Ακολουθήστε μας

Γυναικείο Ποδόσφαιρο

Γ΄Εθνική: Στον 5ο όμιλο οι Νηρηίδες Φθίας και ο ΠΑΣ Λαμία! / Σήμερα μαθαίνει πρόγραμμα

Η ΕΠΟ τοποθέτησε σε ομίλους της ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών της Γ΄Εθνικής και οι Νηρηίδες Φθίας με τον ΠΑΣ Λαμία βρίσκονται τον 5ο όμιλο.

Στον 5ο όμιλο της Γ΄Εθνικής θα αγωνίζονται και τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά οι ομάδες ποδοσφαίρου γυναικών των Νηρηίδων Φθίας και του ΠΑΣ Λαμία.

Αύριο Πέμπτη 1/12 στις 11:00 πμ, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των αγωνιστικών του πρωταθλήματος της Γ΄κατηγορίας.

Η ανακοίνωση των Νηρηίδων Φθίας:

Έναρξη Πρωταθλήματος.

Μετά από ανακοίνωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας γυναικών θα ξεκινήσει 11/12/22.

Η ομάδα μας θα συμμετάσχει στον 5ο όμιλο και θα αναμετρηθεί με τις παρακάτω ομάδες:

• Απολλωνίδες Ερέτριας

• Ταμυναϊκος Αλιβερίου

• Αστέρας Χαλκίδας

• ΠΓΑΟ Χαλκίδας

• ΠΑΣ Λαμία 1964

Αύριο Πέμπτη 1/12/22 & ώρα 11:00πμ θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των αγωνιστικών για το πρωτάθλημα της Γ’εθνικής κατηγορίας γυναικών.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Την Πέμπτη 01/12/2022 στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο Πάρκο Γουδή η κλήρωση του πρωταθλήματος Γ΄ κατηγορίας Ποδοσφαίρου Γυναικών. Η κλήρωση θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το epo.gr.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γυναικείο Ποδόσφαιρο

Γυναικεία Ομάδα: Ήττα σοκ με το καλημέρα στη Γ’ Εθνική

Η γυναικεία ομάδα της Λαμίας γνώρισε ήττα με σκορ 3-2 από την Ήρα Διρφύων/Μεσσαπίων, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Γυναικών, το οποίο διεξήχθη στο γήπεδο Ψαχνών.

Το ματς ήταν πλούσιο σε φάσεις και ανατροπές, με τη νεοσύστατη ομάδα της Εύβοιας να πανηγυρίζει μια ιστορική νίκη στην πρώτη της συμμετοχή σε εθνική κατηγορία σοκάροντας τις κυανόλευκες.

Η Λαμία ξεκίνησε ιδανικά, παίρνοντας προβάδισμα στο 1ο λεπτό με την Κατσαρά. Η γηπεδούχος ομάδα, ωστόσο, αντέδρασε γρήγορα και ισοφάρισε στο 12′ με την Α. Θεοδώρου, ενώ στο 21′ η Ρ. Σουλτάτη ολοκλήρωσε την ανατροπή για το 2-1.

Οι παίκτριες του Νίκου Καραδήμα δεν τα παράτησαν και στο 65′ βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης με την Οικονόμου σε, όμως στο 85′ η Ρ. Σουλτάτη με το δεύτερο προσωπικό της τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 3-2 υπέρ της Ήρας.

Συνθέσεις:

Ήρα Διρφύων/Μεσσαπίων (Τ. Σπυρόπουλος): Ακριώτη, Κοτρογιάννη, Στάντζου, Παπάζογλου, Α. Θεοδώρου, Θέμελη, Μ. Θεοδώρου, Στεργίου, Σπανού, Ρ. Σουλτάτη, Κάλφα. (Αγωνίστηκαν και: Παπαδημητρίου, Δαμιανού, Κουβέλη, Μ. Σουλτάτη, Καγκέλη)

Λαμία (Ν. Καραδήμας): Σπουρνιά, Πόλλου, Φούντα, Κωστορίζου, Καραδήμα, Τσιρώνη, Μανίτα, Πατσιάλη, Κατσαρά, Βράχα, Παναγιωτοπούλου

Πηγή Φωτό: eviasports.gr

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή