετά την ήττα από τον Άρη Φιλιατών με τον προπονητή των Τρικάλων να δίνει το σύνθημα για το εκτός έδρας ματς με την Λαμία.

Η ομάδα της Φθιώτιδας έχει τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς, διακρίνεται για τον νεανικό ενθουσιασμό και το παιχνίδι χωρίς άγχος και είναι ικανή με μπροστάρη τον πολύπειρο Φράγκο να κάνει την ζημιά.

Στο καθαρό αγωνιστικό σκέλος ο κ. Θεοδοσιάδης αναμένεται να έχει στην διάθεση του, τους Κατσαμάγκα, Ιορδανίδη αλλά και τους Ναζίμ και Σαμαντά.

πηγή: goaltrikala.gr

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Αντίπαλοι

Pics | «Άγρια Δύση» στη Λαμία καταγγέλει η Ελασσόνα / Στο Νοσοκομείο Λαμίας ο Σαραφίδης – Τι αναφέρει το Φύλλο Αγώνα

Επεισοδιακό ήταν το ματς της Ελασσόνας στη Λαμία, που έληξε 1-1 και διατηρεί στην κορυφή την ομάδα της Λάρισας, στον Γ΄ όμιλο της Γ΄ Εθνικής, έχοντας την ευκαιρία τη Μ. Τετάρτη (8/4) εντός με τον Αστέρα Σταυρού να πάρει το πρωτάθλημα και να μπει στη γ΄ φάση, διεκδίκησης ανόδου στη Super League 2.

Στο 72΄ υπήρξε διακοπή περίπου 6 λεπτών, με τον προπονητή του ΠΟΕ, Ηρακλή Σαραφίδη να βρίσκεται ξαπλωμένος στο έδαφος, με τους «κυανόλευκους» να καταγγέλλουν ρίψη αιχμηρού αντικειμένου, κάτι σαν πρόκα και να τονίζουν ότι προτίθενται να καταθέσουν μήνυση κατ’ αγνώστων.

Ο Θεσσαλονικιός προπονητής της Ελασσόνας διεκομίσθη στο νοσοκομείο και με δηλώσεις στο monobala.gr είναι καυστικός για τις συνθήκες που καταγγέλλει, κάνοντας λόγω για κάκωση κεφαλής, με το φύλλο αγώνα όπως φαίνεται να μην κάνει κάποια συγκεκριμένη αναφορά για τραυματισμό από ρίψη αντικειμένου στις παρατηρήσεις.

«Δέχτηκα επικίνδυνο χτύπημα στο κεφάλι από αιχμηρό αντικείμενο-Έπεσα από τη ζάλη, διαπιστώθηκε κάκωση κεφαλής»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηρακλή Σαραφίδη: «Το αγωνιστικό σκέλος στην αναμέτρηση περνά σε δεύτερη μοίρα. Αυτό που συνέβη δεν έχει καμία θέση στο ποδόσφαιρο και ξεπερνά κάθε όριο.

Δέχθηκα χτύπημα στο κεφάλι από αιχμηρό αντικείμενο (πρόκα), ένα επικίνδυνο και απαράδεκτο χτύπημα που θα μπορούσε να έχει πολύ σοβαρότερες συνέπειες.

Έπεσα στο έδαφος από τη ζάλη και, παρότι υπήρξε σύσταση από τον ιατρό του αγώνα να διακομιστώ άμεσα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, επέλεξα συνειδητά να παραμείνω και να φύγω μετά τη λήξη γιατί δεν έχω μάθει να ενεργώ σαν λιποτάκτης.

Και όλα αυτά ενώ δεν μπορούσα καν να καθοδηγήσω στη συνέχεια του αγώνα την ομάδα μου. Στη λήξη διακομίστηκα στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου διαπιστώθηκε κάκωση κεφαλής.

Καταδικάζω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την ενέργεια αυτών των αλητών που βρωμίζουν με την παρουσία τους τα ελληνικά γήπεδα».

«Να ταυτοποιηθούν και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι»

Για να συνεχίσει ο τεχνικός της Ελασσόνας: «Αναμένω από τους αρμόδιους φορείς να προχωρήσουν άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ταυτοποίηση και την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων.

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε κανέναν να μετατρέπει το ποδόσφαιρο σε χώρο βίας. Ταυτόχρονα, διάβασα σε ορισμένα ανυπόστατα δημοσιεύματα ότι δήθεν προχώρησα σε χειρονομίες προς τους οπαδούς της Λαμίας.

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Αντιθέτως, επί 90 λεπτά δεχόμασταν χυδαίες ύβρεις και το μοναδικό ”έγκλημα” που κάναμε ήταν να πανηγυρίσουμε το γκολ της ισοφάρισης».

«Δίκαια στην κορυφή και αήττητοι εδώ και 15 αγώνες»

Για να καταλήξει ο ίδιος: «Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό, είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου. Παρά το γεγονός ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, έβγαλαν αντίδραση, χαρακτήρα και προσωπικότητα.

Δεν είναι τυχαίο ότι αυτή η ομάδα βρίσκεται δίκαια στην κορυφή και παραμένει αήττητη εδώ και 15 συνεχόμενα παιχνίδια. Έχουμε έναν τελευταίο αγώνα μπροστά μας και θα μιλήσουμε εκεί που μιλάμε πάντα σε αντίθεση με άλλους. Ενωμένοι και μέσα στο γήπεδο».

Πηγή: monobala.gr

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή