Ακολουθήστε μας
Νίκος Μώκος

Published

on

Σε λειτουργία τέθηκαν το πρωί της Πέμπτης, τα ενδοδαπέδια συντριβάνια της Πλατείας Πάρκου στην Λαμία. Μια εικόνα η οποία κάνει πιο φιλική την πιο κεντρική -ανακατασκευασμένη – πλατεία της πόλης. Το απόγευμα της Τετάρτης ολοκληρώθηκαν και οι τελευταίες εργασίες από τα αρμόδια συνεργεία που είχαν αναλάβει την τοποθέτηση και πλέον τέθηκαν σε λειτουργία στην καρδιά του καύσωνα ο οποίος πλήττει και την περιοχή μας.

Τα μοντέρνα υποδαπέδια σιντριβάνια που εξασφαλίζουν ένα θεαματικό υδάτινο σχήμα, είναι κατάλληλα για πλατείες, συνδυάζοντας το εντυπωσιακό αποτέλεσμα με την ασφάλεια, αφού όλες οι κατασκευές θα βρίσκονται… κάτω από τα πόδια μας.

Νέα

Προχωρά η ανέγερση του νέου γυμναστηρίου στο προπονητικό της Νέας Άμπλιανης (pics)

Lamiara

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες δημιουργίας νέου χώρου γυμναστηρίου στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης.

Ο εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεων στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης συνεχίζονται και μετά το “λίφτινγκ” των αποδυτηρίων σειρά έχει πάρει η ανέγερση του νέου κτηρίου που θα φιλοξενήσει το γυμναστήριο της ομάδας.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, η ανέγερση του κτηρίου δίπλα στα αποδυτήρια της ομάδας στο προπονητικό κέντρο προχωρά με μεγάλη ταχύτητα και ήδη η πρόοδος που έχει σημειωθεί μέσα στο σύντομο χρονικό διάστημα από την ημέρα που ξεκίνησαν οι εργασίες είναι μεγάλη.

Στόχος είναι το νέο κτήριο, που θα φιλοξενεί το γυμναστήριο να είναι έτοιμο προς χρήση πριν από την έναρξη του αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας στα τέλη Αυγούστου.

Την πεποίθηση άλλωστε πως θα είναι έτοιμα περί τα μέσα Αυγούστου είχε εκφράσει και στις πρόσφατες δηλώσεις του ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Δείτε φωτογραφίες:

Περισσότερα

ΠΑΣ Λαμία

Τα συγχαρητήρια των Βετεράνων στον Μιχάλη Κορδολέμη!

Lamiara

Τα δικά τους συγχαρητήρια μοίρασαν στον επανεκλεγέντα πρόεδρο της ΕΠΣ Φθιώτιδας, Μιχάλη Κορδολέμη οι Βετεράνοι του ΠΑΣ Λαμία!

Η ανακοίνωση: 

 

Περισσότερα

Δημοφιλή

>