



Νέα
«Κράξιμο» από Κοσταρικανό δημοσιογράφο στον προπονητή της εθνικής για Νούνιες
Αν δούμε τη λίστα του Σουάρες για τις μονομαχίες με τη Μαρτινίκα και τον Παναμά, μόνο έξι από τους 10 παίκτες είναι ενεργοί σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και κανένας δεν συμμετείχε σε περισσότερους αγώνες από τον Νούνιες (για την τρέχουσα σεζόν)», τόνισε κλείνοντας ο Μπρενές.
«Το να μην επιλέγεις έναν λεγεωνάριο με σχεδόν δύο χρόνια στην Ευρώπη μοιάζει πολυτέλεια» ανέφερε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος, Κριστιάν Μπρενές για το γεγονός πως ο παίκτης της Λαμίας, Κρίστοφερ Νούνιες, δεν κλήθηκε για τα ματς της εθνικής του.
Mεγάλη σκόνη έχει σηκώσει το θέμα “Νούνιες” στην Κόστα Ρίκα αφού συνεχώς γίνονται αναφορές από τον τύπο της χώρας στην μη κλήση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, με τον ίδιο αλλά και τον Πίτι να παραχωρούν συνέντευξη για το θέμα!
Αρκετό… κράξιμο έφαγε ο προπονητής της εθνικής Κόστα Ρίκα, Λουίς Φερνάντο Σουάρες, για τις επιλογές του όσον αφορά τα παιχνίδια της ομάδας του κόντρα σε Μαρτινίκα και Παναμά, από το Μέσο της χώρας «La Nacion». O λόγος πίσω από την κριτική ήταν άρρηκτα συνδεδεμένος με την Ελλάδα, αφού αφορά τον ποδοσφαιιρστή της Λαμίας, Κρίστοφερ Νούνιες.
Πιο αναλυτικά, το δημοφιλές ΜΜΕ της Λατινικής Χώρας φιλοξένησε την άποψη του δημοσιογράφου, Κριστιάν Μπρένες, ο οποίος σε ένα εκτενές αφιέρωμα εκθείασε τον επιθετικό μέσο του συλλόγου της Super League. «Το να αφήνεις ευχαριστημένους τους πάντες στις κλήσεις για την Εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκα είναι αδύνατο, ας είμαστε ξεκάθαροι.
Ωστόσο, το να μην επιλέγεις έναν λεγεωνάριο με σχεδόν δύο χρόνια στην Ευρώπη και με περισσότερα παιχνίδια στη Γηραιά Ήπειρο την τρέχουσα σεζόν από όλους τους ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν, μοιάζει πολυτέλεια» ανέφερε σε πρώτο χρόνο ο ρεπόρτερ και συνέχισε μιλώντας για τον παίκτη του ελληνικού κλαμπ.


«Ο Κρίστοφερ Νούνιες έφτασε στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2021 και πήρε αμέσως πρωταγωνιστικό ρόλο στη Λαμία. Στην πρώτη του σεζόν έπαιξε σε 35 παιχνίδια και το 2022-2023 αγωνίστηκε σε 27, τα 21 από αυτά ως βασικός. Ωστόσο δεν έλαβε ποτέ κλήση στους Τρικολόρ, από τότε που προπονητής ανέλαβε ο Λουίς Φερνάντο Σουάρες.
Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής προσφέρει χαρακτηριστικά που δεν υπάρχουν σε αφθονία όσον αφορά την εθνική. Είναι δημιουργικός χαφ, του αρέσει να πατάει στην αντίπαλη περιοχή και έχει σουτ από απόσταση. Είναι από τους λίγους Ticos με επιθετικό προφίλ.
Αν δούμε τη λίστα του Σουάρες για τις μονομαχίες με τη Μαρτινίκα και τον Παναμά, μόνο έξι από τους 10 παίκτες είναι ενεργοί σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και κανένας δεν συμμετείχε σε περισσότερους αγώνες από τον Νούνιες (για την τρέχουσα σεζόν)», τόνισε κλείνοντας ο Μπρενές.


Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Μεταγραφές
Μεταγραφικά: Επέστρεψε στον ΠΑΣ Λαμία ο Κατσαρός


Την έναρξη της συνεργασίας του με τον 17χρονο αμυντικό Γιάννη Κατσαρό ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία 1964.
Ο Κατσαρός (γεν. 18/04/2008) επιστρέφει στην ομάδα της Φθιώτιδας, μετά τη θητεία του στη Στυλίδα, έχοντας ήδη φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Λαμίας για δύο χρόνια στα τμήματα υποδομών Κ17 και Κ19. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ακαδημία του Αστέρα Λαμίας.
Η διοίκηση του συλλόγου καλωσόρισε ξανά τον νεαρό ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Λαμίας και του ευχήθηκε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κυανόλευκα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




«Καμιά ομάδα δεν λύγισε από το μπόι της αλλά από τη σκιά που της φόρεσαν.» / Γράφει ο Νίκος Μώκος
-




Στουρνάρας: “Ο αρχικός στόχος επετεύχθη – Η Λαμία χρειάζεται περισσότερο σεβασμό”
-




Βρέττας στο Διπλό Μαρκάρισμα: “Σίγουρα μας άγχωσε η κουβέντα περί ανόδου”
-




Γ’ Εθνική – 3ος Όμιλος: «Φωτιά» για την 6η θέση – Όλα τα σενάρια πριν την κρίσιμη 26η αγωνιστική
-




Ισοπαλία στο ΔΑΚ και σφράγισε τα play offs/ ΠΑΣ Λαμία – Αστ. Σταυρού 1-1
-




Λάππας στον Lamia Polis 87,7: «Η κλήρωση θα γίνει κανονικά – Η επικύρωση “κολλά” σε 2ο και 5ο όμιλο, όλα ανοιχτά για πρωτιά στον 3ο»
-




Στραβοπάτημα στο Σχηματάρι / Αναγέννηση Σχηματαρίου – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Γ’ Εθνική: Η τελευταία αγωνιστική, οι εκκρεμότητες για την κλήρωση και το παραλίγο “μπάχαλο” με τις έδρες!
-




Vid | Διεθνή: Ο Χουλκ έπαθε…Ντότη
-




Vid | Στουρνάρας: “Περιμένουμε την κλήρωση και συνεχίζουμε τη προσπάθεια μας”
-




Μοιρασιά στην Άρτα και φωτιά στη μάχη της εξάδας / Aναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία 1-1
-




Χωρίς δύο στην Άρτα ο ΠΑΣ Λαμία – “Κίτρινος πυρετός” και για τους γηπεδούχους
-




Στα Play Offs o Τηλυκράτης / Η τελική βαθμολογία
-




Vid | Τα highlights του Αναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία 1-1
-




Γ’ Εθνική: Την Παρασκευή στις 13:00 η κλήρωση των Play Offs
-




Γυναικεία Ομάδα: Εκτός έδρας ήττα στο Γαλάτσι
-




Pic | Είδε Ανθούπολη – Αναγέννηση Άρτας ο Στουρνάρας
-




ΠΑΣ Λαμία: Φιλικό με Παρνασσό Αμφίκλειας πριν τα Play Offs
-




Pic | Πήραν θέση στη κερκίδα οι οργανωμένοι του ΠΑΣ Λαμία
-




Παρασκευή 13/3 η κλήρωση για τη 2η και 3η φάση της Γ’ Εθνικής















