Κύπελλο
O Μπαράλες του 2014 και του 2019…
To καλοκαίρι ήρθε στην ομάδα μας μετά από ένα διάστημα λειψυδρίας για τον ίδιο (αγνοούσε το γκολ από την τελευταία του χρονιά στον Αστέρα) λόγω και των τραυματισμών του, ώστε να καταφέρει να λύσει τον γόρδιο δεσμό της Λαμίας με τα αντίπαλα δίχτυα. Ενάμιση μήνα πριν το φινάλε της σεζόν η συνεισφορά του στην ομάδα μας είναι πολύτιμη. Κάτι που βοηθά και τον ίδιο!
Ο Χερόνιμο Μπαράλες συστήθηκε στο ελληνικό κοινό την σεζόν 2013-14 ερχόμενος στη χώρα μας για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης. Σε εκείνη την πρώτη του σεζόν στο Ελληνικό πρωτάθλημα ο Μπαράλες είχε πετύχει 8 γκολ, μοιράζοντας παράλληλα και 2 ασιστ σε όλες τις διοργανώσεις και σε συνολικά 37 εμφανίσεις με τους Αρκάδες.
Σήμερα ο “Μόμο” αγωνίζεται με τα κυανόλευκα της Λαμίας ισοφαρίζοντας την επίδοση της πρώτης του χρονιάς στην Ελλάδα!
Έχει πετύχει μέχρι στιγμής 8 γκολ (6 στο πρωτάθλημα, 2 στο Κύπελλο) με 5 συν 2 τουλάχιστον (για το κύπελλο) αναμετρήσεις να απομένουν για το φινάλε. Toυ λείπει βέβαια 1 ακόμη ασίστ για να ισοφαρίσει και αυτό το ρεκόρ.
Σίγουρα ήταν δύσκολο να επαναλάβει την 2η χρονιά του με τους Αρκάδες όπου ήταν και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 17 γκολ ωστόσο τα όσα έχει κάνει μέχρι τώρα έχουν δώσει τεράστια βοήθεια στην Λαμία που πονούσε τα τελευταία χρόνια στην θέση του φορ.
Καταλαβαίνει εύκολα κανείς πως η επιστροφή του στην Ελλάδα για την Λαμία ήταν επιτυχημένη, τόσο για τον ίδιο, ο οποίος αφήνει πίσω του τον κακό του εαυτό αλλά πολλώ δε μάλλον και για την Λαμία η οποία έχει ουσιαστικά πετύχει τον στόχο της παραμονής της και διεκδικεί με αξιώσεις την συμμετοχή της στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Και επειδή το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και το όνομά του δεν έχει παίξει έντονα μέχρι στιγμής τουλάχιστον στο μέτωπο των ανανεώσεων, αν η κυανόλευκη ομάδα επιθυμεί να τον έχει και του χρόνου στο ροστερ της θα πρέπει να βιαστεί κάπως, διότι οι μνηστήρες είναι πολλοί…
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Κύπελλο
Κύπελλο Ερασιτεχνών: Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΣ Λαμία


Την Παρασκευή η κλήρωση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών – Στην κληρωτίδα Αστέρας Σταυρού, ΑΠΣ Κηφισσός και ΠΑΣ Λαμία
Την Παρασκευή 31 Ιουλίου στις 10:00 θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Athens Marriott η κλήρωση της 1ης και 2ης φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027, με το ενδιαφέρον να στρέφεται και στις ομάδες της Φθιώτιδας που θα μπουν στη «μάχη» της διοργάνωσης.
Στην κληρωτίδα θα βρίσκονται ο Αστέρας Σταυρού, ο ΑΠΣ Κηφισσός και ο ΠΑΣ Λαμία, οι οποίοι έχουν τοποθετηθεί στο 9ο γκρουπ, μαζί με ομάδες από τη Βοιωτία, την Εύβοια, τη Φωκίδα και την Ευρυτανία.
Οι τρεις εκπρόσωποι της Φθιώτιδας θα διεκδικήσουν την πρόκριση απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους, όπως ο Α.Ο. Θήβα, ο Α.Ο. Νέας Αρτάκης, ο Ταμυναϊκός, ο Φωκικός, η Αναγέννηση Σχηματαρίου και η Α.Ε. Μαλεσίνας, σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό γκρουπ.
Το 9ο γκρουπ της κλήρωσης
- Α.Ο. Αγράφων «Ο Κατσαντώνης»
- Αναγέννηση Σχηματαρίου
- Απόλλων Ευπαλίου
- Αστέρας Σταυρού
- Α.Ο. Θήβα
- Α.Ο. Καρύστου
- ΑΠΣ Κηφισσός
- Κιθαιρών
- ΠΑΣ Λαμία
- Α.Ε. Μαλεσίνας
- Α.Ο. Νέας Αρτάκης
- Α.Ε. Προποντίς Χαλκίδας
- Ταμυναϊκός Αλιβερίου
- Φωκικός
Συνολικά, στην 1η φάση της διοργάνωσης συμμετέχουν 130 ομάδες από τη Γ’ Εθνική και οι Κυπελλούχοι ή φιναλίστ των ΕΠΣ που δήλωσαν συμμετοχή. Οι ομάδες έχουν χωριστεί σε 14 γεωγραφικά γκρουπ, ενώ μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης θα προκύψουν 68 ομάδες που θα συνεχίσουν στη διοργάνωση.
Αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση της 2ης φάσης, από την οποία θα διαμορφωθούν οι 64 ομάδες που θα συνεχίσουν στην 3η φάση του θεσμού.
Η διαδικασία της κλήρωσης θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του καναλιού Hellenic Football Family της ΕΠΟ στο YouTube, με καλεσμένο τον προπονητή του Α.Ο. Τρικάλων, Νίκο Μπαδήμα, του περσινού Κυπελλούχου Ερασιτεχνών.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




ΠΑΣ Λαμία: Υπάρχει επόμενη μέρα! Παραμένει ο κορμός και ξεκινά η νέα εποχή
-




Στον Ανδρούτσο Γραβιάς ο Τσάτσος / Επιβεβαίωση για το Διπλό Μαρκάρισμα
-




Μεταγραφικά: Στην Κύπρο και τον Αχυρώνα – Ονήσιλο ο Δημοσθένης Λιοπύρης
-




Από τη Λαμία στον ΑΟ Σκιάθου ο Αποστόλου
-




ΠΑΣ Λαμία: Η νέα σεζόν ξεκινά – Τη Δευτέρα η πρώτη ανοιχτή προπόνηση
-




Γυναικεία Ομάδα: Σήμερα στις 20:30 η πρώτη της νέας σεζόν
-




Εποχή Ζαχαρόπουλου στον ΠΑΣ Λαμία / Επιβεβαίωση για το “Διπλό Μαρκάρισμα”
-




Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΣ Λαμία από τη Νέα Αρτάκη
-




Φιλικά: Κυριακή στις 18:00 το ΠΑΣ Λαμία – Αίαντας Σούρπης
-






Pics & Vid | Ξεκίνησε το χτίσιμο ο ΠΑΣ Λαμία
-




Αντίπαλοι: Ημέρα φιλικών η Τετάρτη για τους αντιπάλους του ΠΑΣ Λαμία!
-




Φιλικό τεστ με τον Αίαντα Σούρπης ο ΠΑΣ Λαμία
-




Μεταγραφικά: Επιστρέφει στον ΠΑΣ Λαμία ο Αλέξανδρος Καψαλιάρης για τον “άσσο”
-




Στο μικροσκόπιο οι «νέοι»: Τσέλα και Αρσενίδης προ των πυλών – Θετικές εντυπώσεις από τους Γάλλους
-




Ξεκίνησε η προετοιμασία των γυναικών του ΠΑΣ Λαμία
-




ΠΑΣ Λαμία: Πρόβα τζενεράλε με Άρη Αγίου Κωνσταντίνου πριν την έναρξη του πρωταθλήματος
-




ΠΑΣ Λαμία: Μια ανάσα από τη μεταγραφή που ξυπνά μνήμες – Στη Λαμία ο Δημήτρης Ράμμος
-




Κύπελλο Ερασιτεχνών: Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου το ΠΑΣ Λαμία – ΑΟ Νέας Αρτάκης
-




Συνεχίζει στην Αγία Νάπα της Κύπρου ο Βρέττας / Το αποχαιρετηστήριο μήνυμα στον ΠΑΣ Λαμία
-






Χωρίς τον ΠΑΣ Λαμία το Κύπελλο Ερασιτεχνών Φθιώτιδας – Οι 25 ομάδες της κλήρωσης








































