Ακολουθήστε μας

Μεταγραφές

Mεταγραφικά: «Στα ραντάρ της Λαμίας Στρούγγης και Κόστα Άλεξιτς»

Καθημερινά το φως της δημοσιότητας βλέπουν δημοσιεύματα τα οποία εμπλέκουν τον ΠΑΣ Λαμία σε κάποιο μεταγραφικό σενάριο. #stoiximan_slgr #lamiafc #KostaAleksic #iraklisfc #transfernews #SportsNews #season2022_2023

Καθημερινά το φως της δημοσιότητας βλέπουν δημοσιεύματα τα οποία εμπλέκουν τον ΠΑΣ Λαμία σε κάποιο μεταγραφικό σενάριο.

Όσο ο Πίτι, ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΣ Λαμία και Νίκος Ίσσαρης, βοηθός προπονητή του Λεωνίδα Βόκολου βρίσκονται στην Ισπανία και παρακολουθούν μία σειρά από αγώνες με στόχο να δουν ορισμένες περιπτώσεις παικτών που έχουν προταθεί στην ομάδα και εξετάζονται, τα δημοσιεύματα «δίνουν και παίρνουν».

Ένα μεταγραφικό σενάριο τώρα από Ελλάδα που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το gazzetta.gr , «εμπλέκει» τον ΠΑΣ με τον ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Κόστα Άλεξιτς.

Ο Άλεξιτς, είναι ένας 25χρονος επιθετικός ο οποίος ήρθε τον Ιανουάριο στον Ηρακλή της SuperLeague 2 και κατάφερε μέσα από 23 εμφανίσεις του να σημειώσει 17 γκολ ενώ είχε και 5 ασίστ.

Το συμβόλαιο του Σέρβου ποδοσφαιριστή λήγει στις 30 Ιουνίου και ήδη κι΄άλλες ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο παίκτη ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και ως σέντερ φορ, πίσω από τον επιθετικό αλλά και στα άκρα της επίθεσης.

πηγή:lamiasports.com

 

Λαμία: Τσεκ σε Στρούγγη


“Στα στόπερ είναι αρκετά πιθανό να υπάρξουν προσθαφαιρέσεις. Ανεξάρτητα από το στάτους του, ο Αντέτζο δεν υπολογίζεται. Τζανετόπουλος και Κορνέζος έχουν συμβόλαιο και θεωρούνται σίγουροι, ενώ θα γίνει προσπάθεια να παραμείνει ο Παπαδόπουλος. Δεν είναι βέβαιο ότι θα τα καταφέρουν οι Φθιώτες να τον κρατήσουν, όμως, δεδομένα θα το παλέψουν. Θα κάνουν το ίδιο και με τον δανεικό Πάβλοβετς. Ωστόσο, τσεκάρουν την αγορά για να είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο και κάπως έτσι έχει πέσει στο τραπέζι το όνομα του Στρούγγη. Ο τελευταίος μένει ελεύθερος και σε πρώτη φάση ο Ατρόμητος έχει άλλες προτεραιότητες” αναφέρει δημοσίευμα τoυ Sportime

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

 

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μεταγραφές

Τέλος και επίσημα ο Τζαγκόεφ – Η αποχαιρετιστήρια δήλωσή του

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Alan Dzagoev.

Ο Ρώσος μεσοεπιθετικός εκδήλωσε την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα μας, αποφασίζοντας ταυτόχρονα να τερματίσει την σπουδαία καριέρα του στο ποδόσφαιρο, εξαιτίας των τραυματισμών που τον ταλαιπωρούν τα τελευταία χρόνια.

Η ΠΑΕ Λαμία σεβόμενη την απόφαση του μεγάλου αυτού παίκτη, τον ευχαριστεί για την μέχρι σήμερα συνεργασία και του εύχεται καλή συνέχεια στη ζωή του!

Ο Alan Dzagoev μετά την λύση του συμβολαίου του προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

I decided to end my career as a professional football player. Unfortunately, I only played two matches for Lamia and then was out for two weeks due to a hamstring injury. I was allowed to recover calmly, but just before entering the general group I pulled my left calf muscle. In the last 5 years I have suffered from many bruises and that is why I took this decision so suddenly. Then I decided – that’s enough. It becomes difficult both mentally and physically.
I immediately told both the coach and the Lamia management about this. They tried to leave me, they said: “Come on, try again.” I am very grateful for this attitude, but I decided everything for myself. Life doesn’t end there, football doesn’t end there either – I have thoughts in this direction.
I want to say a huge thank you to Mr. Panourgias Papaioannou and to Mr. Tsiknis and to the Lamia fans, they received me very positively. Of course, I wanted to repay them in full. With all my heart I wish the club success and always be at the very top.”

Αποφάσισα να τελειώσω την καριέρα μου ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Δυστυχώς, έπαιξα μόνο δύο ματς με τη Λαμία και μετά έμεινα εκτός για δύο εβδομάδες λόγω τραυματισμού του μηριαίου. Μου επέτρεψαν να συνέλθω ήρεμα, αλλά λίγο πριν μπω στη γενική ομάδα τράβηξα τον αριστερό μου μυ της γάμπας. Τότε αποφάσισα – αυτό είναι αρκετό. Tα τελευταία 5 χρόνια έχω ταλαιπωρηθεί από πολλούς τραυματισμούς και γι’ αυτό πήρα αυτή την απόφαση έτσι ξαφνικά.  Γίνεται δύσκολο τόσο ψυχικά όσο και σωματικά.
Το είπα αμέσως και στον προπονητή και στη διοίκηση της Λαμίας. Προσπάθησαν να με αφήσουν, είπαν: «Έλα, ξαναπροσπάθησε». Είμαι πολύ ευγνώμων για αυτή τη στάση, αλλά αποφάσισα τα πάντα για τον εαυτό μου. Η ζωή δεν τελειώνει εκεί, ούτε το ποδόσφαιρο τελειώνει εκεί – έχω σκέψεις προς αυτή την κατεύθυνση.
Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου και στον κ. Τσικνή αλλά και στους φιλάθλους της Λαμίας, με δέχτηκαν πολύ θετικά. Φυσικά, ήθελα να τα ξεπληρώσω στο ακέραιο. Με όλη μου την καρδιά εύχομαι στον σύλλογο επιτυχία και να είναι πάντα στην κορυφή.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

 

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή

>