Ακολουθήστε μας

ΠΑΣ Λαμία

Κ-17: Δεν τα κατάφερε στην Ξάνθη ο ΠΑΣ Λαμία

xanthilam-u17

Επιθετικός μονόλογος στην συντριπτική της διάρκεια η αναμέτρηση του Σαββάτου για το πρωτάθλημα Κ-17 της SL1 μεταξύ του ΑΟ Ξάνθη και της Λαμίας.

Η Ξανθιώτικη ομάδα με το τελικό 3-0 στην 12η αγωνιστική έφτασε στους 18 βαθμούς και περιμένει να δει πως θα εξελιχθεί η συνέχεια της αγωνιστικής με την Λαμία να παραμένει στην προτελευταία θέση με 6 βαθμούς!

Για να έρθει το 1-0 στο πρώτο ημίχρονο χρειάστηκε πάντως αρκετή προσπάθεια και να δώσουν ρυθμό στο παιχνίδι τους απέναντι στους φιλοξενούμενους που κοίταζαν την αμυντικής τους οργάνωση αλλά δέχονταν διαρκείς επιθέσεις.

Το 1-0 έγινε τελικά στο 42′ μετά από σουτ του Νικολαΐδη με την μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό και να αλλάζει κατεύθυνση. Στο διάστημα αυτό Τουλουμενίδης, Τσελεμπάκης, Νικολαΐδης, Δεληγιαννίδης είχαν τις σημαντικότερες ευκαιρίες με τον σκόρερ να έχει και ακυρωθέν γκολ λίγο μετά το ημίωρο, απέναντι στη Λαμία που απείλησε με ένα σουτ του Νικολόπουλου το οποίο μπλόκαρε ο Νικολακούλης στο 20′.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν και είχαν μία καλή στιγμή στο ξεκίνημα αυτού του διαστήματος. Ο ΑΟΞ διαχειρίστηκε το υπέρ του σκορ με την τεχνική ηγεσία να “φρεσκάρει” την ομάδα και στο 78′ μετά από φάση διαρκείας, ο προωθημένος Ζαχαρης με σουτ από κοντά έκανε το 2-0 “καθαρίζοντας” την αναμέτρηση. Στο 90′ ο Δεληγιαννίδης με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το τελικό 3-0.

Πηγή: xanthisport

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Γ' Εθνική

Γ’ Εθνική 2026-2027: Αυτός είναι ο όμιλος των ομάδων της Φθιώτιδας

Στον ίδιο όμιλο τοποθετήθηκαν και οι τρεις εκπρόσωποι του νομού Φθιώτιδας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής 2026-2027. Ο ΠΑΣ Λαμία, ο Αστέρας Σταυρού και ο ΑΠΣ Κηφισσός θα αναμετρηθούν με στόχο μια όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο 5ος όμιλος αποτελείται συνολικά από 11 ομάδες, με έντονη παρουσία συλλόγων από τη Στερεά Ελλάδα και την Εύβοια. Εκτός από τις τρεις ομάδες της Φθιώτιδας, συμμετέχουν επίσης η Αναγέννηση Σχηματαρίου, ο ΑΟ Θήβα, ο ΑΟ Νέας Αρτάκης, ο ΑΟ Καρύστου, ο Ταμυναϊκός, ο Φωκικός, ο Κατσαντώνης Αγράφων και ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής.

Ο 5ος όμιλος της Γ’ Εθνικής 2026-2027:

  • Αστέρας Σταυρού
  • ΠΑΣ Λαμία
  • ΑΠΣ Κηφισσός
  • Αναγέννηση Σχηματαρίου
  • ΑΟ Θήβα
  • ΑΟ Νέας Αρτάκης
  • ΑΟ Καρύστου
  • Ταμυναϊκός
  • Φωκικός
  • Κατσαντώνης Αγράφων
  • Διαγόρας Αγίας Παρασκευής

Σημείωση: Σε περίπτωση που προκύψουν αλλαγές από τη διοργανώτρια αρχή, το άρθρο θα ενημερωθεί αναλόγως.

Πηγή: SportsUp.gr

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή