Ακολουθήστε μας

Νέα

Κ-19: Εντός έδρας ήττα από τον Άρη με 0-4

Εντός έδρας ήττα με 0-4 γνώρισε η ομάδα Κ19 της Λαμίας από την αντίστοιχη ομάδα του Άρη για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League.

Στο παιχνίδι που ξεκίνησε στις 13:00 το συγκρότημα του Λάκη Παπανικολάου δεν κατάφερε να πάρει τον βαθμό αν και στο πρώτο ημίχρονο είχε καλή εικόνα.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πάτησαν γκάζι και με δύο γκολ στο 52′ και το 57′ έβαλαν γερές βάσεις για το τρίποντο.

Η Λαμία δεν βρήκε αντίδραση, στο 89′ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και σε 3ο γκολ για να διαμορφώσουν το τελικό 0-4 στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Πρωταγωνιστής για τον Άρη ο Τσιπούρας, που σημείωσε χατ τρικ (52′ ,89’, 92’ ) με τον Μαρμαρίδη να βάζει και αυτός το όνομα του στους σκόρερ με το γκολ που πέτυχε στο 57΄.

Συνθέσεις: Αναμένονται

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Νέα

Pic | Ξανά με τον 12ο παίκτη του ο ΠΑΣ Λαμία

Στο τελευταίο (;) παιχνίδι της σεζόν, με την ελπίδα να έχει και συνέχεια ο ΠΑΣ Λαμία φιλοεξενείται στα Τρίκαλα από τον τοπικό ΑΟΤ αυτή την ώρα.

Οι οργανωμένοι φίλοι των κυανόλευκων, δεν γινόταν να αφήσουν την ομάδα μόνη της σε αυτή την δοκιμασία και έχουν πάρει τη θέση τους, αυτή τη φορά όχι στο πέταλο αλλά στην μεσαία κερκίδα, για να γίνουν ο 12ος παίκτης τους.

Δείτε φώτο:

 

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή