

FUTSAL
Ο Κώστας Τσαπραζλής και ο Γιώργος Τσιάρας στο Διπλό Μαρκάρισμα! (audio/ video)
Το σημερινό Διπλό Μαρκάρισμα πήγε στη σάλα και υποδέχθηκε τον προπονητή του ΠΑΣ Λαμία Futsal Κώστα Τσαπραζλή και τον αρχηγός των «κυανόλευκων» Γιώργο Τσιάρα.


Το σημερινό Διπλό Μαρκάρισμα πήγε στη σάλα και υποδέχθηκε τον προπονητή του ΠΑΣ Λαμία Futsal Κώστα Τσαπραζλή και τον αρχηγός των «κυανόλευκων» Γιώργο Τσιάρα.
Λίγες ημέρες μετά την επιτυχία στο Final 4 και την 3η θέση, ο προπονητής του ΠΑΣ Λαμία Futsal, Κώστας Τσαπραζλής και ο αρχηγός της ομάδας και ποδοσφαιριστής, Γιώργος Τσιάρας βρέθηκαν στο στούντιο του LamiaPolis 87,7 και στο Διπλό Μαρκάρισμα.
Φουτσαλική κουβέντα και μίνι ανάκριση από τον Νίκο Μώκο και τον Λάμπρο Αρναούτογλου στους δύο καλεσμένους ενώ έγινε και η ανάλογη αναδρομή στη φετινή χρονιά η οποία ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
FUTSAL
Vid | Εμμανουηλίδης: “Το άθλημά μας έχει ανάγκη από ομάδες σαν τη Λαμία – Θα ανέβει σίγουρα βαθμολογικά”


Το εγκώμιο της Λαμίας έπλεξε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Άγγελος Εμμανουυηλίδης, μετά την νίκη της ομάδας του με 1-11, τόσο για τη φιλοξενία όσο και για την αγωνιστική της εικόνα.
Αναλυτικά:
Πρώτα από όλα ένα ευχαριστώ για τη φιλοξενεία στην ομάδα, τον δήμο και την τοπική κοινωνία, ένα ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που ήρθαν σήμερα να μας θαυμάσουν και ελπίζω να τους ανταμείψαμε. Ένα υπέροχο γήπεδο, το άθλημα μας έχει ανάγκη την επαρχία έχει ανάγκη τέτοια ωραία γήπεδα και έχει ανάγκη ομάδες όπως η Λαμία.
Όσον αφορά το παιχνίδι, η Λαμία στο πρώτο ημίχρονο ήταν πάρα πολύ ανταγωνιστική μας δυσκόλεψε αρκετά. είχε τις φάσεις της. Εμείς δεν μπήκαμε καθόλου καλά αλλά στο ημίχρονο μιλήσαμε συγκεντρωθήκαμε και η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν τελείως διαφορετική. Καταφέραμε να καθαρίσουμε το μυαλό μας, παίξαμε με πάθος και τακτική, ήμασταν ήμασταν πιο εύστοχοι και μοιραία το σκορ άνοιξε. Καταφέραμε να πάρουμε έτσι μία νίκη με αυτή τη διαφορά του σκορ αλλά στο πρώτο 20λεπτο δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ. Η Λαμία είχε πολύ καλή εικόνα και θεωρώ πως η ομάδα αν συνεχίσει με την εικόνα που είχε ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ότι θα ανέβει βαθμολογικά.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-
Αποχωρεί από τον ΠΑΣ Λαμία ο Τζαγκόεφ;
-
Εθνική Νέων: Πρόκριση στην επόμενη φάση με… τρελή καραμπόλα!
-
Κύπελλο: Αποκλεισμός “σοκ” για τους κυανόλευκους από τον Λεβαδειακό!
-
Άλλαξε ώρα το ΠΑΣ Λαμία – Βόλος
-
Τράκαραν οι διαιτητές του Λεβαδειακός – Λαμία, τι θα γίνει με το παιχνίδι
-
Αποχωρεί και βάζει τέλος στη καριέρα του ο Τζαγκόεφ – Ο λόγος της απόφασής του
-
Κλήθηκε σε απολογία η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία!
-
Πρωτάθλημα: Νίκη για να σπάσει την…κατάρα της 12ης αγωνιστικής