Ακολουθήστε μας

Μεταγραφές

Μεταγραφικά (8/8) Πάει για 1-2 ακόμη προσθήκες….

Η σεζόν και επίσημα ξεκίνησε για τον ΠΑΣ Λαμία και πρόκειται να είναι μία χρονιά εντελώς διαφορετική σε σχέση με τις άλλες…

Από τη στιγμή που ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου έχει αποφασίσει να φύγει και να ρίξει το μπάτζετ στο μισό… και ίσως πιο κάτω, τότε οι μεταγραφές θα κινηθούν αναλόγως!

Μέχρι στιγμής, η Λαμία έχει πάρει δύο ποδοσφαιριστές, τον αριστερό μπακ Γιώργο Σαραμαντά και τον δεξιό μπακ, Κώστα Προβυδάκη! Καλύπτει έτσι, τα κενά του Βάντερσον Σκαρντοβέλι από τη μία και του Μανώλη Σάλιακα από την άλλη.

Θα έλεγε κανείς, ρίχνοντας μία ματιά στο ρόστερ αυτή τη στιγμή, πως θα πρέπει ο ΠΑΣ Λαμία να κινηθεί για τουλάχιστον 5 ακόμη μεταγραφές και μάλιστα ενδεκαδάτες! #NOT!

Το υπογραμμίζουμε ξανά! Η φετινή χρονιά δεν θα μοιάζει με τις προηγούμενες της Λαμίας και στον τομέα των μεταγραφών!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Τρίο Μπελκάντο» μεταγραφές αναμένονται να γίνουν στην ομάδα… πολύ λιγότερες όμως απ΄όσες θα πίστευε κανείς πως χρειάζεται ο σύλλογος!

Θα σας αναφέρουμε πως η Λαμία με τα τωρινά δεδομένα, θα προχωρήσει σε μία προσθήκη…. «βαριά» δύο!

Αναφέρουμε ξανά, ΜΕ ΤΑ ΤΩΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ και τον Παπαϊωάννου να έχει βάλει πωλητήριο στις μετοχές του στην ΠΑΕ, η Λαμία θα προχωρήσει σε ΜΙΑ, βαριά ΔΥΟ μεταγραφές! Εννοείται, πως αν τα πράγματα αλλάξουν, για παράδειγμα βρει η ομάδα ένα καλό τηλεοπτικό συμβόλαιο, ίσως προχωρήσει και σε άλλες προσθήκες!

Οι θέσεις που “καίνε” τώρα είναι σίγουρα ενός δεκαριού, ενός παίκτη που θα δημιουργεί παιχνίδι και θα αναλάβει τον ρόλο του οργανωτή!

Επίσης, θα πρέπει να αποκτηθεί και ένας μέσος, ένα οχτάρι που θα αντικαταστήσει επί της ουσίας τον Ελίνι Δημούτσο.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: Επέστρεψε στον ΠΑΣ Λαμία ο Κατσαρός

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον 17χρονο αμυντικό Γιάννη Κατσαρό ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία 1964.

Ο Κατσαρός (γεν. 18/04/2008) επιστρέφει στην ομάδα της Φθιώτιδας, μετά τη θητεία του στη Στυλίδα, έχοντας ήδη φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Λαμίας για δύο χρόνια στα τμήματα υποδομών Κ17 και Κ19. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ακαδημία του Αστέρα Λαμίας.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσόρισε ξανά τον νεαρό ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Λαμίας και του ευχήθηκε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κυανόλευκα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lamiara.gr (@lamiara.gr)

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή