Ακολουθήστε μας

ΠΑΣ Λαμία

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ: Προσφυγή ακόμη δύο πρώην κυανόλευκοι

Published

on

Ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων , καθώς το κύμα προσφυγών εις βάρος του διογκώνεται. Μετά τις γνωστές κινήσεις των Δημήτρη Σιόβα και Αλμπερτ Σιμόνι,  προστέθηκαν άλλες δύο προσφυγές αυτές των  Άνταμ Τζανετόπουλου και Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου, επιβαρύνοντας ακόμα περισσότερο την ήδη τεταμένη κατάσταση στο στρατόπεδο των «κυανόλευκων».

Η απουσία εκπροσώπου της Λαμίας από τη συνεδρίαση του ΔΣ της Super League 2 δεν πέρασε απαρατήρητη και ερμηνεύτηκε από πολλούς ως ένδειξη δυσκολίας συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα. Η διοίκηση καλείται πλέον να διαχειριστεί μια σειρά σοβαρών νομικών και οικονομικών προκλήσεων, με το ρολόι να μετράει αντίστροφα για την έναρξη της νέας σεζόν.

Η Λαμία δεν είναι η μόνη ομάδα που βρίσκεται σε δεινή θέση. Ο ΠΑΣ Γιάννινα, αν και είχε παρουσία στη συνεδρίαση, αντιμετωπίζει κι αυτός σοβαρά ζητήματα, με εννέα προσφυγές!

Οι ποδοσφαιριστές που κινούνται νομικά είναι οι: Επαμεινώνδας Παντελάκης, Δημήτρης Ναούμης, Τάσος Λούπας, Ιάσων Κύρκος, Βασίλης Αθανασίου, Άγγελος Λιάσος, Αλέξανδρος Λώλης, Λεωνίντ Μίνα και Ξενοφών Πάνος.

Τέλος, προσφυγή κατά της Καβάλας έχει καταθέσει και ο Απόστολος Στίκας, γεγονός που επιβεβαιώνει τη γενικευμένη κρίση στον χώρο της Super League 2.

Οι προσφυγές αναμένεται να εκδικαστούν τη Δευτέρα (07/07).

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Γ' Εθνική

Γ’ Εθνική 2026-2027: Αυτός είναι ο όμιλος των ομάδων της Φθιώτιδας

Στον ίδιο όμιλο τοποθετήθηκαν και οι τρεις εκπρόσωποι του νομού Φθιώτιδας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής 2026-2027. Ο ΠΑΣ Λαμία, ο Αστέρας Σταυρού και ο ΑΠΣ Κηφισσός θα αναμετρηθούν με στόχο μια όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο 5ος όμιλος αποτελείται συνολικά από 11 ομάδες, με έντονη παρουσία συλλόγων από τη Στερεά Ελλάδα και την Εύβοια. Εκτός από τις τρεις ομάδες της Φθιώτιδας, συμμετέχουν επίσης η Αναγέννηση Σχηματαρίου, ο ΑΟ Θήβα, ο ΑΟ Νέας Αρτάκης, ο ΑΟ Καρύστου, ο Ταμυναϊκός, ο Φωκικός, ο Κατσαντώνης Αγράφων και ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής.

Ο 5ος όμιλος της Γ’ Εθνικής 2026-2027:

  • Αστέρας Σταυρού
  • ΠΑΣ Λαμία
  • ΑΠΣ Κηφισσός
  • Αναγέννηση Σχηματαρίου
  • ΑΟ Θήβα
  • ΑΟ Νέας Αρτάκης
  • ΑΟ Καρύστου
  • Ταμυναϊκός
  • Φωκικός
  • Κατσαντώνης Αγράφων
  • Διαγόρας Αγίας Παρασκευής

Σημείωση: Σε περίπτωση που προκύψουν αλλαγές από τη διοργανώτρια αρχή, το άρθρο θα ενημερωθεί αναλόγως.

Πηγή: SportsUp.gr

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή