Ακολουθήστε μας

Νέα από Ελλάδα

Εργοτέλης: H «φουρνιά» του 2020-21 που βρέθηκε στη Super League 1

Οι Κυριάκος Μαζουλουξής και Γιώργος Μανουσάκης συνεχίζουν για 2η σεζόν στα κυανόλευκα

Ο Κοκκίνης έδωσε συνέχεια στον «προβιβασμό» στη μεγάλη κατηγορία των παικτών που ήταν στην ομάδα τη σεζόν 2020/21 και «άγγιξε» τότε την άνοδό της. Σε διάστημα 12 μηνών μία πεντάδα βρέθηκε ήδη στα «σαλόνια», όπως και ο τεχνικός της Γιάννης Ταουσιάνης.

Κάτοικος Νίκαιας έγινε χθες (10/7) ο Σωτήρης Κοκκίνης και ο 22χρονος μεσοεπιθετικός έδωσε συνέχεια στις «μεταθέσεις» της προπέρσινης φουρνιάς του Εργοτέλη προς τη Super League 1.

Για όσους θυμούνται οι Κρητικοί ήταν τότε η μεγάλη έκπληξη της Super League 2 και μέχρι το φινάλε «φλέρταραν» με την άνοδό τους στη μεγάλη κατηγορία, κάτι που τελικά δεν επετεύχθη. Ωστόσο κέρδισαν το χειροκρότημα όλων με γνώμονα και τον μικρό μέσο όρο ηλικίας που είχαν και δεν είναι τυχαίο πως πλέον πέντε από τις «κολώνες» εκείνης της σεζόν έχουν ήδη… προβιβαστεί στα «σαλόνια».

Την αρχή έκανε το «δίδυμο» των Κυριάκου Μαζουλουξή και Γιώργου Μανουσάκη οι οποίοι το καλοκαίρι του 2021 πήγαν «πακέτο» από το Ηράκλειο στη Λαμία.

Στον Ιωνικό εκτός του Κοκκίνη πήγε πρόσφατα και ο μπακ Γιώργος Σερβιλάκης και έτσι οι δυο τους θα παραμείνουν συμπαίκτες αφού είναι μαζί από τον Γενάρη του 2021, όταν ο πρώτος βρέθηκε στην Κρήτη προερχόμενος από την ολλανδική Βίλεμ.

Ολοι τους μάλιστα θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον τότε προπονητή τους, αφού ο Γιάννης Ταουσιάνης οδήγησε τον Λεβαδειακό στην επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία και μάλιστα ως προπονητής του θα ντεμπουτάρει σε αυτή.

...

πηγή: gazzeta.gr

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Αντίπαλοι

Pics | «Άγρια Δύση» στη Λαμία καταγγέλει η Ελασσόνα / Στο Νοσοκομείο Λαμίας ο Σαραφίδης – Τι αναφέρει το Φύλλο Αγώνα

Επεισοδιακό ήταν το ματς της Ελασσόνας στη Λαμία, που έληξε 1-1 και διατηρεί στην κορυφή την ομάδα της Λάρισας, στον Γ΄ όμιλο της Γ΄ Εθνικής, έχοντας την ευκαιρία τη Μ. Τετάρτη (8/4) εντός με τον Αστέρα Σταυρού να πάρει το πρωτάθλημα και να μπει στη γ΄ φάση, διεκδίκησης ανόδου στη Super League 2.

Στο 72΄ υπήρξε διακοπή περίπου 6 λεπτών, με τον προπονητή του ΠΟΕ, Ηρακλή Σαραφίδη να βρίσκεται ξαπλωμένος στο έδαφος, με τους «κυανόλευκους» να καταγγέλλουν ρίψη αιχμηρού αντικειμένου, κάτι σαν πρόκα και να τονίζουν ότι προτίθενται να καταθέσουν μήνυση κατ’ αγνώστων.

Ο Θεσσαλονικιός προπονητής της Ελασσόνας διεκομίσθη στο νοσοκομείο και με δηλώσεις στο monobala.gr είναι καυστικός για τις συνθήκες που καταγγέλλει, κάνοντας λόγω για κάκωση κεφαλής, με το φύλλο αγώνα όπως φαίνεται να μην κάνει κάποια συγκεκριμένη αναφορά για τραυματισμό από ρίψη αντικειμένου στις παρατηρήσεις.

«Δέχτηκα επικίνδυνο χτύπημα στο κεφάλι από αιχμηρό αντικείμενο-Έπεσα από τη ζάλη, διαπιστώθηκε κάκωση κεφαλής»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηρακλή Σαραφίδη: «Το αγωνιστικό σκέλος στην αναμέτρηση περνά σε δεύτερη μοίρα. Αυτό που συνέβη δεν έχει καμία θέση στο ποδόσφαιρο και ξεπερνά κάθε όριο.

Δέχθηκα χτύπημα στο κεφάλι από αιχμηρό αντικείμενο (πρόκα), ένα επικίνδυνο και απαράδεκτο χτύπημα που θα μπορούσε να έχει πολύ σοβαρότερες συνέπειες.

Έπεσα στο έδαφος από τη ζάλη και, παρότι υπήρξε σύσταση από τον ιατρό του αγώνα να διακομιστώ άμεσα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, επέλεξα συνειδητά να παραμείνω και να φύγω μετά τη λήξη γιατί δεν έχω μάθει να ενεργώ σαν λιποτάκτης.

Και όλα αυτά ενώ δεν μπορούσα καν να καθοδηγήσω στη συνέχεια του αγώνα την ομάδα μου. Στη λήξη διακομίστηκα στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου διαπιστώθηκε κάκωση κεφαλής.

Καταδικάζω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την ενέργεια αυτών των αλητών που βρωμίζουν με την παρουσία τους τα ελληνικά γήπεδα».

«Να ταυτοποιηθούν και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι»

Για να συνεχίσει ο τεχνικός της Ελασσόνας: «Αναμένω από τους αρμόδιους φορείς να προχωρήσουν άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ταυτοποίηση και την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων.

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε κανέναν να μετατρέπει το ποδόσφαιρο σε χώρο βίας. Ταυτόχρονα, διάβασα σε ορισμένα ανυπόστατα δημοσιεύματα ότι δήθεν προχώρησα σε χειρονομίες προς τους οπαδούς της Λαμίας.

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Αντιθέτως, επί 90 λεπτά δεχόμασταν χυδαίες ύβρεις και το μοναδικό ”έγκλημα” που κάναμε ήταν να πανηγυρίσουμε το γκολ της ισοφάρισης».

«Δίκαια στην κορυφή και αήττητοι εδώ και 15 αγώνες»

Για να καταλήξει ο ίδιος: «Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό, είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου. Παρά το γεγονός ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, έβγαλαν αντίδραση, χαρακτήρα και προσωπικότητα.

Δεν είναι τυχαίο ότι αυτή η ομάδα βρίσκεται δίκαια στην κορυφή και παραμένει αήττητη εδώ και 15 συνεχόμενα παιχνίδια. Έχουμε έναν τελευταίο αγώνα μπροστά μας και θα μιλήσουμε εκεί που μιλάμε πάντα σε αντίθεση με άλλους. Ενωμένοι και μέσα στο γήπεδο».

Πηγή: monobala.gr

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή