Ακολουθήστε μας

Νέα

Γρηγορίου: “Γρηγορίου: «Σου αφήνει μία πίκρα όταν χάνεις έτσι”

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Πίκρα άφησε η ήττα της Λαμίας από τον Παναθηναϊκό στον Μιχάλη Γρηγορίου, όπως είπε ο ίδιος, καθώς ήρθε από μία ανύποπτη φάση.
Αναλυτικά όσα είπε ο Μιχάλης Γρηγορίου:

«Όταν πηγαίνεις το ματς μέχρι το 85΄ κόντρα στον Παναθηναϊκό, σε μία ουδέτερη έδρα, γιατί παίζει και αυτό μεγάλο ρόλο και σε μία ανύποπτη στιγμή δέχεσαι το γκολ από ένα πέναλτι και χάνεις ουσιαστικά το ματς, σου αφήνει πίκρα. Για να είμαι δίκαιος μπορούσαμε να διεκδικήσουμε τον βαθμό της ισοπαλίας, μέχρι εκείνο το χρονικό διάστημα αυτό θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Με στενοχωρεί εκτός από την ήττα το οτι έκαναν πάλι την εμφάνισή τους τα προβλήματα στον άξονα, διότι και ο Τζανδάρης και ο Μπεχαράνο βγήκαν σε κομβικά σημεία και αυτό έφερε δυσλειτουργία σε όλο το πλάνο.

Δεν νομίζω πως χάθηκε η συγλεντρωση επειδή έγινε ένα πέναλτι. Απλά είναι λεπτομέρειες που κρίνουν ένα ματς. Έτυχε να είναι στο 85΄ από αυτή τη λεπτομέρεια αλλά νομίζω αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί έγιναν πολλά τις τελευταίες δύο μέρες»

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

Επιβεβαίωση: Επέστρεψε στον ΠΑΣ Λαμία ο Καψαλιάρης

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Παίκτης του ΠΑΣ Λαμία είναι και επίσημα από το βράδυ του Σαββάτου ο Αλέξανδρος Καψαλιάρης εξέλιξη για την οποία είχατε ενημερωθεί από την εκπομπή “Διπλό Μαρκάρισμα” του Lamia Polis 87,7

Η ανακοίνωση: 

Ο ΠΑΣ Λαμία 1964 είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του, με τον Αλέξανδρο Καψαλιάρη.

Ο Αλέξανδρος που κατάγεται από τη Λαμία, είναι 18 ετών (10/04/2008) και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας, επιστρέφει στην ομάδας μας μετά από ένα χρόνο που αγωνιζόταν στην Κ19 του Παναθηναϊκού.

Ο πανύψηλος (1.95) τερματοφύλακας προέρχεται από τα τμήματα υποδομών του ΠΑΣ Λαμία και μάλιστα τον Σεπτέμβριο του 2024 είχε υπογράψει το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο, σε ηλικία 16 ετών και 4 μηνών.

Στις 22 Μαΐου 2025 πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του στη Super League με την πρώτη ομάδα απέναντι στην Athens Kallithea. Στην αναμέτρηση αυτή έγραψε ιστορία και έγινε, σε ηλικία 17 ετών και 42 ημερών, ο νεότερος ποδοσφαιριστής που έχει φορέσει τη φανέλα του συλλόγου σε επίπεδο Super League.

Η οικογένεια της Λαμίας τον καλωσορίζει και του εύχεται να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

LAMIA POLIS 87,7
Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες μεταδόσεις.

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή