Γ' Εθνική
ΠΑΣ Λαμία: Επίσημα στο τιμόνι ο Λάκης Παπανικολάου – Οι άμεσοι συνεργάτες του


Σε μια σημαντική κίνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν στη Γ’ Εθνική, ο ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοίνωσε τον νέο προπονητή που θα καθοδηγήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της περιόδου 2025-2026. Πρόκειται για μια επιλογή με ισχυρό συμβολισμό και ουσία, καθώς ο Απόστολος Παπανικολάου επιστρέφει στο τιμόνι της ομάδας, έχοντας μακρά θητεία και προσφορά στον σύλλογο, τόσο στις υποδομές όσο και στο ανδρικό τμήμα. Μαζί του, ένα επιτελείο ανθρώπων με εμπειρία και γνώση του συλλόγου, με στόχο την επιστροφή της Λαμίας στον δρόμο των επιτυχιών.
Η ανακοίνωση:


Ο ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει ότι προπονητής της ομάδας μας για τη σεζόν 2025-2026 στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής θα είναι ο Απόστολος Παπανικολάου.
Ο κύριος Παπανικολάου ο οποίος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Α, ήταν τα τελευταία 10 χρόνια Επικεφαλής των τμημάτων Υποδομών της ΠΑΕ Λαμία στη Super League 1 και τη Super League 2 και προπονητής της Κ19 του συλλόγου, ενώ έχει διατελέσει στις δύο μεγάλες επαγγελματικές κατηγορίες Βοηθός Προπονητή της Α΄ ομάδας της Λαμίας και της Καλλονής. Επίσης στο παρελθόν έχει προπονήσει την ομάδα της Ιστιαίας και τον ΠΑΣ Λαμία με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής κερδίζοντας την άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία τη σεζόν 2012-2013.


Οι άμεσοι συνεργάτες του προπονητή θα είναι:
Βοηθός Προπονητή: Γιώργος Ζαχαρόπουλος ο οποίος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Α και τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ως πρώτος προπονητής στα τμήματα υποδομών της Λαμίας στη Super League 1.
Γυμναστής: Βασίλης Ευαγγελίου ο οποίος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Α και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ήταν προπονητής φυσικής κατάστασης στην ΠΑΕ Λαμία στη Super League 1, ενώ έχει εργαστεί και ως πρώτος προπονητής στα τμήματα υποδομών της Λαμίας στη μεγάλη κατηγορία.
Προπονητής Τερματοφυλάκων: Ανδρέας Ποσειδώνας Μωράτης, ο οποίος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA C και στο παρελθόν έχει εργαστεί στη σουηδική SKOVDE FC, αλλά και σε ΑΟ Στυλίδας, Προμηθέα Στυλίδας και Νίκη Αγίας Παρασκευής.
Επίσης φροντιστής της ομάδας θα είναι ο Βαγγέλης Υφαντής
Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία στο έργο τους.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Γ' Εθνική
ΠΑΣ Λαμία: Ολοκλήρωσε τη σεζόν, ατομικά προγράμματα, διοικητικές εξελίξεις και φιέστα Κ16


Με το τέλος των προπονήσεων, ο ΠΑΣ Λαμία έκλεισε και επίσημα το κεφάλαιο της φετινής αγωνιστικής περιόδου στη Γ’ Εθνική, ολοκληρώνοντας μια μεταβατική σεζόν που τον βρήκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Πλέον, ο σύλλογος μπαίνει σε μια φάση ανασύνταξης και σχεδιασμού, ενόψει των προκλήσεων που έρχονται.
Τέλος σεζόν και καλοκαιρινό πρόγραμμα
Οι ποδοσφαιριστές αποχώρησαν από το προπονητικό κέντρο έχοντας λάβει ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, το οποίο θα ακολουθήσουν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Η επιστροφή στις προπονήσεις έχει οριστεί για τις αρχές Αυγούστου, με την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Το διάστημα που μεσολαβεί θεωρείται κρίσιμο, τόσο για τη φυσική κατάσταση των παικτών όσο και για τη συνολική αναδιοργάνωση της ομάδας.
Διοικητικές εξελίξεις ενόψει
Παράλληλα, το ενδιαφέρον στρέφεται στο διοικητικό επίπεδο, όπου το καλοκαίρι αναμένεται να φέρει εξελίξεις. Οι αποφάσεις που θα ληφθούν το προσεχές διάστημα θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τους στόχους και τη φιλοσοφία του ΠΑΣ Λαμία για τη νέα σεζόν.
Αποχαιρέτησε ο Στουρνάρας: Το κείμενό του
«Στο ποδόσφαιρο όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν ταλέντο. Αυτό που σε ξεχωρίζει είναι η συνέπεια, η δουλειά όταν κανείς δεν σε βλέπει και η νοοτροπία επαγγελματία.
Το ταλέντο σε ξεκινάει, η δουλειά και η πειθαρχία είναι αυτά που σε κρατάνε.
Θες να ξεχωρίσεις; Δούλεψε διαφορετικά. Αν κάνεις μόνο τις προπονήσεις της ομάδας σου, δεν φτάνει. Ένας σοβαρός παίκτης που θέλει να φτάσει στο τέλος του δρόμου, δουλεύει και μόνος του, τουλάχιστον στη φυσική του κατάσταση, στη δύναμή του, στις αδυναμίες του και στην εκρηκτικότητά του.
Οι ώρες στη δουλειά εκτός γηπέδου είναι αυτές που χτίζουν τη διαφορά.
Η εξέλιξη δεν είναι θέμα προπονητή, είναι θέμα ευθύνης. Ξέρεις τι έχουν όλοι αυτοί οι παίκτες που φτάνουν ψηλά; Δεν ψάχνουν για δικαιολογίες – φταίει το γήπεδο, φταίει ο καιρός, φταίει ο προπονητής, φταίει η θέση. Φταίει μόνο ένα πράγμα: πόσο σοβαρά το παίρνεις.
Η νοοτροπία προηγείται του ταλέντου.
Και εσύ, γονέα που έχεις παιδί που παίζει ποδόσφαιρο, μην πιέζεις μόνο για απόδοση, αλλά χτίσε χαρακτήρα. Υπομονή, πειθαρχία, αγάπη και πίστη για τη διαδικασία.
Οι καριέρες δεν καταστρέφονται από την έλλειψη ταλέντου, αλλά από το λάθος περιβάλλον. Δώσε στήριξη και όχι πίεση.
Και εσύ, παίκτη, να ξέρεις: ότι κανείς δεν θα θυμάται αυτόν που είχε δικαιολογίες. Θυμούνται αυτόν που δούλευε περισσότερο, που δεν τα παρατούσε, που δεν περίμενε τον εύκολο δρόμο.
Το ποδόσφαιρο ανταμείβει χαρακτήρες. Προσπάθεια και όχι λόγια. Η ΔΟΥΛΕΙΑ είναι πάντα αυτή που φαίνεται.
Καλό καλοκαίρι και καλή μεταβατική περίοδο σε όλους.»
Φιέστα για την Κ16
Σε επίπεδο υποδομών, το επόμενο Σάββατο – σύμφωνα με το ρεπορτάζ – προγραμματίζεται η φιέστα απονομής τίτλου για την πρωταθλήτρια ομάδα Κ16 του ΠΑΣ Λαμία, σε μια εκδήλωση που αναμένεται να αποτελέσει σημείο αναφοράς για το μέλλον του συλλόγου.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-






Στουρνάρας: «H ομάδα δημιουργήθηκε τελευταία στιγμή δεν ήταν αρχικός στόχος η άνοδος – Δώσαμε το 100%»
-




Έκλεισε νικηφόρα αλλά όχι ιδανικά τη σεζόν / ΑΟ Τρίκαλα – ΠΑΣ Λαμία 0-1
-




Pics | «Άγρια Δύση» στη Λαμία καταγγέλει η Ελασσόνα / Στο Νοσοκομείο Λαμίας ο Σαραφίδης – Τι αναφέρει το Φύλλο Αγώνα
-




Έ(Χ)ασε τεράστια ευκαιρία για κορυφή / ΠΑΣ Λαμία – Ελασσόνα 1-1
-






Pic | Ξανά με τον 12ο παίκτη του ο ΠΑΣ Λαμία
-




Στην τελική ευθεία ο 3ος όμιλος της Γ’ Εθνικής – Όλα τα σενάρια για τον πρωταθλητή και τη συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου
-




Live Chat & Ραδιοφωνική Μετάδοση: ΠΑΣ Λαμία – ΠΟ Ελασσόνας
-




Live Streaming: ΑΟ Τρίκαλα – ΠΑΣ Λαμία
-




ΠΑΣ Λαμία: Τελικός στα Τρίκαλα – Παίζει τα πάντα για την πρωτιά στη Γ’ Εθνική
-




Γ’ Εθνική: Τα κριτήρια σε περίπτωση ισοβαθμίας
-




Μάχη κορυφής στο «Αθανάσιος Διάκος» – Ντέρμπι με φόντο την πρωτιά
-




Κ-16: Τη Κυριακή στις 17:30 η απονομή στους πρωταθλητές
-






ΠΑΣ Λαμία: Ολοκλήρωσε τη σεζόν, ατομικά προγράμματα, διοικητικές εξελίξεις και φιέστα Κ16
-




Γυναικεία Ομάδα: Φινάλε στη σεζόν με λευκή ισοπαλία
-




Επιστρέφει στην Ελλάδα έπειτα από 3,5 χρόνια ο Φέστα!
-




Pics | Φιέστα τίτλου για την αήττητη Κ16 του ΠΑΣ Λαμία
-




Γυναικεία Ομάδα: Έφυγε με τον βαθμό στο φινάλε









