Ακολουθήστε μας

Πρωτάθλημα

Ο Μανούχος σφυρίζει στο Φάληρο

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Δείτε ποιον διαιτητή όρισε η ΚΕΔ για τον εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΣ Λαμία με τον Ολυμπιακό. #slgr #olympiacosfc #lamiafc #ΚΕΔ #διαιτητής #season2022_2023

Την Κυριακή 30/10 στις 16:00 ο ΠΑΣ Λαμία θα αγωνιστεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με αντίπαλο τον Ολυμπιακό για την 10η αγωνιστική της SuperLeague 1.

Η ΚΕΔ πριν από λίγα λεπτά όρισε τους διαιτητές του αγώνα και ως πρώτος ορίστηκε ο Ευάγγελος Μανούχος από Αργολίδα.

Βοηθοί του θα είναι οι Νικολακάκης Βασίλειος από Λασίθι, Καλαμπόκης Κωνσταντίνος από Αιτ/νιας. Τέταρτος θα είναι ο Αγγελάκης Άγγελος από τη Μακεδονία και στο VAR θα βρίσκονται ο Παπαδόπουλος Ιωάννης Μακεδονία και ο Πάτρας Πέτρος από τη Μακεδονία επίσης.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 10ης αγωνιστικής:

Σάββατο 29/10
17:00 Ιωνικός-Παναιτωλικός: Παπαπέτρου (Απτόσογλου, Πετρόπουλος, 4ος Βεργέτης, VAR: Περράκης, Νικολαΐδης)

19:30 Βόλος-Παναθηναϊκός: Σιδηρόπουλος (Λ.Δημητριάδης, Κουρομπύλια, 4ος Τσαγκαράκης, VAR: Γκορτσίλας, Παπαδάκης)

Κυριακή 30/10
16:00 Ολυμπιακός-Λαμία: Μανούχος (Νικολακάκης, Καλαμπόκης, 4ος Αγγελάκης, VAR: Παπαδόπουλος, Πάτρας)

16:30 Λεβαδειακός-Ατρόμητος: Διαμαντόπουλος (Κόλλιας, Μωυσιάδης, 4ος Καραντώνης, VAR: Τσακαλίδδης, Κωνσταντινου)

19:30 ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Στεφάνσκι (Γκόλις, Ομπούκοβιτς, 4ος Κουτσιαύτης, VAR: Μάλετς, Μπουξμπάουμ)

20:30 Άρης-ΟΦΗ: Τζοβάρας (Κωσταράς, Καραλής, 4ος Κατοίκος, VAR: Ευαγγέλου, Σπυρόπουλος΅)

Δευτέρα 31/10
18:00 ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης: Πολυχρόνης (Ψαρρής, Μπαλιάκας, 4ος Μαλούτας, VAR: Γκάμαρης, Σαμοΐλης)

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Γ' Εθνική

Γιώργος Ζαχαρόπουλος: «Το πιστέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό» μετά τη νίκη του ΠΑΣ Λαμία

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Στην αξία της πίστης που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του μέχρι το τελευταίο λεπτό στάθηκε ο προπονητής του ΠΑΣ Λαμία, Γιώργος Ζαχαρόπουλος, μετά τη νίκη με 1-0 επί του Α.Ο. Γραφών στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής.

Ο τεχνικός της Λαμίας χαρακτήρισε αγχωτική την πρεμιέρα και για τις δύο ομάδες, καθώς αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους στην κατηγορία. Παράλληλα, υπογράμμισε την υπεροχή της ομάδας του και την κατοχή της μπάλας, με το γκολ του Αρμανίτη σε επιθετική μετάβαση να χαρίζει τελικά στους «κυανόλευκους» τους τρεις βαθμούς.

«Ήταν μια αγχωτική πρεμιέρα. Πολλά παιδιά και από τις δύο ομάδες έκαναν το ντεμπούτο τους στη Γ’ Εθνική. Θα μιλήσω για τη δική μας ομάδα, όπου είχαμε το άγχος της πρεμιέρας μέσα στο γήπεδό μας, το οποίο θέλουμε να είναι γεμάτο από κόσμο και να έχει αυτή την εικόνα. Στο τέλος, ευτυχώς, καταφέραμε να βάλουμε το γκολ και να πάρουμε τη νίκη.

Θεωρώ ότι η ομάδα μου είχε την υπεροχή στο παιχνίδι και την κατοχή της μπάλας. Προσπαθούσαμε με οργανωμένες επιθέσεις να βρούμε τη λύση, όμως δεν τα καταφέραμε. Τελικά, σε μια επιθετική μετάβαση, καταφέραμε με τον Αρμανίτη να πετύχουμε το γκολ και να πάρουμε τη νίκη».

Ο Γιώργος Ζαχαρόπουλος στάθηκε ιδιαίτερα στη νοοτροπία των ποδοσφαιριστών του, επισημαίνοντας πως το σημαντικότερο ήταν ότι δεν σταμάτησαν να πιστεύουν στη νίκη μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

«Πριν ξεκινήσουμε, τους είχα πει ότι το πιο βασικό είναι να το πιστεύουμε. Να πιστεύουμε ότι είμαστε καλή ομάδα, ότι θα κερδίσουμε και ότι θα πιάσουμε μια καλή απόδοση. Εγώ εστίασα περισσότερο στην απόδοση.

Στο τέλος, αυτό που τους είπα στα αποδυτήρια ήταν “μπράβο”. Ανεξάρτητα από τα λάθη και τα τακτικά ζητήματα που μπορεί να υπήρχαν, από πράγματα που σίγουρα δεν πήγαν όπως θέλαμε, για το μόνο που φεύγω πραγματικά χαρούμενος σήμερα είναι ότι το πιστέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Αυτά τα παιδιά δεν ήθελαν να φύγουν από το γήπεδο αν δεν πάρουν τους τρεις βαθμούς».

Κλείνοντας, ο τεχνικός του ΠΑΣ Λαμία αναφέρθηκε στη δουλειά που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, εκφράζοντας την ευχή να συνεχιστεί η εξέλιξή τους και στο μέλλον.

«Ο κύριος Παπανονικολάου, εγώ, ο κύριος Ευαγγελίου και ο κύριος Μπουργογιάννης ήμασταν χρόνια και χρόνια με αυτά τα παιδιά, σε μια χρυσή ηλικία μάθησης, θα τολμούσα να πω, για το ποδόσφαιρο. Αυτό τώρα βγαίνει προς τα έξω.

Μακάρι να δώσουμε και άλλα εφόδια στα παιδιά και κάποια στιγμή να φτάσει η ομάδα μας εκεί που είναι να φτάσει, γιατί κάποια στιγμή θα φτάσει. Και να δούμε πολλούς από αυτούς τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σήμερα να αγωνίζονται και στην ομάδα της ΑΕ».

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

LAMIA POLIS 87,7
Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες μεταδόσεις.

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή