Ακολουθήστε μας

Ροή Ειδήσεων

Η Αγία Μαρίνα… ξέμεινε από γήπεδο – Κάτοικοι σήκωσαν πανό ζητώντας αθλητική εγκατάσταση

Lamiara

Tην διαμαρτυρία τους εκφράζουν με πανό που ανάρτησαν σε κεντρικό σημείο της Αγίας Μαρίνας του Δήμου Στυλίδας οι κάτοικοι αναφορικά με την έλλειψη αθλητικής εγκατάστασης στο χωριό τους. Όπως βλέπετε και στις σχετικές εικόνες αναρτήθηκε πανό το οποίο αναγράφει: “ΘΕΛΟΥΜΕ-ΕΛΕΥΘΕΡΟ-ΓΗΠΕΔΟ” μέσω του οποίου οι κάτοικοι ζητούν γήπεδο για να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν οι ίδιοι και τα παιδιά τους. Ένα από τα πιο γνωστά παραλιακά χωριά της περιοχής μας έχει ξεμείνει από δημοτική αθλητική εγκατάσταση και αυτό αντικατοπτρίζει ένα κομμάτι μόνο στην γενικότερη εγκατάλειψη της περιοχής που κάποτε μεσουρανούσε δίνοντας ουσιαστική ανάσα στην τοπική οικονομία.

Αναμφίβολα είναι ένα -μόνο- από τα ζητήματα πάνω στο οποίο θα πρέπει άμεσα να εγκύψει, επιλύοντας το, η τωρινή δημοτική αρχή αφήνοντας κατά μέρους λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος.

Νέα από Ελλάδα

Αρνητικά τα τεστ κορωνοϊού των διαιτητών

Lamiara

Τα τεστ που έκαναν οι διαιτητές και οι βοηθοί της Λίγκας για κορωνοϊό δεν ανέδειξαν κανένα κρούσμα ενώ οι ρέφερι ενημερώθηκαν με e-mail την Παρασκευή για την αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων υγείας στα ματς.

Ένας αριθμός 76 ατόμων (διαιτητές και βοηθοί) έκαναν τεστ για τον κορωνοϊό. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά μέσω των αποτελεσμάτων δεν υπάρχει κανένα κρούσμα διαιτητή ή βοηθού ή κάποιο πρόβλημα.

Εκτός αυτού όμως προς τους ρέφερι έγιναν ξανά αυστηρές συστάσεις για την τήρηση των πρωτοκόλλων υγείας. Τους εστάλη και e-mail την Παρασκευή για τον λόγο αυτόν και για το πόσο σημαντικό είναι να τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα πριν την έναρξη, με την έναρξη, στο ημίχρονο αλλά και μετά το τέλος του αγώνα.

Πηγή: gazzetta.gr

Περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ “ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ”

Streamhost.gr

Πρόγραμμα

homadamou

Δημοφιλή

>