



Match Center
Πέταξε ένα ημίχρονο – Κρατά τον βαθμό / ΠΑΣ Λαμία – Ατρόμητος 1-1
10η ισοπαλία σε 15 ματς για της δύο ομάδες σε επίπεδο Super League!
Σε έναν από τους πολλούς “τελικούς” που έχει να δώσει η Λαμία από εδώ και πέρα, οι κυανόλευκοι δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη πετώντας και πάλι ένα ημίχρονο ωστόσο κρατούν το βαθμό της ισοπαλίας και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στα παιχνίδια με Απόλλων Παραλιμνίου (για το Κύπελλο, Τετάρτη στις 14:00) και Λεβαδειακό (Κυριακή 22/1 17:00). 10η ισοπαλία σε 15 ματς για της δύο ομάδες σε επίπεδο Super League!
Ο Σάββας Παντελίδης ανακάτεψε την τράπουλα προχωρώντας σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα αφού παρέταξε την ομάδα του με τους Σαράνοφ, Γκοράνοφ, Κορνέζο , Τζανετόπουλο και Βασιλαντωνόπουλο στη τετράδα της άμυνας, Σλίβκα και Μπεχαράνο στα χαφ, τον Νούνιες σε ρόλο επιτελικού και τους Ρόμανιτς και Μανούσο στα άκρα με τον Βέργο στη κορυφή της επίθεσης.
Βρήκε το γκολ ο Ατρόμητος – Τραγική η Λαμία στο πρώτο 45λεπτο
Οι γηπεδούχοι έδειξαν από την αρχή διάθεση να επιβάλλουν το ρυθμό τους και να βρουν το γρήγορο γκολ ωστόσο ο Ατρόμητος ήταν αυτός που έφτασε πρώτος σε αυτό όταν σε μία ανυποψίαστη φάση, ο Κιάρτανσον από αριστερά έκανε την ατομική ενέργεια, έβγαλε και τη σέντρα στην απέναντι πλευρά εκεί όπου ο Ροτάριου δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ παγώνοντας το ΔΑΚ ¨Αθανάσιος Διάκος” πολύ νωρίς, μόλις στο 9ο λεπτό.
Η Λαμία προσπάθησε να φτάσει στη γρήγορη ισοφάριση με τον Μανούσο στο 18ο λεπτό να χάνει σπουδαία ευκαιρία. Από αντεπίθεση των κυανόλευκων από τα αριστερά η μπάλα έφτασε στον αφύλακτο Μανούσο στα δεξιά ο οποίος από πλάγια θέση απώλεσε μεγάλη ευκαιρία να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης, με τη μπάλα να του στρώνεται στην κυριολεξία ωστόσο το σουτ στη κίνηση που επιχείρησε ήταν αδύναμο.
Αυτό ήταν το θέαμα που είχε να μας προσφέρει στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι αφού μέχρι και τη λήξη του πρώτου 45λεπτου δεν είδαμε τίποτα το αξιόλογο.
Μια ομάδα ασύνδετη η Λαμία, η οποία δείχνει ότι δεν μπορεί να παράξει ποδόσφαιρο αφού οι γραμμές της ήταν χαμένες και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές έχασαν οποιαδήποτε μονομαχία προσπάθησαν να κερδίσουν.
“Ξύπνησε” και το έφερε στα ίσια νωρίς!
Τα “γκάζια” του Σάββα Παντελίδη στην ανάπαυλα φαίνεται πως αφύπνισαν τους κυανόλευκους οι οποίοι παρουσιάστηκαν αρκετά αλλαγμένοι στο 2ο ημίχρονο φτάνοντας μάλιστα νωρίς στην ισοφάριση με τον συνήθη τρόπο. Από στημένη φάση. Από κόρνερ του Μπεχαράνο ο Κορνέζος στο δεύτερο δοκάρι πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 47ο λεπτό φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια!
Η Λαμία προσπάθησε να γεμίσει την περιοχή του Γιαννιώτη και να βρει ένα δεύτερο γκολ σήμερα, ωστόσο και πάλι η μεγάλη φάση έλλειψε. Ο Σάββας Παντελίδης προσπάθησε με τις αλλαγές του να φρεσκάρει την επίθεσή του και να δώσει ανάσες στο κέντρο του ρίχνοντας στη μάχη τους Ντε Βινσέντι, Τσιλούλη και Τζανδάρη.
Τα λεπτά περνούσαν χωρίς τη μεγάλη φάση με τις αποφάσεις της διαιτητικής τριάδας σε συνδυασμό με την ανάγκη για νίκη του ΠΑΣ Λαμία, ενέτειναν τον εκνευρισμό τόσο στον κόσμο όσο και στους ίδιους τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο.
Στο 81ο λεπτό ο Σάββας Παντελίδης είδε τον Γκοράνοφ να αντικρύζει δεύτερη κίτρινη κάρτα παίρνοντας την άγουσα για τα αποδυτήρια και πέρασε στο παιχνίδι τον Σιμόν στη θέση του Βέργου για τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.
Ο Σωτήρης Τσιλούλης είχε τεράστια ευκαιρία στο 89΄ να κλέψει τη νίκη όμως αν και βρέθηκε φάτσα με το τέρμα το τελείωμά του ήταν βιαστικό και δεν κατάφερε να απειλήσει τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων.
Το 1-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό για τη συνέχεια.
ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Νούνιες, Τζανετόπουλος, Μανούσος, Βέργος, Σλίβκα, Μπεχαράνο, Γκοράνοβ, Κορνέζος, Ρόμανιτς, Βασιλαντωνόπουλος.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κεσχριντά, Χατζηισαϊας, Στρούγγης, Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ, Φρίντγιονσον, Ρομπάιγ, Ροτάριου, Κιάρτανσον.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Match Center
Αυτοκτονία με ανατροπή στη Κέρκυρα / Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
Ανώτερη η Λαμία στο πρώτο ημίχρονο – Μεγάλη ανατροπή της Λευκίμμης στο δεύτερο


Την ήττα με 3-2 γνώρισε ο ΠΑΣ Λαμία εκτός έδρας από την ΑΕ Λευκίμμης, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής (3ος όμιλος), σε ένα ματς που είχε δύο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα για την ομάδα της Φθιώτιδας.
Ανώτερη η Λαμία στο πρώτο μέρος
Η Λαμία μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και κατάφερε να προηγηθεί με δύο γκολ, δείχνοντας ξεκάθαρα ανώτερη από τη Λευκίμμη στο πρώτο ημίχρονο.
Στο 30’, μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Βρέττα από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Αλτάνη, ο οποίος με ψύχραιμο σουτ άνοιξε το σκορ (0-1). Η υπεροχή των φιλοξενούμενων επιβεβαιώθηκε στο 39’, όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ντότη, ο Κουφιώτης βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και έκανε το 0-2.
Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τη Λαμία να έχει τον απόλυτο έλεγχο, δημιουργώντας την αίσθηση πως κρατούσε στα χέρια της ένα πολύτιμο εκτός έδρας τρίποντο.
Εξαφανίστηκε στο δεύτερο – Ολική ανατροπή για τη Λευκίμμη
Η εικόνα άλλαξε πλήρως στο δεύτερο ημίχρονο, με τη Λευκίμμη να μπαίνει αποφασισμένη και τη Λαμία να χάνει τη συνοχή και την έντασή της.
Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 48’ με τον Παππά (1-2) και συνέχισαν να πιέζουν, βρίσκοντας την ισοφάριση στο 67’ με τον Παπαγεωργίου (2-2).
Στο 70’ ο Πανταζής απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ, με τον Στάγκο να απομακρύνει σε κόρνερ, ενώ στο 73’ η Λευκίμμη κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Κουφιώτη. Ο Παπάς ανέλαβε την εκτέλεση, όμως ο Στάγκος απέκρουσε, κρατώντας προσωρινά την ισοπαλία.
Παρά την απόκρουση, η ανατροπή ολοκληρώθηκε λίγο αργότερα, όταν ο Πανταζής με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-2, σε ένα διάστημα όπου η Λαμία δεν κατάφερε να αντιδράσει ουσιαστικά.
Συνθέσεις:
ΑΕ Λευκίμμης:
Κουναλάκης, Βάσιλιτς, Μπάλος, Μοτσοβίλα, Βασιλάκης Ι., Πανταζής, Πουλημένος, Τσιάβος, Βάρελης, Παπαγεωργίου, Παπάς
ΠΑΣ Λαμία:
Στάγκος, Καποδίστριας, Ματθαίου Ν. (70’ Σεντής Ο.), Κουφιώτης, Τρούμπουλος, Λάππας (60’ Μαργαρίτης Ρ.), Φράγκος (80′ Τσόφλιος), Ντότης, Βρέττας, Τσιάκας (80′ Διαμαντής), Αλτάνης (70’ Φυτόπουλος)
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Ποδαρικό στο 2026 με “φθιωτικό ντέρμπι” – Στις 3/1 το ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας Σταυρού
-




Vid | To μάρς πέναλτι που ζητά ο ΠΑΣ Λαμία
-




Γυναικεία Ομάδα: Επιστροφή στις νίκες
-




Μεταγραφικά: Δύο παίκτες του ΠΑΣ Λαμία στον Αστέρα Σταυρού
-




Παραιτήθηκε από τον ΠΑΣ Λαμία ο Λάκης Παπανικολάου
-




ΠΑΣ Λαμία: Ανοίγει η επόμενη μέρα – Υποστηρικτές για Στουρνάρα
-




Ριφιφί (Το) / Γράφει ο Νίκος Μώκος
-




Γυναικεία Ομάδα: Ποδαρικό στη Ρόδο το Σάββατο για τις κυανόλευκες
-




Επιστρέφει στον ΠΑΣ Λαμία ο Ντούβας
-




ΠΑΣ Λαμία: Τέλος η ανοχή!
-




Live από τα Τρίκαλα: Η εξέδρα της Λαμίας!
-




Επίσημο: Στουρνάρας στον πάγκο του ΠΑΣ Λαμία
-




Ποδαρικό στο 2026 με…αποκλεισμό / ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας Σταυρού 0-3
-




ΕΠΙΣΗΜΟ: Πρώτη χειμερινή μεταγραφή του ΠΑΣ Λαμία ο Τσόφλιος
-






Ήττα με υπογραφή Τσίντζα / ΑΟ Τρίκαλα – ΠΑΣ Λαμία 1-0
-




Ο Τουλούμης ορίστηκε στο ΠΑΣ Λαμία – Άρης Φιλιατών
-




Γ’ Εθνική: Έσωσε το βαθμό και έπιασε κορυφή ο Αστέρας Σταυρου / Τα αποτελέσματα
-




Τέλος εποχής με μήνυμα στήριξης από Παπανικολάου – Σήμερα ξανά στο γήπεδο η Λαμία
-




VID | Στουρνάρας: “Η Λαμία έχει δύο ήττες για τους ίδιους εξωαγωνιστικούς λόγους”
-




Έτσι θα δείτε το ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας Σταυρού / Τα εισιτήρια του αγώνα

















