Ακολουθήστε μας

ΠΑΣ Λαμία

Πανουργιάς Παπαϊωάννου: “Δεν θα γλιτώσουμε την οριστική διακοπή, να γίνουν 16 οι ομάδες” (video)

Το πως βιώνει την όλη κατάσταση με τον κορωναϊό και ως άνθρωπος αλλά και ως παράγοντας, σχολίασε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ενώ πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έχουν οι δηλώσεις του για την επόμενη ημέρα στον ΠΑΣ Λαμία και γενικά στο ποδόσφαιρο.

Lamiara

Ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου με δηλώσεις του στο , τόνισε ότι η Superleague οδεύει προς την οριστική δικοπή, ενώ πρότεινε ότι το καλύτερο θα ήταν να γίνουν 16 οι ομάδες, δηλώνοντας ουσιαστικά υπέρ της αναδιάρθρωσης.

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, μέσω δηλώσεών του στο STAR kentrikis Elladas δεν ήταν αισιόδοξος αναφορικά με την επανέναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος.

Παράλληλα, στάθηκε στον αριθμό των ομάδων, δηλώνοντας ότι θα ήθελε να είναι 16. Επίσης μίλησε και για το θέμα των μειώσεων των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών και εξέφρασε την άποψη ότι θα υπάρξουν όμως πρέπει να φτάσουν σε συμφωνία με τον ΠΣΑΠ.

Δείτε τις δηλώσεις του κ. Πανουργιά:

Πηγή:Starsports.gr

Νέα από Ελλάδα

Αρνητικά τα τεστ κορωνοϊού των διαιτητών

Lamiara

Τα τεστ που έκαναν οι διαιτητές και οι βοηθοί της Λίγκας για κορωνοϊό δεν ανέδειξαν κανένα κρούσμα ενώ οι ρέφερι ενημερώθηκαν με e-mail την Παρασκευή για την αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων υγείας στα ματς.

Ένας αριθμός 76 ατόμων (διαιτητές και βοηθοί) έκαναν τεστ για τον κορωνοϊό. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά μέσω των αποτελεσμάτων δεν υπάρχει κανένα κρούσμα διαιτητή ή βοηθού ή κάποιο πρόβλημα.

Εκτός αυτού όμως προς τους ρέφερι έγιναν ξανά αυστηρές συστάσεις για την τήρηση των πρωτοκόλλων υγείας. Τους εστάλη και e-mail την Παρασκευή για τον λόγο αυτόν και για το πόσο σημαντικό είναι να τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα πριν την έναρξη, με την έναρξη, στο ημίχρονο αλλά και μετά το τέλος του αγώνα.

Πηγή: gazzetta.gr

Περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ “ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ”

Streamhost.gr

Πρόγραμμα

homadamou

Δημοφιλή

>