Ακολουθήστε μας

Published

on

Για την προετοιμασία των νεοσύστατων τμημάτων ποδοσφαίρου γυναικών, futsal και αγωνιστικού μπριτζ μίλησε στο Τρίο Μπελκάντο και τους Πάνο Κατσώνη, Λάμπρο Αρναούτογλου και Νίκο Μώκο ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία, Νίκος Τσιλαλής.

Το νεοσύστατο τμήμα ποδοσφαίρου σάλας έμαθε χθες το πρόγραμμά του στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ανδρών όπου θα συμμετέχει στον Β’ Όμιλο, ενώ και η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία της για το φετινό πρώτο της ταξίδι στην Γ’ Εθνική.

Ο Νίκος Τσιλαλής μίλησε για το εγχείρημα το οποίο βρήκε αρκετούς υποστηρικτές τηρουμένων των αναλογιών και συνθηκών, αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες σχετικά με τις έδρες των ομάδων, το συνολικό μπάτζετ και το χρόνο που χρειάστηκε να διαθέσει το νέο Δ.Σ του Ερασιτέχνη προκειμένου να λάβουν σάρκα και οστά τα τρία νέα τμήματα.

Τέλος τόνισε μεταξύ άλλων πόσο σημαίνοντα ρόλο διαδραματίζει η εγγραφή νέων μελών στον Ερασιτέχνη με δεδομένο ότι η κάθε συνδρομή, η οποία κυμαίνεται σε αρκετά χαμηλά επίπεδα ετησίως, μπορεί να δώσει οικονομική ανάσα και να βοηθήσει στην εξέλιξη του εγχειρήματος!

Δείτε τις δηλώσεις του:

FUTSAL

Γιώργος Λουλές: “Η εικόνα της Λαμίας είναι σαφώς καλύτερη – Να συνεχίσουμε την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού” (vid)

Στις πολλές απουσίες που δεν έπετρεψαν στον ΠΑΣ Λαμία να παρουσιαστεί όσο ανταγωνιστικός θα ήθελε στάθηκε στις δηλώσεις του μετά τη νίκη της ομάδας του και ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα Futsal, Γιώργος Λουλές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Περισσότερα

FUTSAL

Κώστας Τσαπραζλής: “Τραυματισμοί και covid μας κόστισαν – Με 6 παίκτες δεν υπάρχει Futsal” (vid)

Στις απουσίες λόγω τραυματισμών αλλά και αυτές λόγω covid στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΑΟ Τρίκαλα ο προπονητής του ΠΑΣ Λαμία Futsal, Κώστας Τσαπραζλής.

Ο προπονητής των κυανόλευκων τόνισε το γεγονός πως η ομάδα του κατέβηκε στην σημερινή αναμέτρηση με 6 μόλις παίκτες, αριθμός αρκετά μικρός για να μπορέσει η ομάδα να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του παιχνιδιού.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

Περισσότερα

Δημοφιλή

>