Ακολουθήστε μας

Νέα

Παπαϊωάννου: “Μας κάνατε ακόμη μια φορά υπερήφανους”

Lamiara

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στα Γιάννενα και τη μεγάλη νίκη της Λαμίας επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-2 με ανατροπή, ο ισχυρός άντρας της ομάδας μας, ο μεγαλομέτοχος, Πανουργιάς Παπαϊωάννου έστειλε το δικό του μήνυμα προς όλους:

Μπράβο coach!

Μπράβο παιδιά!

Κάνατε και όλους εμάς και την πόλη μας για ακόμη μία φορά υπερήφανους!

Συνεχίζουμε όλοι μαζί δυναμικά!

Play Out

Οι επετειακές εμφανίσεις του ΠΑΣ Λαμία (pics)

Lamiara

Με επετειακή εμφάνιση για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821 αγωνίζεται αυτή τη στιγμή απέναντι στον ΟΦΗ ο ΠΑΣ Λαμία.

Οι λευκές εμφανίσεις με το σήμα στα πλάγια έχουν αποκομίσει εξαιρετικά σχόλια από τους φίλους της ομάδας και μπορείτε να τις δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Περισσότερα

Play Out

Ο μικρός Αλέξανδρος έδωσε την μπάλα στο ΠΑΣ Λαμία – ΟΦΗ (pics)

Lamiara

Μαζί με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία και στην αγκαλιά του αρχηγού της ομάδας, Τάσου Καραμάνου, μπήκε ο μικρός Αλέξανδρος.

Η ιστορία του 8χρονου Αλέξανδρου από τη Μακρακώμη έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα και εδώ και λίγες ημέρες υπάρχει μία έντονη κινητοποίηση με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της οικογένειάς του έτσι να ταξιδέψει ο μικρός στην Αμερική όπου πρέπει να χειρουργηθεί.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, ως μία ένδειξη τόνωσης του ηθικού του μικρού Αλέξανδρου «πρόσθεσε» έναν 12ο παίκτη στο γήπεδο, πριν την έναρξη του αγώνα με τον ΟΦΗ.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ο Αλέξανδρoς από την Μακρακώμη, σχεδόν 8 ετών, είναι ένα παιδί με σπαστική τετραπληγία και εγκεφαλική παράλυση.

Γεννήθηκε πρόωρα στις 30 εβδομάδες. Νοσηλεύτηκε για αρκετό καιρό σε Μονάδα Νεογνών. Μέχρι τώρα λαμβάνει φυσιοθεραπεία και εργοθεραπεία σε σχεδόν καθημερινή βάση ενώ έχει λάβει και ειδικές συνεδρίες μπότοξ στο παρελθόν.

Ο Αλέξανδρoς από την Μακρακώμη

Ο Αλέξανδρoς από την Μακρακώμη

Ο Αλέξανδρος δεν έχει αυτόνομη βάδιση. Έχει κατακτήσει τα τελευταία δύο χρόνια την βάδιση με περιπατητήρα. Φορά κηδεμόνες και στα δύο του πόδια. Το κυριότερο πρόβλημά του είναι η υπερτονία (σπαστικότητα). Αυτός είναι και ο λόγος που χρειάζεται να μεταβεί στην Αμερική σε ειδικό κέντρο (Children’s Hospital, Saint Louis, Misouri), προκειμένου να υποστεί μια εξειδικευμένη επέμβαση που θα αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή του μικρού μας. Η επέμβαση λέγεται SDR (Selected Dorsal Rizotomy – Εκλεκτική Ραχιαία Ριζοτομή) που, ουσιαστικά, πρόκειται για παρέμβαση στον σπονδυλικό σωλήνα. Μετά θα ακολουθήσει και δεύτερη χειρουργική επέμβαση (PERCS) στο ίδιο κέντρο. Οι γιατροί εικάζουν πως μετά τις δύο επεμβάσεις και καθημερινή φυσιοθεραπεία για ένα έτος περίπου ο Αλέξανδρος θα περπατά με μπαστούνι.

Η διαμονή στην Αμερική θα είναι για 30 ημέρες. Καθώς το κόστος του συνολικού εγχειρήματος πλησιάζει το ποσό των 70.000 – 75.000€

Οι γονείς του Αλέξανδρου, ο Γιάννης και η Χρηστίνα Μπογιαντζή, χρειάζονται την βοήθειά μας για να υποστηρίξουν το παιδί τους στον αγώνα του για να ζήσει μερικώς αυτόνομο.

Ο τραπεζικός λογαριασμός που έχει ανοιχθεί στην Εθνική Τράπεζα για αυτόν τον σκοπό είναι αυτός: GR78 0110 3960 0000 3960 0966 012 . Δικαιούχοι: Μπογιαντζής Αλέξανδρος του Ιωάννη, Μπογιαντζής Ιωάννης του Γεωργίου, Ρηγοπούλου Χρηστίνα του Ιωάννη.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

9η SOS KIDS ΛΑΜΨΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Πρόγραμμα

homadamou

Δημοφιλή

>