Ακολουθήστε μας

Νέα

Παπαϊωάννου: “Αυτό που γίνεται είναι λάθος – Οι μεγάλοι μας θέλουν του χεριού τους”

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Τον προβληματισμό του τόσο για την καθυστέρηση των μπαράζ, με αφορμή τη δικαστική εμπλοκή του Παναιτωλικού σε υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού, όσο και για τα λεφτά που δεν έχουν λάβει οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας 1 από το στοίχημα, εξέφρασε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Μιλώντας την Τρίτη (24/5) στην ΕΡΤ 3, ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας ανέφερε σχετικά με τους Αγρινιώτες: «Η Λαμία το βιώνει όλο αυτό με μία αβεβαιότητα. Αυτό είναι το μεγαλείο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αν υπάρχει κάτι στην υπόθεση του Παναιτωλικού δεν θα έπρεπε να έχει πάει τόσο μακριά. Είναι λάθος ακόμα και για τον ίδιο τον Παναιτωλικό.

Πολλά ακούμε για το στοίχημα στην Ελλάδα, είναι το σαράκι που τρώει όλες τις ομάδες. Πρέπει να μπουν συγκεκριμένα όρια και τιμωρίες, γιατί δημιουργείται μεγάλο πρόβλημα για εμάς τους ιδιοκτήτες».

Και πρόσθεσε αναφορικά με το θέμα των χρημάτων από το στοίχημα: «Από το στοίχημα διεκδικούμε κάποια χρήματα για να θωρακίσουμε τις ομάδες μας και δεν ξέρουμε καν πότε θα πάρουμε τι. Συμμετέχουμε στο στοίχημα σαν ομάδες και παρά τα προβλήματα υπολογίζουμε σε αυτά τα χρήματα. Οι μεγάλοι μας θέλουν φτωχούς και του χεριού τους».

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: Στην Κύπρο και τον Αχυρώνα – Ονήσιλο ο Δημοσθένης Λιοπύρης

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Στην Κύπρο βρίσκεται ο νεαρός επιθετικός Δημοσθένης Λιοπύρης, προκειμένου να δοκιμαστεί από τον Ποδοσφαιρικό Όμιλο Αχυρώνας-Ονήσιλος.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής, γεννημένος στις 4 Μαΐου 2006, αγωνίστηκε την αγωνιστική περίοδο 2025/2026 στη ΠΑΣ Λαμία και πλέον αναζητά το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Όπως ενημέρωσε ο Αχυρώνας-Ονήσιλος, ο Λιοπύρης έφτασε από την Ελλάδα τη Δευτέρα 10 Αυγούστου, έχοντας μάλιστα καλές συστάσεις προς την κυπριακή ομάδα.

Ο νεαρός επιθετικός συμμετάσχει στις προπονήσεις και θα αξιολογηθεί από τον προπονητή Χρίστο Τσαπατσούλη. Μέχρι στιγμής φαίνεται να έχει αφήσει θετικές εντυπώσει και αναμένεται να προχωρήσει η απόκτησή του.

Η κυπριακή ομάδα έκανε γνωστή την άφιξη του ποδοσφαιριστή μέσα από σχετική ανάρτηση στα social media, σημειώνοντας πως ο Λιοπύρης θα περάσει από το «μικροσκόπιο» του τεχνικού επιτελείου πριν ληφθεί η τελική απόφαση.

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

LAMIA POLIS 87,7
ΩΡΑ19:30
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗSUPER CUP ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΑΓΩΝΑΣΚΗΦΙΣΣΟΣ ΜΑΛΕΣΙΝΑ
ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ🎙️ ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ
ΩΡΑ17:00
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ
ΑΓΩΝΑΣΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ
ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ🎙️ ΝΙΚΟΣ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή