Ακολουθήστε μας

Νέα από Ελλάδα

Η ΑΕΛ, το Αιγάλεω και ο φόβος προβοκάτσιας από τους “βυσσινί”

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με ανακοίνωσή της νωρίτερα ζήτησε την απαιτούμενη προσοχή τόσο από την Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας όσο και από την ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία την αυξημένη επιτήρηση στον αυριανό αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες υπό τον φόβο προβοκάτσιας για τους “βυσσινί” από “συγκεκριμένους κακοποιούς” όπως χαρακτηριστικά ανέφερε με τους κυανόλευκους στη συνέχεια με ανακοίνωση τους να γνωστοποιούν πως δεν θα ανοίξει θύρα φιλοξενούμενων.

Στην ανακοίνωση έγινε λόγος για  “Αλβανούς έμπορους ναρκωτικών σε συνεννόηση με Αλβανούς κακοποιούς της Λαμίας και με Αλβανούς οργανωμένους οπαδούς του Αιγάλεω που έκαναν την εμφάνιση τους την προηγούμενη Κυριακή στο παιχνίδι Νίκης Βόλου – Αιγάλεω” και οποίοι είχαν βρώμικα σχέδια για το αυριανό παιχνίδι με σκοπό την τιμωρία της ΑΕΛ.

Τι είχε συμβεί ακριβώς στο παιχνίδι Νίκης Βόλου – Αιγάλεω; Διαβάστε το ρεπορτάζ του magnesianews σχετικά με το παιχνίδι:

Η δήλωση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Βασίλη Βενέτη, ότι ήταν αξιοθαύμαστη η αυτοσυγκράτηση που επέδειξαν οι οπαδοί της ομάδας στο ματς με το Αιγάλεω τα λέει όλα, καθώς ο νικιώτικος κόσμος δέχθηκε ουκ ολίγες προκλήσεις. Αρχικά, ενώ είχε βγει επίσημη απόφαση περί απαγόρευσης οργανωμένης μετακίνησης των οπαδών του Αιγάλεω, αυτοί γύρω στις 12.30 έφτασαν στο γήπεδο της Νεάπολης.

Αφού μπήκαν στο γήπεδο με ντου, έκαναν κατάληψη του χώρου, που προορίζεται για τους φιλοξενούμενους στο πέταλο της Νεάπολης. Μετά από «διαπραγματεύσεις» βγήκαν εκτός γηπέδου, τους έγινε έλεγχος από την αστυνομία, καθώς πολλοί απ’ αυτούς είχαν έρθει με καδρόνια και στυλάρια, και ξαναμπήκαν μέσα, πληρώνοντας ένα μικρό αντίτιμο για εισιτήρια, παρά το γεγονός ότι η επίσημη Νίκη ζήτησε να απομακρυνθούν, γιατί η παρουσία τους εγκυμονούσε κινδύνους. Ωστόσο, η αστυνομία το αρνήθηκε και είπε στους ανθρώπους της Νίκης ότι θα είναι η υπεύθυνη, αν γίνουν επεισόδια, και απείλησε ότι δε θα γίνει ο αγώνας.

Στη συνέχεια κι ενώ η ατμόσφαιρα ήταν τεταμένη, οπαδοί στην κερκίδα των φιλοξενούμενων, αγνώστου προελεύσεως, σήκωσαν πολλές φορές σημαία της ΑΕΛ, δυναμιτίζοντας κι άλλο το κλίμα.

Ο Βασίλης Βενέτης στο Blue Heart Fm 105.1 μετά το ματς τόνισε μεταξύ άλλων: «Πώς γινόταν να διεξαχθεί ένα τέτοιο ματς μ’ αυτές τις συνθήκες. Δε θα σταθώ ούτε στη διαιτησία ούτε στο αποτέλεσμα. Είχαμε συνέχεια το μυαλό μας μήπως γίνει κάτι. Εγώ δεν είδα αγώνα. Είμαστε μία ομάδα ανθρώπων και οπαδών που προάγουμε το ποδόσφαιρο πάνω απ’ όλα. Δεν μπορούμε να λειτουργούμε μ’ αυτές τις συνθήκες. Έχουμε διώξει τους φουσκωτούς από τα γήπεδα και προσπαθούμε να προστατεύουμε το προϊόν με κάθε τρόπο, η πολιτεία δεν το υποστηρίζει».

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Αντίπαλοι

Αντίπαλοι: Ημέρα φιλικών η Τετάρτη για τους αντιπάλους του ΠΑΣ Λαμία!

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
📖 ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ:
  1. Αναλυτικά το πρόγραμμα

Με δυνατές φιλικές αναμετρήσεις συνεχίζεται την Τετάρτη 26 Αυγούστου η προετοιμασία επτά ομάδων που θα βρεθούν στον δρόμο του ΠΑΣ Λαμία τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Γ’ Εθνική.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ενδιαφέροντα παιχνίδια, με αρκετές αναμετρήσεις να έχουν χαρακτήρα «στερεοελλαδίτικου ντέρμπι», καθώς οι ομάδες ανεβάζουν ρυθμούς ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Στις 18:00, στο Δημοτικό Στάδιο Σχηματαρίου «Ευάγγελος Δεπάστας», η Αναγέννηση Σχηματαρίου θα υποδεχθεί τον Κηφισσό Κάτω Τιθορέας, σε ένα δυνατό τεστ προετοιμασίας.

Την ίδια ώρα, στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος», ο Αστέρας Σταυρού θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Ανθούπολης Λάρισας, ενώ στο Δημοτικό Γήπεδο Νεοχωρίου ο Ταμυναϊκός Αλιβερίου θα φιλοξενήσει τον ΑΟ Χαλκίς.

Στις 18:30, στο Δημοτικό Στάδιο Άμφισσας, ο Φωκικός θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Θήβα, σε μία ακόμη ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ομάδων της ευρύτερης περιοχής.

Το πρόγραμμα των φιλικών ολοκληρώνεται στη Χαλκίδα, όπου ο ΑΟ Νέας Αρτάκης θα δώσει δύο παιχνίδια στο πλαίσιο του τουρνουά «Αλύτρωτες Πατρίδες». Στις 18:45 θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Προποντίδας, ενώ στις 19:45 θα αγωνιστεί απέναντι στον Ελλήσποντο Νέας Λαμψάκου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα


18:00 | Αναγέννηση Σχηματαρίου – Κηφισσός Κάτω Τιθορέας
Δημοτικό Στάδιο Σχηματαρίου «Ευάγγελος Δεπάστας»

18:00 | Αστέρας Σταυρού – ΑΟ Ανθούπολης Λάρισας
ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος»

18:00 | Ταμυναϊκός Αλιβερίου – ΑΟ Χαλκίς
Δημοτικό Γήπεδο Νεοχωρίου

18:30 | Φωκικός – Θήβα
Δημοτικό Στάδιο Άμφισσας

18:45 | ΑΟ Νέας Αρτάκης – ΑΕ Προποντίδας
Δημοτικό Γήπεδο Βούρκου «Δημάρχου Σκούρα», Χαλκίδα

19:45 | Ελλήσποντος Νέας Λαμψάκου – ΑΟ Νέας Αρτάκης
Δημοτικό Γήπεδο Βούρκου «Δημάρχου Σκούρα», Χαλκίδα

Οι δύο αναμετρήσεις στη Χαλκίδα διεξάγονται στο πλαίσιο του τουρνουά «Αλύτρωτες Πατρίδες».

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

LAMIA POLIS 87,7
Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες μεταδόσεις.

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή