Ακολουθήστε μας

Νέα από Ελλάδα

Γκούγκα: «Η Ελλάδα το φαβορί, αλλά η Γεωργία έρχεται με ενέργεια στην Τούμπα»

Ο…δικός μας 27χρονος Γεωργιανός μέσος της Λαμίας, κάνει focus στην αναμέτρηση που θα διεξαχθεί το βράδυ της Τετάρτης (31/3) στην Τούμπα στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Η Γεωργία αποτελεί τον δεύτερο αντίπαλο της Εθνικής Ελλάδας στην…περιπέτεια της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Με «φτερά» στα πόδια και ανανεωμένη ψυχολογία μετά το σπουδαίο αποτέλεσμα και την ισοπαλία (1-1) που απέσπασε στην πρεμιέρα από την Ισπανία στη Γρανάδα, η «γαλανόλευκη» καλείται να περάσει με επιτυχία το εμπόδιο των Γεωργιανών και να μπει με το…καλημέρα για τα καλά σε τροχιά πρόκρισης.

H Γεωργία πάντως δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για τους διεθνείς του Τζον Φαν΄τ Σχιπ, σύμφωνα με όσα μετέφερε στο  SDNA  ένας ποδοσφαιριστής που βγάζει τον άρτο τον επιούσιο στην Ελλάδα από το περασμένο καλοκαίρι, κυκλοφορεί ανάμεσά μας με τη φανέλα της Λαμίας και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μία φορά με την Εθνική Γεωργίας.

Ο Γκούγκα Παλαβαντισβίλι (περί ου ο λόγος) βάζει στο…μικροσκόπιο την αναμέτρηση Ελλάδα – Γεωργία που θα διεξαχθεί το βράδυ της Τετάρτης (31/3) στην Τούμπα.

«Η Ελλάδα είναι το φαβορί για τη νίκη. Ωστόσο μετά τις δύο πρώτες πολύ καλές εμφανίσεις κόντρα σε Σουηδία και Ισπανία, νομίζω πως η Γεωργία δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για την ελληνική ομάδα και θα πάει με ενέργεια στην Τούμπα για να κυνηγήσει τη νίκη.

Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες και πολύ ενδιαφέρον στην εξέλιξή του» τονίζει ο 27χρονος μέσος της Λαμίας και σχολιάζει το στυλ παιχνιδιού που αρέσκεται να παίζει η Εθνική ομάδα της χώρας του.

«Το στυλ της Γεωργίας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον αντίπαλο της. Συνήθως η τακτική της κόντρα σε μεγάλες ομάδες είναι να παίζει μέσω αντεπιθέσεων, όπως συνέβη στα παιχνίδια με την Σουηδία και την Ισπανία.

Δεν είμαι καθόλου σίγουρος όμως πως την ίδια τακτική θα ακολουθήσει και στο παιχνίδι με την Ελλάδα.

Μπορεί επίσης ο προπονητής να βάλει τους βασικούς μέσα ή και να μοιράσει χρόνο συμμετοχής και να δώσει ευκαιρίες σε αναπληρωματικούς».

Για τους παίκτες της Γεωργίας που ο ίδιος θεωρεί καλύτερους και κάνουν τη διαφορά, καθώς και το report του για την Εθνική Ελλάδας, ο Γεωργιανός παίκτης της Λαμίας σημειώνει:

«Υπάρχουν αρκετοί καλοί ποδοσφαιριστές ωστόσο οι δύο πιο σημαντικοί κατά την γνώμη μου είναι ο Χβίτσα Κβαρατσχέλια και ο Όταρ Κιτιεσβίλι. Δεν έχω παρακολουθήσει πολύ την ελληνική ομάδα. Ο παίκτης που μου αρέσουν οι εμφανίσεις του και το ταλέντο του είναι ο Φορτούνης».

Ο Γκούγκα Παλαβαντισβίλι δεν το κρύβει πως στόχος του είναι να φορέσει ξανά στο μέλλον τη φανέλα της Εθνικής Γεωργίας, έχοντας αγωνιστεί για πρώτη και τελευταία φορά με το εθνόσημο στο στήθος στις 8 Οκτωβρίου 2015 κόντρα στο Γιβραλτάρ.

«Κύριος στόχος μου είναι η επιστροφή στην Εθνική ομάδα. Είμαι σίγουρος πως μέσω των εμφανίσεων μου στη Λαμία θα μπορούσα στο μέλλον να είμαι ξανά στην Εθνική. Αγωνίζομαι για να δείξω την αξία μου και να παίξω ξανά για την Εθνική ομάδα της χώρας μου.

Εχω κάνει καλά παιχνίδια στη Λαμία κόντρα σε μεγάλες ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός. Είμαι χαρούμενος που έπαιξα καλά. Το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος είναι αρκετά υψηλό και νιώθω καλά που βρίσκομαι στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: Στον Φωκικό από τον ΠΑΣ Λαμία ο Φυτόπουλος

Μια σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του ολοκλήρωσε ο Φωκικός, καθώς προχώρησε στην απόκτηση του Δημήτρη Φυτόπουλου, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, που ξεχώρισε για την αγωνιστική του συνέπεια και την εργατικότητά του, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, με στόχο να συμβάλει στην επίτευξη των στόχων της ομάδας της Άμφισσας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η παρουσία του στον ΠΑΣ Λαμία αποτέλεσε σημαντικό σταθμό στην πορεία του, αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες σε υψηλό επίπεδο, ενώ πλέον καλείται να ενισχύσει τον Φωκικό με τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες και το πάθος του για διάκριση.

Στον Φωκικό επικρατεί αισιοδοξία ότι ο Δημήτρης Φυτόπουλος θα αποτελέσει μία από τις σημαντικές λύσεις του προπονητικού επιτελείου ενόψει της απαιτητικής σεζόν, με τη διοίκηση να συνεχίζει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό με στόχο τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου.

Η μεταγραφή του Φυτόπουλου έρχεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ της ομάδας, με τους ανθρώπους του Φωκικού να εκφράζουν την πεποίθηση ότι ο ποδοσφαιριστής διαθέτει όλα τα στοιχεία για να προσφέρει ουσιαστικές λύσεις και να δικαιώσει τις προσδοκίες των φιλάθλων.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή