Ακολουθήστε μας

Κύπελλο

Κύπελλο Ελλάδας: Οδεύουν προς Nova τα τηλεοπτικά!

Lamiara

Τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδος, όπως και πέρυσι, βρίσκονται στον… αέρα.

Δεν έχουν κλείσει κάπου, εξ ου και η ΕΠΟ έχει προκηρύξει σχετικό διαγωνισμό, ψάχνοντας προσφορές.

Εδώ και χρόνια, το ενδιαφέρον ήταν μονόπλευρο: η Cosmote TV, η οποία μετά την τριετία 2016-19, πήρε και πέρυσι τα δικαιώματα αλλά από τα μέσα της σεζόν και μετά, και με πολύ χαμηλότερο ποσό.

Ωστόσο, μετά τις αλλαγές στο ιδιοκτησιακό status quo αλλά και με τα νέα της, πολύ πιο καλύτερα, οικονομικά δεδομένα, η Nova δείχνει έτοιμη να κάνει μπάσιμο για το Κύπελλο Ελλάδος, καταθέτοντας «δυνατή», ως μάθαμε, προσφορά, και με στόχο να τα έχει… όλα εν Ελλάδι.

Έχοντας εξασφαλίσει άλλωστε, με διμερείς συμφωνίες, και τις 14 ομάδες της Super League, στοχεύει σε μια ακόμη εντός συνόρων συμφωνία ούτως ώστε να εμπλουτίσει ακόμη περισσότερο το αθλητικό της πακέτο.

Η ΕΠΟ έχει καλέσει όσους ενδιαφέρονται να υποβάλλουν τις προσφορές τους μέχρι τις 6 Νοεμβρίου.

Πηγή: dailymedia.com.gr

Κύπελλο

Κύπελλο δύο κατηγοριών!

Lamiara

Τηλεδιάσκεψη με το υπουργείο Υγείας αναμένεται να έχουν την προσεχή εβδομάδα οι ποδοσφαιρικοί φορείς.

Η ΕΠΟ έδωσε τα χέρια με την Cosmote TV και ο τηλεοπτικός πάροχος του Κυπέλλου θέλει να μάθει το καλαντάρι του θεσμού.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλές δυσκολίες, αφού οι ομάδες της Super League 2 και της Football League ούτε που προπονούνται, ενώ οι όποιες πιέσεις ασκούνται για έναρξη αφορούν αρχικά τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Στην τηλεδιάσκεψη που έγινε την Πέμπτη (19/11) μεταξύ ΕΠΟ, SL1, SL2 τονίστηκε ότι είναι αδύνατο να μπουν στον θεσμό αρχές Δεκεμβρίου οι ομάδες της Football League. Προτάθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, να μετάσχουν στα μέσα του μήνα οι ΠΑΕ της Super League 1 και Super League 2.

Θα υπάρξει σχετική επαφή της ΕΠΟ με την Cosmote TV, ενώ θα πρέπει να γίνει και συμβούλιο στην Ένωση για να ενημερωθούν οι ομάδες. Δεδομένα, πάντως, θα υπάρχουν αντιδράσεις από τις ομάδες της Football League εάν μείνουν εκτός Κυπέλλου, αφού υπολόγιζαν σε έσοδα από τα τηλεοπτικά.

Οι πιέσεις των ποδοσφαιρικών φορέων θα συνεχιστούν και την προσεχή εβδομάδα αναμένεται τηλεδιάσκεψη με το υπουργείο Υγείας.

Εξάλλου, έως και τις 19 Νοεμβρίου δεν έχουν επιτραπεί οι ομαδικές προπονήσεις, ενώ η αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για άμεσο «πράσινο φως» από τους λοιμωξιολόγους.

Πηγή: flnews.gr

Περισσότερα

SOS KIDS ΛΑΜΨΗ

Πρόγραμμα

homadamou

Δημοφιλή

>