Ακολουθήστε μας

FUTSAL

Futsal: Με Ταραχή Μεταμόρφωσης στο Κύπελλο! / Το πρόγραμμα

Την Ταραχή Μεταμόρφωσης θα αντιμετωπίσει στην πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Futsal η ομάδα της ΠΑΣ Λαμία.

Από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, προέκυψε ο αντίπαλος του ΠΑΣ Λαμία στην πρώτη φάση του Κυπέλλου  Futsal η οποία είναι η ταραχή Μεταμόρφωσης.

Στην πρώτη φάση μετέχουν 32 ομάδες ενώ στην επόμενη θα μπουν ακόμη 8.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι είναι εντός έδρας, ενώ σε περίπτωση πρόκρισης των κυανόλευκων, το επόμενο παιχνίδι θα είναι κόντρα στο Φάληρο και πάλι εντός έδρας.

Υπενθυμίζουμε ότι όπως δήλωσε χθες στο Τρίο Μπελκάντο ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, η Λαμία ζήτησε αναβολή για το πρώτο παιχνίδι!

Το πρόγραμμα:

FUTSAL

Γιώργος Λουλές: “Η εικόνα της Λαμίας είναι σαφώς καλύτερη – Να συνεχίσουμε την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού” (vid)

Στις πολλές απουσίες που δεν έπετρεψαν στον ΠΑΣ Λαμία να παρουσιαστεί όσο ανταγωνιστικός θα ήθελε στάθηκε στις δηλώσεις του μετά τη νίκη της ομάδας του και ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα Futsal, Γιώργος Λουλές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Περισσότερα

FUTSAL

Κώστας Τσαπραζλής: “Τραυματισμοί και covid μας κόστισαν – Με 6 παίκτες δεν υπάρχει Futsal” (vid)

Στις απουσίες λόγω τραυματισμών αλλά και αυτές λόγω covid στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΑΟ Τρίκαλα ο προπονητής του ΠΑΣ Λαμία Futsal, Κώστας Τσαπραζλής.

Ο προπονητής των κυανόλευκων τόνισε το γεγονός πως η ομάδα του κατέβηκε στην σημερινή αναμέτρηση με 6 μόλις παίκτες, αριθμός αρκετά μικρός για να μπορέσει η ομάδα να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του παιχνιδιού.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

ClickInSite.GR

Πρόγραμμα

homadamou

Δημοφιλή

>