Ακολουθήστε μας

Νέα

Μόνο τα διαρκείας και όσοι πήγαν με ΟΦΗ στο ΠΑΣ Λαμία – Ολυμπιακός

Η ΠΑΕ Λαμία ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό για την 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Stoiximan Super League 2022-2023, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023, στις 16:00 στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος”, δικαίωμα εισόδου έχουν ΜΟΝΟ:

  • Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας
  • Καθώς και όσοι αγόρασαν εισιτήριο για τον αγώνα με τον ΟΦΗ, οι οποίοι μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριο τους στην ίδια τιμή που αγόρασαν και με τον ΟΦΗ στα γραφεία της ομάδας (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος),  Τετάρτη 15/2 μέχρι Παρασκευή 17/2 από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 5:00 το απόγευμα και Σάββατο 18/2 από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 2:00 το μεσημέρι.

Δεν θα εκδοθούν άλλα εισιτήρια και δεν θα λειτουργούν εκδοτήρια στο γήπεδο.

Επίσης, ΔΕΝ θα δοθούν εισιτήρια στους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας.

Για την είσοδο στο γήπεδο ο κάτοχος του εισιτηρίου (διαρκείας ή απλού) ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ πρέπει να έχει μαζί του:

Αστυνομική Ταυτότητα και Εισιτήριο

καθώς σύμφωνα με τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την Κυβέρνηση, όλα τα εισιτήρια θα είναι υποχρεωτικά ηλεκτρονικά και ονομαστικοποιημένα, ενώ θα πραγματοποιούνται έλεγχοι ταυτοπροσωπίας από την Ελληνική Αστυνομία κατά την είσοδο στο γήπεδο.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

1 Σχόλιο

1 Comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Play Out

ΠΑΣ Λαμία: Επιστρέφει στην αποστολή ο Φουρτάδο! / Με αρκετές απουσίες στο Αγρίνιο

Με στόχο τη νίκη στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό, ο ΠΑΣ Λαμία ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου (17:00), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Super League.

Ο Θανάσης Στάικος θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Γκουστάβο Φουρτάδο, ο οποίος επιστρέφει σε αποστολή για πρώτη φορά μετά τις 23 Φεβρουαρίου, δίνοντας έτσι σημαντικές λύσεις στην επίθεση.

Αντίθετα, εκτός παραμένουν οι τραυματίες Δοϊρανλής και Σουρλής, ενώ εκτός για λόγους τακτικής αναμένεται να είναι και οι Τσάβες και Σάντσες.

Οι απουσίες αυτές δεν αλλάζουν τον στόχο της ομάδας, που θέλει να παραμείνει στο κόλπο της παραμονής μαθηματικά, για αυτό και η νίκη είναι μονόδρομος.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή