Ακολουθήστε μας

Ερασιτέχνης

Εράσιτεχνης: Συνάντηση με σωματείο ΑμΕΑ ¨ΜΑΛΙΑΚΟΣ¨ / Επί τάπητος η ίδρυση τμήματος μπάσκετ με αμαξίδιο!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα εθιμοτυπική επίσκεψη του Προέδρου του Δ.Σ. του συλλόγου στα γραφεία του σωματείου ΑΜΕΑ ¨ΜΑΛΙΑΚΟΣ¨.

Ο πρόεδρος του σωματείου κ. Δημήτριος Καλαμάτας Μαυρίκας, ο οποίος παρακολουθεί ανελλιπώς στο ΔΑΚ ¨ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ¨ τους αγώνες της ΠΑΕ αφού τυγχάνει ένθερμος υποστηρικτής της ομάδος, ενημέρωσε τον πρόεδρο του συλλόγου μας για όλες τις δράσεις που έχουν γίνει όλα τα προηγούμενα χρόνια ενώ τον ξενάγησε σε όλους τους χώρους των γραφείων.

Συζητήθηκε επίσης η δυνατότητα ιδρύσεως από τον Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 τμήματος καλαθοσφαίρισης με αναπηρικό αμαξίδιο, πρωτοβουλία που θα την υποστηρίξει το σωματείο ΑΜΕΑ. Επίσης ο κ. Καλαμάτας Μαυρίκας μετά την εγγραφή του στο σύλλογό μας, συμπλήρωσε και αίτηση έκδοσης αγωνιστικού δελτίου για το μπριτζ.

Η συνάντηση έκλεισε με τον πρόεδρο του συλλόγου μας να μεταφέρει στο σωματείο ΑΜΕΑ τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια όλου του Δ.Σ. αλλά και των μελών του Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 για το έργο το οποίο επιτελείται, ενώ ανέλαβε την υποχρέωση να μεταφέρει στο μεγαλομέτοχο και στον πρόεδρο της Π.Α.Ε. κάποια αιτήματα που αφορούν την ευκολότερη παρακολούθηση των αγώνων στο ΔΑΚ ¨ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ¨ από τα άτομα με κινητικά προβλήματα.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γυναικείο Ποδόσφαιρο

Γυναικεία Ομάδα: Ανακοίνωσε δύο αποχωρήσεις

Την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με δύο αθλήτριες ανακοίνωσε η γυναικεία ομάδα του ΠΑΣ Λαμία!

Και αν για την Κωνσταντίνα Κορομπίλια ήταν γνωστό εδώ και καιρό η λύση της συνεργασίας με την έμπειρη Κωνσταντίνα Πενταγιώτη η οποία αποτελεί μέλος από την ίδρυση του τμήματος, ήρθε σαν κεραυνός εν αιθρία.

Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την αποχώρηση από το έμψυχο δυναμικό του τμήματος ποδοσφαίρου γυναικών των Κωνσταντίνας Κορομπίλια και Κωνσταντίνας Πενταγιώτη.

Τις ευχαριστούμε για τη μέχρι σήμερα προσφορά τους στο τμήμα κι ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους καριέρα.

Η διοίκηση του σωματείου τηρώντας το πλάνο και το σχεδιασμό που έχει γίνει από την ώρα που συστάθηκε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, θα εξακολουθεί να τη στελεχώνει με νέες και ταλαντούχες αθλήτριες από την περιοχή μας που έχουν όρεξη και διάθεση να αναδειχθούν μέσα από το χώρο του ποδοσφαίρου γυναικών.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή