Ακολουθήστε μας

Published

on

Μπορεί να φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία μόλις για μία αγωνιστική χρονιά, μπορεί πλέον να μην αγωνίζεται με τα «κυανόλευκα» αλλά ο Νίκος Παπαδόπουλος αναμφισβήτητα παραμένει ένα από τα αγαπημένα παιδιά της ομάδας της Φθιώτιδας.

Σήμερα, το ανανεωμένο «Τρίο Μπελκάντο», με Νίκο Μώκο από το Μαυρολιθάρι, Νίκο Παπανάγνου από Αθήνα και Πανο Κατσώνη με Λάμπρο Αρναούτογλου από το στούντιο του Ράδιο Λαμία, είχε τη χαρά να φιλοξενήσει τον τερματοφύλακα, του Αστέρα Τρίπολης Νίκο Παπαδόπουλο, με τον οποίο και είχε μία πάρα πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, πάνω στο θέμα του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, για τα τελευταία γεγονότα στη SuperLeague 1 με τις μειώσεις των συμβολαίων στους ποδοσφαιριστές αλλά και εννοείται για τον ΠΑΣ Λαμία!

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής, εξέφρασε την άποψή του όσο αφορά τις εξελίξεις στο ελληνικό πρωτάθλημα και τις μειώσεις που έχουν προταθεί στους παίκτες των ομάδων της SuperLeague 1, όπου θυμίζουμε έφτασαν το 83% για τους 4 μήνες!

Αυτό που θα σας σημειώσουμε εμείς πριν σας αφήσουμε να ακούσετε και να δείτε την συνέντευξη του Έλληνα γκολκίπερ, είναι πως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΣ Λαμία και τους ανθρώπους της πόλης, υπογράμμισε πως άνετα θα επέστρεφε στην ομάδα για να ξαναφορέσει τη φανέλα της, ενώ αρκετό ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι λεπτομέρειες που μας παρουσίασε από την αποχώρησή του από τον σύλλογο!

Αποκάλυψε πως η Λαμία καθυστέρησε να του προτείνει νέο συμβόλαιο ενώ ο ίδιος είχε έρθει σε συμφωνία (αφού είχε το δικαίωμα) με τον Αστέρα Τρίπολης. Μάλιστα όπως τόνισε ο ίδιος, ο μεγαλομέτοχος της Ομάδας μας Πανουργιάς Παπαϊωάννου “ισοφάρισε” την προσφορά του Αστέρα Τρίπολης όμως ο ίδιος είχε έρθει ήδη σε συμφωνία με τους Αρκάδες και δεν μπορούσε να αθετήσει την συμφωνία.

Ακολουθεί η εκπομπή-συνέντευξη με τον Παπαδόπουλο:

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: Επέστρεψε στον ΠΑΣ Λαμία ο Κατσαρός

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον 17χρονο αμυντικό Γιάννη Κατσαρό ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία 1964.

Ο Κατσαρός (γεν. 18/04/2008) επιστρέφει στην ομάδα της Φθιώτιδας, μετά τη θητεία του στη Στυλίδα, έχοντας ήδη φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Λαμίας για δύο χρόνια στα τμήματα υποδομών Κ17 και Κ19. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ακαδημία του Αστέρα Λαμίας.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσόρισε ξανά τον νεαρό ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Λαμίας και του ευχήθηκε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κυανόλευκα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lamiara.gr (@lamiara.gr)

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

Δημοφιλή