Νέα
Πετράκης: “Έχουμε σπουδαίους ποδοσφαιριστές”


Για το νικηφόρο φιλικό της Λαμίας απέναντι στον Παναθηναϊκό αλλά και το ροστερ και τη σεζόν που έρχεται μίλησε αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο τεχνικός της ομάδας μας Γιώργος Πετράκης.
Αναλυτικά δήλωσε:
«Θα ξεκινήσω θέλοντας να ευχηθώ καλή σεζόν στην ομάδα του Παναθηναϊκού, να είναι όλοι υγιείς και να πετύχουν τους στόχους τους. Να τους ευχαριστήσουμε για την φιλοξενία εδώ στο γήπεδο στο οποίο έλαβε χώρα το φιλικό. Από εκεί και πέρα είμαστε αισιόδοξοι, νομίζω έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και με βάση αυτά που θέλαμε εμείς να δούμε τα πήγαμε εξαιρετικά. Όμως είχαμε και κάποιες αδυναμίες και τώρα πια στενεύουν τα περιθώρια όσο αφορά την έναρξη, οπότε πρέπει να επικεντρωθούμε στην λεπτομέρεια, ώστε να μπορούμε να είμαστε όσο το δυνατότερο ανταγωνιστικοί. Καθ΄όλη τη διάρκεια του φιλικού είχαμε μία καλή γενική εικόνα, βρήκαμε τις φάσεις μας, δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα εκτός από το τελευταίο δεκάλεπτο, το οποίο αυτό εμένα προσωπικά με κάνει αισιόδοξο. Πλέον κοιτάμε το επόμενο φιλικό, το αποτέλεσμα για εμένα δεν παίζει κανένα ρόλο και προχωράμε.»
Για το ρόστερ και την εικόνα της ομάδας:
«Το ότι έχουμε παίκτες και από την προηγούμενη σεζόν είναι ένα σπουδαίο στοιχείο για την ομάδα μας, καθώς βγάζουμε ομοιογένεια, όμως το σπουδαιότερο είναι ότι έχουμε καλούς παίκτες. Εγώ το λέω και το ξαναλέω, η ομάδα δεν έχει κινηθεί για πάρα πολλές μεταγραφές, όμως πραγματικά έχουμε παιδιά μέσα στην ομάδα οι οποίοι είναι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, με πολύ μεγάλη ποιότητα και εμπειρία και όλο αυτό δίνει την ηρεμία και εμπειρία στην ομάδα να μπορεί να πορευτεί. Το σύνολο είναι ομοιογενές, νομίζω ότι κάνουμε μία καλή ομαδική δουλειά και αυτό είναι που θέλουμε να μας χαρακτηρίζει περισσότερο.»
Απόδοση δηλώσεων: LamiaSports
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Νέα
Vid | ΠΑΣ Λαμία: Κατατέθηκε ο φάκελος συμμετοχής στη Γ’ Εθνική – Ξεκινά ο σχεδιασμός της νέας σεζόν


Με την κατάθεση του φακέλου συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής σηματοδοτήθηκε το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου για τον ΠΑΣ Λαμία, με τη διοίκηση να στρέφει πλέον την προσοχή της στον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας.
Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Διπλό Μαρκάρισμα», στον Lamia Polis 87,7 ο φάκελος συμμετοχής κατατέθηκε επιτυχώς, ανοίγοντας τον δρόμο για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς σε όλα τα επίπεδα.
Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη αυτή διαδραμάτισε και φέτος η οικονομική στήριξη της οικογένειας Παπαϊωάννου, η οποία αναμένεται να αποτελέσει για ακόμη μία σεζόν τον βασικό χρηματοδότη της ομάδας, εξασφαλίζοντας τη σταθερότητα που απαιτείται για την ομαλή λειτουργία του συλλόγου.
Υπενθυμίζεται ότι, όπως αποκάλυψε το «Διπλό Μαρκάρισμα» προηγήθηκε κύκλος επαφών ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τις συζητήσεις να οδηγούν στη συνέχιση της συνεργασίας και να δίνουν το «πράσινο φως» για την έναρξη του αγωνιστικού σχεδιασμού.
Σε ό,τι αφορά το θέμα της τεχνικής ηγεσίας, πληροφορίες αναφέρουν πως η περίπτωση του Γιώργου Ζαχαρόπουλου έχει αρκετούς υποστηρικτές.
Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης των Λάκη Παπανικολάου και Βαγγέλη Στουρνάρα, καθώς και προπονητής της ομάδας Κ-16, φέρεται να έχει σημαντική υποστήριξη εντός του συλλόγου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει, προς το παρόν, κάποια οριστική ή προχωρημένη συμφωνία.
Οι επόμενες ημέρες αναμένονται ιδιαίτερα κρίσιμες για τον ΠΑΣ Λαμία, καθώς αναμένεται να δρομολογηθούν οι πρώτες ουσιαστικές αποφάσεις ενόψει της νέας σεζόν.
Με την οικονομική στήριξη να θεωρείται δεδομένη, η ομάδα αποκτά ένα σημαντικό εφόδιο, πάνω στο οποίο θα επιχειρήσει να χτίσει την αγωνιστική της πορεία στη Γ’ Εθνική.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Στη λίστα του Ρήγα Φεραίου ο Λάκης Παπανικολάου
-




Φίλαθλοι: Στο πλευρό των παικτών οι οργανωμένοι του ΠΑΣ Λαμία: «Δώστε άμεσα απαντήσεις»
-






Aud | Διπλό Μαρκάρισμα»: Όλο το μεταγραφικό ρεπορτάζ για Κηφισσό, Αστέρα Σταυρού και ΠΑΣ Λαμία
-




Vid | ΠΑΣ Λαμία: Κατατέθηκε ο φάκελος συμμετοχής στη Γ’ Εθνική – Ξεκινά ο σχεδιασμός της νέας σεζόν
-




Μεταγραφικά: Στον Φωκικό από τον ΠΑΣ Λαμία ο Φυτόπουλος
-




ΠΑΣ Λαμία: Οι ποδοσφαιριστές «φωνάζουν» για τα δεδουλευμένα και την επόμενη μέρα
-




Ποδοσφαιρική νοσταλγία και θέαμα στο φιλικό των Βετεράνων Άρη Αγίου Κωνσταντίνου – Α.Σ. Λαμία
-






ΠΑΣ Λαμία: Εγγυητής ο Παπαϊωάννου – Οι προϋποθέσεις και τα αισιόδοξα μηνύματά του για την επιστροφή στη Super League | Vid
-






Γ’ Εθνική 2026-2027: Αυτός είναι ο όμιλος των ομάδων της Φθιώτιδας







