Γ' Εθνική
ΠΑΣ Λαμία: Συγκροτήθηκε το προσωρινό Δ.Σ. ενόψει Γ’ Εθνικής
Το απόγευμα της Τρίτης ο ΠΑΣ Λαμία ανακοίνωσε τη σύνθεση του προσωρινού διοικητικού συμβουλίου, το οποίο θα αναλάβει τη λειτουργία της ομάδας ενόψει της συμμετοχής της στη Γ’ Εθνική.
Με ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα έγινε γνωστή η νέα διοίκηση, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένονται ανακοινώσεις τόσο για τη στελέχωση του ρόστερ όσο και για τα εισιτήρια διαρκείας.
Η ανακοίνωση:
Το μεσημέρι της Πέμπτης 14/8, στο Πρωτοδικείο Λαμίας παρουσία του πληρεξούσιου δικηγόρου, Δημήτρη Κατσούρα, με προσωρινή διαταγή, διορίστηκε επταμελές διοικητικό συμβούλιο, ώστε να υλοποιήσει τα επείγοντα θέματα και η ομάδα να στελεχωθεί για να συμμετάσχει τόσο στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας όσο και στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας.
Το προσωρινό ΔΣ του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 κατά την πρώτη συνεδρίασή του, συγκροτήθηκε σε σώμα με την ακόλουθη σύνθεση:
Πρόεδρος : Χρήστος Νίκλας
Α΄ Αντιπρόεδρος : Θωμάς Κοσμάς
Β΄ Αντιπρόεδρος : Δημήτριος Πουλόπουλος
Γενικός Γραμματέας : Παντελής Καράντζαλης
Ταμίας : Μαρία Παληαλέξη
Μέλος : Αθανάσιος Καραχάλιος
Μέλος : Βασίλειος Κατσαρέλης
Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις και για τη στελέχωση της ομάδας καθώς και για την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Γ' Εθνική
Γ’ Εθνική 2026-2027: Αυτός είναι ο όμιλος των ομάδων της Φθιώτιδας


Στον ίδιο όμιλο τοποθετήθηκαν και οι τρεις εκπρόσωποι του νομού Φθιώτιδας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής 2026-2027. Ο ΠΑΣ Λαμία, ο Αστέρας Σταυρού και ο ΑΠΣ Κηφισσός θα αναμετρηθούν με στόχο μια όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο 5ος όμιλος αποτελείται συνολικά από 11 ομάδες, με έντονη παρουσία συλλόγων από τη Στερεά Ελλάδα και την Εύβοια. Εκτός από τις τρεις ομάδες της Φθιώτιδας, συμμετέχουν επίσης η Αναγέννηση Σχηματαρίου, ο ΑΟ Θήβα, ο ΑΟ Νέας Αρτάκης, ο ΑΟ Καρύστου, ο Ταμυναϊκός, ο Φωκικός, ο Κατσαντώνης Αγράφων και ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής.
Ο 5ος όμιλος της Γ’ Εθνικής 2026-2027:
- Αστέρας Σταυρού
- ΠΑΣ Λαμία
- ΑΠΣ Κηφισσός
- Αναγέννηση Σχηματαρίου
- ΑΟ Θήβα
- ΑΟ Νέας Αρτάκης
- ΑΟ Καρύστου
- Ταμυναϊκός
- Φωκικός
- Κατσαντώνης Αγράφων
- Διαγόρας Αγίας Παρασκευής
Σημείωση: Σε περίπτωση που προκύψουν αλλαγές από τη διοργανώτρια αρχή, το άρθρο θα ενημερωθεί αναλόγως.
Πηγή: SportsUp.gr
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Στη λίστα του Ρήγα Φεραίου ο Λάκης Παπανικολάου
-




Φίλαθλοι: Στο πλευρό των παικτών οι οργανωμένοι του ΠΑΣ Λαμία: «Δώστε άμεσα απαντήσεις»
-






Aud | Διπλό Μαρκάρισμα»: Όλο το μεταγραφικό ρεπορτάζ για Κηφισσό, Αστέρα Σταυρού και ΠΑΣ Λαμία
-




Vid | ΠΑΣ Λαμία: Κατατέθηκε ο φάκελος συμμετοχής στη Γ’ Εθνική – Ξεκινά ο σχεδιασμός της νέας σεζόν
-




Μεταγραφικά: Στον Φωκικό από τον ΠΑΣ Λαμία ο Φυτόπουλος
-




ΠΑΣ Λαμία: Οι ποδοσφαιριστές «φωνάζουν» για τα δεδουλευμένα και την επόμενη μέρα
-




Ποδοσφαιρική νοσταλγία και θέαμα στο φιλικό των Βετεράνων Άρη Αγίου Κωνσταντίνου – Α.Σ. Λαμία
-






ΠΑΣ Λαμία: Εγγυητής ο Παπαϊωάννου – Οι προϋποθέσεις και τα αισιόδοξα μηνύματά του για την επιστροφή στη Super League | Vid
-






Γ’ Εθνική 2026-2027: Αυτός είναι ο όμιλος των ομάδων της Φθιώτιδας







