Νέα
Επιστροφή στις προπονήσεις με τους ρυθμούς να ανεβαίνουν


Eπιστροφή στη δράση για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία οι οποίοι μετά το ολιγοήμερο ρεπό και τον δεύτερο κύκλο εξετάσεων επιστρέφουν στις προπονήσεις πάντα χωρισμένοι σε 5 γκρουπ.
Oι κυανόλευκοι οι οποίοι έχουν χωριστεί σε γκρουπ από την προηγούμενη εβδομάδα όπως σας είχε ενημερώσει πρώτο το lamiara.gr επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά το ρεπό τους και πλέον ξεκινούν πιο εντατικά την προετοιμασία τους ώστε να είναι έτοιμοι στις αρχές του ερχόμενου μήνα.
Βέβαια για να γίνει αυτό θα πρέπει εκτός από τις σταδιακά εντατικές προπονήσεις να δώσουν και κάποια φιλικά παιχνίδια ώστε να αποκτήσουν αγωνιστικό ρυθμό, κάτι που δεν έχει φιξαριστεί ακόμη όπως είναι εύκολα αντιληπτό.
Τέλος να σημειωθεί ότι τα κυανόλευκα γκρουπ χρησιμοποιούν τόσο το προπονητικό της Νέας Άμπλιανης όσο και το ΔΑΚ Λαμίας για τις προπονήσεις τους τηρώντας φυσικά το υγειονομικό πρωτόκολλο.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Μεταγραφές
Μεταγραφικά: Αποχωρήσεις στον ΠΑΣ Λαμία – Συνεχίζει στον Αστέρα Σταυρού ο Λιοπύρης


Εξελίξεις αναμένονται άμεσα στο ρόστερ του ΠΑΣ Λαμία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Διπλό Μαρκάρισμα», την Δευτέρα 26/1 τρεις ποδοσφαιριστές βρίσκονται πολύ κοντά στην αποχώρησή τους από την ομάδα.
Πρόκειται για ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν έχουν καταφέρει να πάρουν σχεδόν καθόλου η καθόλου χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν, με την παρουσία τους στις αγωνιστικές υποχρεώσεις να είναι από ελάχιστη έως ανύπαρκτη.
Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, η απόφαση έχει ουσιαστικά «κλειδώσει» μετά από εσωτερικές συζητήσεις της διοίκησης με την τεχνική ηγεσία, στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης του ρόστερ. Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές δεν βρίσκονται στα πλάνα του προπονητικού επιτελείου, γεγονός που οδηγεί τις δύο πλευρές σε «διαζύγιο».
Οι εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν μέσα στις επόμενες ημέρες, με τον ΠΑΣ Λαμία να συνεχίζει με το υπάρχον ρόστερ τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, ενώ οι τρεις παίκτες θα αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους, με στόχο περισσότερο ενεργό ρόλο.
Συνεχίζει στον Αστέρα Σταυρού ο Λιοπύρης
Σημαντική ενίσχυση στην επιθετική του γραμμή ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο Αστέρας Σταυρού, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaSports, στην ομάδα της Φθιώτιδας θα συνεχίσει την καριέρα του ο νεαρός φορ Δημοσθένης Λιοπύρης που αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΣ Λαμία.
Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής (γεννημένος στις 04/05/2006) αγωνίζεται ως σέντερ φορ και προέρχεται από τα τμήματα υποδομών της Λαμίας, όπου ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του τα προηγούμενα χρόνια. Μάλιστα, αποτέλεσε βασικό μέλος της Κ19 της Λαμίας στη Super League 1, αποκτώντας πολύτιμες παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο.
Πλέον και ένα νέο βήμα στην καριέρα του με τον Αστέρα Σταυρού, θέλοντας να βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Ποδαρικό στο 2026 με “φθιωτικό ντέρμπι” – Στις 3/1 το ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας Σταυρού
-




Vid | To μάρς πέναλτι που ζητά ο ΠΑΣ Λαμία
-




Γυναικεία Ομάδα: Επιστροφή στις νίκες
-




Μεταγραφικά: Δύο παίκτες του ΠΑΣ Λαμία στον Αστέρα Σταυρού
-




Παραιτήθηκε από τον ΠΑΣ Λαμία ο Λάκης Παπανικολάου
-




ΠΑΣ Λαμία: Ανοίγει η επόμενη μέρα – Υποστηρικτές για Στουρνάρα
-




Επιστρέφει στον ΠΑΣ Λαμία ο Ντούβας
-




Γυναικεία Ομάδα: Ποδαρικό στη Ρόδο το Σάββατο για τις κυανόλευκες
-




Ριφιφί (Το) / Γράφει ο Νίκος Μώκος
-




ΠΑΣ Λαμία: Τέλος η ανοχή!
-




Live από τα Τρίκαλα: Η εξέδρα της Λαμίας!
-




Επίσημο: Στουρνάρας στον πάγκο του ΠΑΣ Λαμία
-




Ποδαρικό στο 2026 με…αποκλεισμό / ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας Σταυρού 0-3
-




Ήττα με υπογραφή Τσίντζα / ΑΟ Τρίκαλα – ΠΑΣ Λαμία 1-0
-




Ο Τουλούμης ορίστηκε στο ΠΑΣ Λαμία – Άρης Φιλιατών
-




Γ’ Εθνική: Έσωσε το βαθμό και έπιασε κορυφή ο Αστέρας Σταυρου / Τα αποτελέσματα
-




ΕΠΙΣΗΜΟ: Πρώτη χειμερινή μεταγραφή του ΠΑΣ Λαμία ο Τσόφλιος
-




Ανώτερος αλλά άσφαιρος / ΠΑΣ Λαμία – Άρης Φιλιατών 0-0
-




VID | Στουρνάρας: “Η Λαμία έχει δύο ήττες για τους ίδιους εξωαγωνιστικούς λόγους”
-




Τέλος εποχής με μήνυμα στήριξης από Παπανικολάου – Σήμερα ξανά στο γήπεδο η Λαμία


















