Ακολουθήστε μας

Μεταγραφές

Επιβεβαίωση: Κυανόλευκος ο Ματίας Ακούνια!

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία είναι από σήμερα ο Ματίας Ακούνια, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά το ρεπορτάζ της εκπομπής “Διπλό Μαρκάρισμα” και του Lamia Polis 87,7!

Μετά την είδηση της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Λεωνίδα Βόκολο,  της απόκτησης του τερματοφύλακα Νάγκι Γκέργκελι, της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Κοσέλεφ, της ανανέωσης με τον Αλεξάντρ Πάβλοβετς, της απόκτησης του Γιώργου Λαρεντζάκη για τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων αλλά και της προετοιμασίας της Λαμίας για πρώτη φορά έπειτα από το 2006 στο εξωτερικό  οι κυανόλευκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ματίας Ακούνια, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά φέτος το ρεπορτάζ της αθλητικής εκπομπής του Lamia Polis 87,7.

H ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 30χρονο (28-11-1992) Ουρουγουανό επιθετικό, Mathías Acuña, ο οποίος μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα της CA Boston River στην πατρίδα του με την οποία είχε τέσσερα γκολ και μια ασίστ σε 17 συμμετοχές.

Ο Acuña αγωνίστηκε στο παρελθόν ξανά στην Ελλάδα για λογαριασμό της Λάρισας, από τον Ιανουάριο του 2021 μέχρι το Φεβρουάριο του 2022 και κατέγραψε συνολικά 37 συμμετοχές πετυχαίνοντας εννέα γκολ και δύο ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Η οικογένεια της Λαμίας τον καλωσορίζει και του εύχεται μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μεταγραφές

Αποχωρήσεις στον ορίζοντα για τη Λαμία – Περιζήτητοι Βλαχομήτρος και Τσιμπόλα

Σε τροχιά αλλαγών βρίσκεται η ΠΑΕ Λαμία, καθώς ο υποβιβασμός στη Super League 2 θα φέρει αποχωρήσεις παικτών που κατάφεραν να διακριθούν τη φετινή σεζόν.

 Στο στόχαστρο ομάδων ο αρχηγός, Ανέστης Βλαχομήτρος

Ο 23χρονος αρχηγός της Λαμίας, Ανέστης Βλαχομήτρος, είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους επιθετικούς της Super League που τραβά πάνω του τα βλέμματα. Το ενδιαφέρον για τον ταλαντούχο φορ δεν περιορίζεται εντός συνόρων. Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ομάδες από Κροατία, Ουγγαρία και Πολωνία έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον, ενώ υπάρχουν και “σειρήνες” από την εγχώρια Super League.

Ο Βλαχομήτρος αγωνίστηκε φέτος σε 33 παιχνίδια, σημειώνοντας 6 γκολ και όντας μια από τις σταθερές αξίες στην ενδεκάδα του Θανάση Στάικου. Με πλούσιο βιογραφικό για την ηλικία του, έχοντας περάσει από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Λαμία αλλά και την ομάδα του Ολυμπιακού Β’, ο νεαρός επιθετικός δείχνει έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα.

Έτσι λοιπόν η Λαμία θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να τον κρατήσει στο ρόστερ της για τη νέα σεζόν.


Άαρον  Τσιμπόλα: Δεν περνά απαρατήρητος

Εντυπωσιακή ήταν και η παρουσία του Άαρον Τσιμπόλα, με τον 30χρονο χαφ να αφήνει το στίγμα του παρότι έπαιξε σε μόλις 12 αγώνες. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ Λεμεσού πέτυχε δύο κρίσιμα γκολ – ένα στην νίκη επί του Παναθηναϊκού και ένα στην ήττα από τον Βόλο – που ενίσχυσαν το βιογραφικό του εν όψει της μεταγραφικής περιόδου.

Το μέλλον του Τσιμπόλα στη Λαμία είναι ήδη… παρελθόν, με Κηφισιά και Λεβαδειακό να έχουν εκδηλώσει σοβαρό ενδιαφέρον, ενώ προτάσεις φαίνεται να έρχονται και από κυπριακές ομάδες, όπου ο παίκτης έχει ήδη θετικό παρελθόν.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή