Ακολουθήστε μας

Ροή Ειδήσεων

Η Αγία Μαρίνα… ξέμεινε από γήπεδο – Κάτοικοι σήκωσαν πανό ζητώντας αθλητική εγκατάσταση

Lamiara

Tην διαμαρτυρία τους εκφράζουν με πανό που ανάρτησαν σε κεντρικό σημείο της Αγίας Μαρίνας του Δήμου Στυλίδας οι κάτοικοι αναφορικά με την έλλειψη αθλητικής εγκατάστασης στο χωριό τους. Όπως βλέπετε και στις σχετικές εικόνες αναρτήθηκε πανό το οποίο αναγράφει: “ΘΕΛΟΥΜΕ-ΕΛΕΥΘΕΡΟ-ΓΗΠΕΔΟ” μέσω του οποίου οι κάτοικοι ζητούν γήπεδο για να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν οι ίδιοι και τα παιδιά τους. Ένα από τα πιο γνωστά παραλιακά χωριά της περιοχής μας έχει ξεμείνει από δημοτική αθλητική εγκατάσταση και αυτό αντικατοπτρίζει ένα κομμάτι μόνο στην γενικότερη εγκατάλειψη της περιοχής που κάποτε μεσουρανούσε δίνοντας ουσιαστική ανάσα στην τοπική οικονομία.

Αναμφίβολα είναι ένα -μόνο- από τα ζητήματα πάνω στο οποίο θα πρέπει άμεσα να εγκύψει, επιλύοντας το, η τωρινή δημοτική αρχή αφήνοντας κατά μέρους λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος.

Νέα

Σαραμαντάς: “Δεν είναι ώρα για λόγια – Λίγη υπομονή στο κόσμο και θα επιστρέψουν στις εξέδρες”

Lamiara

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Λαμίας έκανε και ο Γιώργος Σαραμαντάς, ο οποίος μίλησε για τους στόχους της νέας σεζόν ενώ έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας στον κόσμο πως η περιπέτεια θα τελειώσει και θα επιστρέψουν γρήγορα στις εξέδρες.

Αναλυτικά δήλωσε:

Η Λαμία είναι μια σωστά δομημένη ομάδα και θα δουλέψουμε για να πάνε όλα καλά και μέσα στο γήπεδο. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, θα είναι μια δύσκολη χρονιά για όλες τις ομάδες, εμείς πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Για τις φιλοδοξίες του:

Να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται η Λαμία. Αυτές είναι οι φιλοδοξίες μου. Θα δουλέψουμε με τον προπονητή μας και θα ακολουθούμε τις εντολές του σαν σύνολο πάνω από όλα θα βελτιωνόμαστε μέσα στο γήπεδο.

Για την κατάσταση με τον κορωνοϊό:

Έχει επηρεάσει όλο τον κόσμο όχι μόνο εμάς. Προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε τα νέα δεδομένα και σιγά σιγά θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία.

Για τον κόσμο:

Τους ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Θα κάνουμε τα πάντα για να τους ανταμείψουμε. Να κάνουν λίγο υπομονή και πιστεύω άμεσα θα επιστρέψουν στις εξέδρες.

Περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ “ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ”

Πρόγραμμα

homadamou

Δημοφιλή

>