Ακολουθήστε μας

Νέα από Ελλάδα

Λεβαδειακός: 18 ομάδες στη Σούπερ Λιγκ ή κανονικά η ολοκλήρωση της σεζόν στην SL2

Οι συζητήσεις των τελευταίων ημερών για το ενδεχόμενο οριστικής διακοπής της Σούπερ Λίγκας 1 και αναδιάρθρωσης των κατηγοριών απασχολούν τους πάντες.

Lamiara

Έτσι όπως στα Χανιά εξέφρασαν επισήμως τις απόψεις τους μέσω δηλώσεων του Ροκάκη και στον Απόλλωνα Σμύρνης παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις όποιες εξελίξεις, οι Βοιωτοί από την πλευρά τους έχουν τις δικές τους θέσεις.

Οι «πράσινοι» θεωρούν ότι υπάρχουν μόνο δύο σενάρια, που μπορούν να έχουν βάση στην προκειμένη περίπτωση: Είτε -αν σταματήσουν τα πρωταθλήματα- ελέω της πανδημίας τη νέα περίοδο η Σούπερ Λίγκα 1 να έχει 18 ομάδες (κοινώς να μην πέσει κανείς και να ανέβουν οι τέσσερις πρώτοι της δεύτερης κατηγορίας) είτε σε ότι αφορά τη Σούπερ Λίγκα 2 να ολοκληρωθεί κανονικά η σεζόν όσο μακριά κι αν πάει ημερολογιακά αυτό…

Κατά τα λοιπά στον Λεβαδειακό προσπαθούν να μείνουν σε εγρήγορση όσο μπορούν με τον Σωτήρη Αντωνίου να έχει δώσει πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων στους ποδοσφαιριστές.

Νέα από Ελλάδα

Super League: Πέρασε πλειοψηφικά η πρόταση χορηγικών παροχών της Interwetten

Lamiara

Πλειοψηφικά πέρασε η πρόταση χορηγικών παροχών της Interwetten στην τηλεδιάσκεψη της Super League, με τους Ολυμπιακό, Άρη και ΑΕΛ να λένε “όχι”.

Πέρασε πλειοψηφικά η πρόταση χορηγικών παροχών της Interwetten στη σημερινή (5/6) τηλεδιάσκεψη της Super League, με δέκα “ναι”, τρία “όχι” και δυο “λευκό”.

Ο Αλέξης Κούγιας είχε πολλές ενστάσεις και μάλιστα υπήρξε αντιπαράθεση με τον πρόεδρο της Λίγκας, Μηνά Λυσάνδρου, με τους “βυσσινί” να καταψηφίζουν, όπως το ίδιο έπραξαν οι Ολυμπιακός και Άρης.

Ο Πανιώνιος και η ΕΠΟ ήταν οι δυο που ψήφισαν “λευκό”, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες της μεγάλης κατηγορίας υπερψήφισαν την πρόταση χορηγικών παροχών της εταιρείας.

Πλέον, οι ομάδες περιμένουν να λάβουν το ακριβές πλάνο και σε επόμενο Δ.Σ. θα υπάρξει ψηφοφορία για να περάσει η χορηγική σύμβαση για τριετή συνεργασία της Interwetten με τη Λίγκα.

Πηγή:sport24.gr

Περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ “ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ”

Streamhost.gr

Πρόγραμμα

homadamou

Δημοφιλή

>